Beni kötü bir insana dönüştürdüler.. :(

senle ne alakası var
sen diledin diye küsmediler tabiki
kötü de değilsin
kimseye bi zararın yok sonuçta

bence idda borçları berbat bi durum ama bu kötü durumun artısı görümceyle küsmesi olmuş bi de böyle bak :)

Gözüm hiç bir artıyı görmez oldu inan ki..
Görümcem, o, bu, şu hiç biri umrumda değil.
Benim derdim almış başını gitmiş.. :)
Küsseler ne, konuşsalar ne

Bende senin gibi hissediyorum hep dua ediyorum Allah ım benim ahımı yerde koyma diye bana zarar ı dokunan bipe isteye eziyette bulunan ların sonunu bekliyorum böyle olmak istemiyorum ama Tutamıyorum kendimi ben iyi niyet gösterdikçe ddaha çok yaralıyorlar

Kolay kolay kazanamaz o güveni artık anladım bunu maalesef..

peki ne yapacaksın?
yani bu şüpheyle de yaşanmaz
yol haritan nedir?

ya bu durumu aşamayacaksanız daha fazla kendine eziyet etmeden bitir
ya da tamamen bir sünger çekip son bir defa dene

bildiğim kadarıyla eşin maddi işleri sana devretmişti ve sözünü dinliyordu. bu iyi bişey.
ama yine de kendimi senin yerine koyduğumda yaşadığın yıkımın bi kısmını anlayabiliyorum sanırım. benim için de affetmesi unutması çok çok çok zor olurdu.

Hiç bilemiyorum..

Kıyıp gidemiyorum, bağrıma basıp affedemiyorum da..

sanırım ben senin yerinde olsam eşim bir hastalık geçirmiş bu parada onun iyileşmesi için tedavisi için kullanılmış gibi düşünürüm. Gerçekten de bu bağımlılıktan kurtulması için belkide böyle bir şeyin yaşaması gerekiyordu. tabi 2.sinin asla affı olmaz.. Beş tl bile kumara yatırıp borç yapsa seni kaybedeceğini biliyor artık

Bazen bilmemek daha güzel ama bu devirde saflık sadece can yakar. Kötü ol, başkalarının mutsuzluğuyla mutlu ol demiyorum. Sadece kontrollü ol, iyiyi kötüyü tanı, adımlarını ona göre at, dilin yanmasın. Dilini yakmalarına fırsat vermezsen, kötülüklerini istemeye fırsatın kalmaz.

Ben de dönüşmek istiyorum. Çaba sarfediyorum iyi niyetimi kaybetmek için. Empati yapmadan arkama bakmadan insanları ezmek istiyorum. Böyleyken canım yanıyor. Ben başınıza ne geldiyse yaptıklarınızdan geldiğini düşünmüyorum.

Ama bu hepimiz için geçerli
Hangi görümce yengeyi düşünüyo ki, kimse düşünmüyo
Abisi yemiş bi nane, sizin hanenizi değil kendi annesini düşünüyomuş sadece

Günaydın nomunomuchua
Yorumlarını da okudum
Güvenmemekte yerden göğe kadar haklısın
Ve belki bir ömür hesap kitap tutmak zorundasın
Ama tekrarı yoksa sürekli kendini doldurma böyle

Eşin tedaviye yanaşmıyor hadi mesleği gereği olsun
Ama aile terapistine bile ben böyle yaptım ben düzelteceğim diye sıvışmış
Bu doğru değil
Hergün sana güvenmiyorum babaında konuşma geçiyorsa aranızda, sen iyi değilsin
Bunun çözümü terapistse gel gidelim demeli
Onun içi rahat tabi, senden emin ?
Ama sen değilsin
Mutlaka gidin

