- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Çevrimiçi olayını bilmiyorum belki adama sorsa mantıklı bir açıklaması olabilir. Ama konu sahibi kendi doğru dürüst aramayan hep karşıdan bekleyen biri. Hep arayan, soran birini isteyen arada kendi de arar. Diğer türlüsü çok yorucu bence adam gider yakında.Sevgi dilenmekten vazgeçin diyorum.
Adamın odak noktası siz değilsiniz belli ki.
Siz ilgilenen, hep arayan soran sıcak tiplerden hoşlanıyorsunuz. Ama adam size karşı öyle değil.
O zaman yapacak bir şey yok. Her gün aradı aramadı diye strese girmektense vazgeçmek akıllıca olur.
Siz istemiyor soğuk tavır yaptığınız için aramaması çok normal değil mi .? Ben mi yanlış anladım önceki konunuzu bilmiyorum .
Konu acmanizda bizim acimizdan bir sorun yok ama olay nedir ben anlamadim mesela? konunuzun devamina yazsaydaniz daha cok fikir alabilirdiniz.
Sevgi dilenmekten vazgeçin diyorum.
Adamın odak noktası siz değilsiniz belli ki.
Siz ilgilenen, hep arayan soran sıcak tiplerden hoşlanıyorsunuz. Ama adam size karşı öyle değil.
O zaman yapacak bir şey yok. Her gün aradı aramadı diye strese girmektense vazgeçmek akıllıca olur.
Ne kadar zamandir berabersiniz? Erkekler imalari bizim kadar anlayamiyor, biraz daha acik konusun bir seye kizdiginizda.
Bir de aramayani aramayin! Biraz düşünse sizi arardi zaten.
Yok şuan yok zaten wp de dün geceydi o bir yerde bugün başkasının yanında mı diye düşündüm bende . Bi de ben şehir dışındaydım geçen hafta geldim. Bir haftaya yakındır görüşmüyoruz . Gelmek istedi dün fln ama ben uzaktaydım. Bi gün öncesinde söylememişti. Bugün de ses seda yok.Erkeklere bu kadar anlam yüklemeyi hıc anlamıyorum. Adam whatsapta cirit atarken sen sürekli agliyormussun. Değmez kardeşim boşver
Ya bazı adamlar da ilgisiz oluyor canım. Bir keresinde 1.5 hafta aramayan bir öküzü terk etmiştim. Terk edildiğini anlaması bile epey sürmüştü.Çevrimiçi olayını bilmiyorum belki adama sorsa mantıklı bir açıklaması olabilir. Ama konu sahibi kendi doğru dürüst aramayan hep karşıdan bekleyen biri. Hep arayan, soran birini isteyen arada kendi de arar. Diğer türlüsü çok yorucu bence adam gider yakında.
Seninki ayarsizmis ya bu öyle değil eski konusunu okumuştum. Buluşmadan sonra aynı gün en az 3 kere aramış konu sahibi normal mı diye soruyordu:)Mesaj da atmış. Bence bazıları abartıyor ilgi işini.Ya bazı adamlar da ilgisiz oluyor canım. Bir keresinde 1.5 hafta aramayan bir öküzü terk etmiştim. Terk edildiğini anlaması bile epey sürmüştü.Sen niye aramadın diyeceksin, valla önceleri çok aradım. İşim yoğun bahanesiyle geç dönüyordu, bazen dönmüyordu. Canı isteyince arardı. Ben de eh seni mi bekleyeceğim dedim, tekmeyi bastım. Bir de bana gider yaptı, ayrılık lafını ağzıma aldığım için "sonsuza" kadar ayrılan oymuş benden. Ben de "ok" dedim. 4 ay sonra "aşkımız" bir şansı daha hak ediyor diye mesaj attı. Ben de etmiyor dedim.
Demem o ki hep sen bekleme tabi aranmak için. Ama adamın hamuru böyleyse düzelmez. Salacaksın.
Yok o ben değilimBir konu okumustum bugün 3,5 saat kapısında bekledim aradım, mesaj attım diye o konu size mi ait acaba ? Yaşınız 30 gözüküyor ? Valla 18 falan sandım. Bırakın aramayın elbet kolay değil ama bu sefer siz kolay lokma gözüküyorsunuz. Koca adam salın gitsin.
Toksik bile olsa illa erkek arkadaşım olsun u bunca yıl anlayamadım. Tek başımıza da değerliyiz gayette güzel vakit geçirebiliriz. Şu aradı aramadı çevrimiçi oldu acaba kimle konuşuyor stresine değmezzz hayat kısaErkeklere bu kadar anlam yüklemeyi hıc anlamıyorum. Adam whatsapta cirit atarken sen sürekli agliyormussun. Değmez kardeşim boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?