Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar... 13 haftalık hamileyim ve hala tana gibi sigara içiyorum.. Başta kalbi atınca bırakırım dedim olmadı, ikili test yapılsın sağlıklı olduğunu duyayım bırakırım dedim, olmadı. Minicik ellerini gördüm dayanamadım hüngür hüngür ağladım. İçim acıyo hele o elleri gördükten sonra kendime etmediğim beddua küfür kalmadı. Eşim kaç yıllık tiryaki sırf benim için bıraktı 1 haftadır içmiyo. Geçen gece eşim zorla odaya kilitledi yeter artık bırak vicdanım el vermiyo diye 2 saat böğüre böğüre ağladım yeminle yalanla dolanla adamı kandırdım yine içtim. Bi okulda müdür yardımcısıyım stresli bi işim ve okulum var genel anlamdada stresli bir insanım zaten bir yoğunluk olsun hemen arkasından sigara yakıyorum. Herşeyin farkında bilincindeyim ama işte zıkkım olası bi ama var olmuyo. Kurban olayım bir şey deyin bir şey yapın ne yapsam olmuyo olamıyo. Sırf midem bulansın tiksineyim diye sigara bile çiğnedim ama tık yok. Ne olur bir akıl verin ya da kınayın beni yerin dibine sokun ama bişi yapın lütfen![]()
İşte ben de tam o sigarayı içiyordum.Teşekkür ederim ilginiz için şuan winstn xsnse diye bi sigara var değerleri 1 1 1 ama 1 paket içtikten sonra az olmuş çok olmuş içim hiç rahat değil![]()
İşte ben de tam o sigarayı içiyordum.
Ama bir paket yapmayın.
Çok mu canınız istiyor, yarıda söndürün ve kendinize içtim yeter deyin.
İnanın bazı günler o 1 tane sigarayı yaka söndüre 4 kerede içtiğimi bilirim.
Ve yaşamayan anlamaz durumu.
Kendinize sigara içmek için saat verin, mesela yemek sonrası.
Kendinize bunu şartlayın.
Doktorum her gün kahve içmemi söylemesine rağmen sigara aratıyor diye hiç içmemiştim.
Sigarayı aratan etkenlerden uzaklaşın, bol patlıcan yiyin.
kendine beddua etme çünkü içinde bir can taşıyorsun. Sen ne kadar iyiysen bebişin de o kadar iyi olur. İş yerinde ikizlerine hamile bir kadın doğuma kadar sigara içiyodu ve sağlıklı ikizleri oldu. Ama ilerleyen zamanlarda herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşabilirler onun bu sorumsuz davranışı yüzünden. Eğer tiryaki ise ki öyle görünüyor kendin bırakamıyorsun tedavi olmanı tavsiye ederim. Hem içip hem de kendini bu yüzden yiyip bitirmen iki kat bebeğine zarar verir. Sigara bıraktırma merkezlerine bi görün derim.Merhaba bayanlar... 13 haftalık hamileyim ve hala tana gibi sigara içiyorum.. Başta kalbi atınca bırakırım dedim olmadı, ikili test yapılsın sağlıklı olduğunu duyayım bırakırım dedim, olmadı. Minicik ellerini gördüm dayanamadım hüngür hüngür ağladım. İçim acıyo hele o elleri gördükten sonra kendime etmediğim beddua küfür kalmadı. Eşim kaç yıllık tiryaki sırf benim için bıraktı 1 haftadır içmiyo. Geçen gece eşim zorla odaya kilitledi yeter artık bırak vicdanım el vermiyo diye 2 saat böğüre böğüre ağladım yeminle yalanla dolanla adamı kandırdım yine içtim. Bi okulda müdür yardımcısıyım stresli bi işim ve okulum var genel anlamdada stresli bir insanım zaten bir yoğunluk olsun hemen arkasından sigara yakıyorum. Herşeyin farkında bilincindeyim ama işte zıkkım olası bi ama var olmuyo. Kurban olayım bir şey deyin bir şey yapın ne yapsam olmuyo olamıyo. Sırf midem bulansın tiksineyim diye sigara bile çiğnedim ama tık yok. Ne olur bir akıl verin ya da kınayın beni yerin dibine sokun ama bişi yapın lütfen![]()
Vicdanımla aynı dili konuşmanız birnin ağzından duymak her şey çok garip..Sanırım yapamıcam ben anneliği beceremicem olmayacak o kadar tanımadığım yavrucağa annelik yaparken kendi yavruma yapamamak çok koyuyo..Sanırım ona bişi olmasını beklemeden kendime bişiler olacak ki oda kurtulacak benim gibi iğenç bi annesi olmasın.merhaba, ben seni şiddetle kınayacak kişiyim. kalbi atınca bırakırım demişsin, kalbini duymadan senin annelik , anneliği geçtim insanlık duygun hiç mi yok ?
test yapılsın sağlıklı olduğunu duyayım bırakırım demişsin ? sağlıklı çıkmasaydı ne düşüncektin? amaaann nasılsa sağlıklı değil içmeye devam ediyim mi ? elini ayağını görmüşsün. hiç mi vicdan yapmadın ?
kendine verdiğin zarar kimseyi ilgilendirmez kaç yaşında kadınsın. minicik sana muhtaç bebeği nasıl zehirleyebiliyorsun sen ?
hepimiz stresli işlerde çalıyoruz. hepimizin derdi tasası var. ama bunu bahane ederek sigaraya sarılmıyoruz. hele ki karnında bir can taşırken.
buraya ne yazılırsa yazılsın kanına dokunmayacağına eminim.dokunsa çünkü daha ilk bebek haberini aldığında çıkarır atardın o paketi. sen vicdan rahatlamaya gelmişsin. evet kötüyüm hadi bana kızın diye.
ne denirse densin. sen onu bırakmazsın zaten . Allah sana akıl fikir bebeğine de sağlık versin.
Biz ne kadar kınasak boş. Herkesin sahip olamadığı, olmak için servet harcadığı mucizeye sahip olmuşsun farkında değilsin. Onu düşünmüyorsan gerçekten ne desek boş!!Merhaba bayanlar... 13 haftalık hamileyim ve hala tana gibi sigara içiyorum.. Başta kalbi atınca bırakırım dedim olmadı, ikili test yapılsın sağlıklı olduğunu duyayım bırakırım dedim, olmadı. Minicik ellerini gördüm dayanamadım hüngür hüngür ağladım. İçim acıyo hele o elleri gördükten sonra kendime etmediğim beddua küfür kalmadı. Eşim kaç yıllık tiryaki sırf benim için bıraktı 1 haftadır içmiyo. Geçen gece eşim zorla odaya kilitledi yeter artık bırak vicdanım el vermiyo diye 2 saat böğüre böğüre ağladım yeminle yalanla dolanla adamı kandırdım yine içtim. Bi okulda müdür yardımcısıyım stresli bi işim ve okulum var genel anlamdada stresli bir insanım zaten bir yoğunluk olsun hemen arkasından sigara yakıyorum. Herşeyin farkında bilincindeyim ama işte zıkkım olası bi ama var olmuyo. Kurban olayım bir şey deyin bir şey yapın ne yapsam olmuyo olamıyo. Sırf midem bulansın tiksineyim diye sigara bile çiğnedim ama tık yok. Ne olur bir akıl verin ya da kınayın beni yerin dibine sokun ama bişi yapın lütfen![]()