Ve sürekli oldu olacak diye bekleme
B planın olsun
Olursa koyarım bi valiz kapının önüne almam içeri gibi, ne hali varsa görsün mesela
Tekrarı yoksa bu kadar için içini yememeli
Tek aşamıyosan sen yardım al en azından bir uzmandan
Böyle ömür geçmez
Adam tırıs tırıs işe gidiyo geliyo halinden memnun
Sen hep acabalarla bi başınasın
Suçlu olan o, bedel ödeyen sensin resmen
Ne kadar alttan alırsa alsın, çözüm odaklı değil eşin
Bu da bence hiç önemli olmuyo o zaman, zaten suçlu ve alttan almak zorunda olduğunu biliyo diye alıyo işte

bende çok fazla iyi niyetli bir insanim..
saf aptal olduğumu düşünmeme neden oluyor.
güvenmemeye HAYIR demeyi öğrendim zamanla..
kabul etmemeye öğrendim..
herşeyi dört dörtlük mükemmeliyetçiydim.. şimdi degilim..
insan aklı başina gelince öğreniyor.
ama derler ya yaşasın kötülük.. biz bunu yaşiyoruz!!!
kötü huy bir üzerine yapıştı öle kolay kolay çikmaz can...
çok zor iyi insan olmaya çalış ki unutursun kötülüğü..
bende bazen kötülük yaptığıma pişman oluyorum. içten geçiyo bi daha yapmıyorum.

Demek istedigini cok iyi anliyorum.. Eskiden ben de iyi niyetle yaklasinca her seyin iyi olacagina inanirdim, yani insan iliskilerinde.. Ama karsidakilerde o insanlik yoksa seni zelil ediyorlar sadece, sustukca iyilikle yaklastikca daha da azitip uzerine geliyorlar..
Iyiligimizi kaybetmeyelim elbet, kotu niyet bize zarar.. Ama bi 'acaba' birakmak lazimmis, hemen kendini acmak cok yanlis..
Bilmemek, saf saf mutlu olmak guzeldi ama uyandik bi kere.. Bundan sonra yine iyi niyet ama once temkin Allah'in izniyle..

Geçen ben de aynı şeyleri düşündüm.. Önceden hep insanları kendim gibi sanıyorum iyi niyetimi suistimal ediyorlar diyordum. Şimdi millet ne kadar saf diyorum. Valla bak..

Eşinizden ayrılmama sebebinizin artılar oldugunu dusunmuyorum
korkuyorsunuz cunku

Bence sizde herkes gibi sıradan birisiniz. Düpe düz sıradan ne daha çok iyi, ne daha az kötü.

Çünkü eşiniz değil evli olmasaydınız en yakın arkadasınız dostunuz olsaydı , bir evli erkekle beraber olup ona 100 bın tl kaptırdıgını soyleseydı emın onun o arkadasınız sızede yalvarırdı.

Eşiiniz sizi düşünseydi , sadece sen yetseydin ona ne kadar bir para bilmiyorum ama kumar oynamazdı .
Sizin yerinizde bizde olsay belki bizde sizin gibi davranır ve otururuz oturdugumuz yerde bilemiyorum ama bence olan olaylara herhangi bir anlam yüklemeyin.
Doğrusu şu ki eşiniz para kaybetmiş hemde ortada hiç bişey yokken ve doğrusu kımsede onu ılgılendırmemıs. Ben sımdı gıdıp 1000 tl halı alamam tek basıma dusunurum onumu arkamı sonrasını

Nomuu sen kötü bir insan mısın şimdi ne alaka yahu.

Görümcenin küsmesiyle eşinin kumar oynamasıyla bir alakası yok senin dediklerinin. İnsanlara geberirler inşallah temalı beddualar yağdırdığını sanmıyorum senin (ahaha aklıma malum sahne geldi yerinden zıplaya zıplaya allah evlerine ateşler salsın diye tutamadım gülmemi ). Ama madem bu kadarı bile vicdanını rahatsız ediyor başına gelen onca sıkıntıyı içinden geçenlere bağlıyorsun kendine böyle haksızlık ediyorsun, insanlarla ilgili kötü şeyler düşünmemeye çalış.

Çok hassassın çok ince düşüncelisin nomu tabi ki yorulursun böyle. Keşke bir yardım alsan rahatlasan biraz

haklı olsan bile beddua edersen mutlaka ucu sanada dokunur o yüzden sana zarar veren biri varsa uzak duracak ve Allaha havale edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…