Beni maruz görün

Diğer üyelerin mesajlarına bakınca önceki konularınıza da göz atmak istedim. Bu şahıs bana pek ilişki yürütülecek biri gibi gelmedi maalesef.

Canım pek bilgisayara bağlayan birisi değil cep telefonunda öyle bir şey olmaz hiç raslamadım bugüne kadar Messenger belki o daha farklı

Daha geçenlerde de sürekli anne olcan senle çocupumuz olcak fln diuodu dalga geçiyor galiba benle
Dalga gecmiyor da aklinca sizi cepte tutuyor. Gercekten cok naifsiniz. Biraz diş gostermekten zarar gelmez. Taktikler iyi hos da surekli boyle devam edemez ki.

ya bişey söyleyeceğim ben de eski konularına baktım ablam senin de. bu adamla sen boşu boşuna uğraşıyorsun. anlattığın kadarıyla sözleri, tavırları aşırı kırıcı. dangalak herifin teki yani spiral takmak istemedin diye senin kafan çürümüş falan demiş sana mesela. ne konuştuğunu bilmiyorsun falan demiş. hayır sana böyle söyleyen, senin aklın yok falan diyen bir adam(!) ile bir dakika daha fazla geçirmek kendine saygısızlık değil mi? ilişkinde wp'ta çevrimiçi olup yazmamasından çok daha önemli sorunlar var bence. lütfen bu iğrenç heriften kurtul, bu toksik şeyden kurtul ve hayırlısını iste. bu süre zarfı içinde yalnız kal, kafanı dinle yani erkeksiz ölmez kimse, ben ölmüyorum ölmeyen çok insan var kimse kimseye muhtaç değil. burada siz evlisiniz galiba, tok açın halinden anlamaz falan diye cevap vermişsin millete. açlığını bu insan müsveddesi ile doldurmaya çalışacağına biraz kendine saygın olsun, dimdik dur, özgüvenli bir kadın ol, sen de herkes gibi gerçekten sevilmeyi hak ediyorsun ve kendine sevgi gösterdiğinde inan bana seni de seven birileri çıkacak.

Teşekkür ederim

Kendine bu kadar dert edeceğine açıkça " dün saatlerce neden WhatsAppta çevrimiçiydin" diye sor. Adam nerden anlayacak sen neye tavır yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…