Beni Kınayın Lütfen!

Yaptığınız yanlışın farkindasiniz, kinanmak istiyorsunuz, ama iradenize sahip cikmiyorsunuz. Ben sizin samimi olduğunuzu düşünmüyorum kusuruma bakmayın ama. Şu şekilde bir konu açarak belki de sadece "İçtim birşey olmadı" diyen birileri çıkar,siz de vicdaninizi rahatlatirsiniz diye umut ediyorsunuz bence. 5 senedir 1 kere bile hamile kalamamis birisi olarak tek diyeceğim Allah sizi ıslah etsin ve SAMİMİ PİŞMANLIK versin içinize..
İnsan yolda sakat bir kedi köpek görünce bile içi cız ederken belki sırf bu yüzden engelli bir evladiniz olacak.. Yazık çok yazık..

hiç siğara içmediğim için yazık bebege diyorum günah dogduktan sonra ona elinle içireceğin her antibiyotık taktırdıgın her serum şişesi ciğerine ok gibi saplanacak .

hiç siğara içmediğim için yazık bebege diyorum günah dogduktan sonra ona elinle içireceğin her antibiyotık taktırdıgın her serum şişesi ciğerine ok gibi saplanacak .
Yaptığınız yanlışın farkindasiniz, kinanmak istiyorsunuz, ama iradenize sahip cikmiyorsunuz. Ben sizin samimi olduğunuzu düşünmüyorum kusuruma bakmayın ama. Şu şekilde bir konu açarak belki de sadece "İçtim birşey olmadı" diyen birileri çıkar,siz de vicdaninizi rahatlatirsiniz diye umut ediyorsunuz bence. 5 senedir 1 kere bile hamile kalamamis birisi olarak tek diyeceğim Allah sizi ıslah etsin ve SAMİMİ PİŞMANLIK versin içinize..
İnsan yolda sakat bir kedi köpek görünce bile içi cız ederken belki sırf bu yüzden engelli bir evladiniz olacak.. Yazık çok yazık..
merhaba, ben seni şiddetle kınayacak kişiyim. kalbi atınca bırakırım demişsin, kalbini duymadan senin annelik , anneliği geçtim insanlık duygun hiç mi yok ?

test yapılsın sağlıklı olduğunu duyayım bırakırım demişsin ? sağlıklı çıkmasaydı ne düşüncektin? amaaann nasılsa sağlıklı değil içmeye devam ediyim mi ? elini ayağını görmüşsün. hiç mi vicdan yapmadın ?

kendine verdiğin zarar kimseyi ilgilendirmez kaç yaşında kadınsın. minicik sana muhtaç bebeği nasıl zehirleyebiliyorsun sen ?

hepimiz stresli işlerde çalıyoruz. hepimizin derdi tasası var. ama bunu bahane ederek sigaraya sarılmıyoruz. hele ki karnında bir can taşırken.

buraya ne yazılırsa yazılsın kanına dokunmayacağına eminim.dokunsa çünkü daha ilk bebek haberini aldığında çıkarır atardın o paketi. sen vicdan rahatlamaya gelmişsin. evet kötüyüm hadi bana kızın diye.

ne denirse densin. sen onu bırakmazsın zaten . Allah sana akıl fikir bebeğine de sağlık versin.
ben bebeğim hasta olucak diye
30sene hiç et yemeğen ben
o kadar çıkartmama rağmen
sabahları kıyma kavurup yedim
hiç vicdanınız yokmu
minnacık
annemin komşusu birşey olmaz deyip içerdi
çok küçüktük ilk bebeği doğdu oğlandı iki ay yaşadı öldü
ikinci hamileliğinde içti
oda 20 yaşında şimdi yılda birkez kanı temizlenir.
üçüncü çocuğunda da 17 yaşında bir şeysi yok şükür
4. hamileliğini hatırlıyorum ozamanda birini söndürüp birini yakardı
kendine göre haklıydı kaynananası vardı başında anne baba küçükken bırakmış gitmiş kendinde dayanacak kişisi yoktu
4. bebeğide minnacık doğdu bir hafta yaşadı. öldü
1 kız bir oğlan bebeği öldü

başka bir tanıdığımızda hem hamileyken sigara içmiş hemde ultrasonlu yere girmiş
ne oldu zeka geriliği olan bir kızı var 15 yaşında ama 7-8 yaşındaki bir coçuk gibi davranır

Eltimde içti yeğen 2 yaşında ne oldu kalbi delik doğdu

YAPMAYIN lütfen minnacık bedene
şuan birşey olmaz ama yarın birgün doğunca sakat doğar
yersin ozaman ayvayı

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar için. Özellikle ağır konuşanlara ayrıca teşekkür ederim, yazıların çıktısı alıp duvarıma astım gelip geçip görmek için. İnanın bana yapabilsem burada kendimi hayatta rezil etmem. Ağır konuşulacğını bile bile yazmam buraya. Sadece vicdanımın söyleyip benim bastırdığım şeyleri başka ağızdan duyup beynimi de ikna etmekti amacım belki doğru belki yanlış. Eşimle de konuştuk doktora gitmeye karar verdik. Yemin ettim bu işi çözücem. Dua edin lütfen hiç bilmediğiniz hiç tanımadığınız belki dünyanın en cani kadınına içten bir dua edin.

Son düzenleme:
günde 3 paket icen ben bile biraktiysam gececeksin sen bu birakamiyorum ayaklarini... bencede sadece vicdanini rahatlatmaya calisosun cocuk umrunda bile degil zaten olsa suan bunu konusuyor olmazdik.. allah sana en buyuk mucizesini bahşetmiş en buyuk emanetini vermis sen emanete hıyanet ediosun elinden aliverir bida ruyanda gorursun

Back
X