- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Piiiiiiiiii bu o mu???Tok mu açın halinden anlamaz? Aç miyiz açikta miyiz yaasdjsjaj valla yorumunuza cok guldum.
Spiral icin sizi zorlayan adamdan yana tek derdiniz gece whatsappta online olmasi mi? Salin gitsin.
İlgileniyordu ama işte yeri geliyordu saat başı arıyordu yazıyorduİşi gücü olan adamın her dk senle ilgilenmesi gibi bir durum söz konusu olamaz zaten. Bir de fazla naz aşık usandırır, değil ki senin herif.
Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
bu yorumunuza ne cevap versem bilemedim şaşkınlıktann
Demek ki işi yoğun. Senin hiç işin yoğun olmaz mı?İlgileniyordu ama işte yeri geliyordu saat başı arıyordu yazıyordu
Larketanner beynime kazindiPiiiiiiiiii bu o mu???
Bak kiiizzzz benimde beyninde kötü kod bu avatar ama çıkaramadım. Bu haniğmin yüzünden ban korkusu çekmiştim..... pırt cevap bile vermem.Larketanner beynime kazindikonunun sonunda cinsel iliski detaylarini verdigi icin, Mune konusunu cinsellik bolumune tasimisti
Tekme tokat dayak yemesine rağmen kocisim erim başımda olsun diyen asalak zihniyet bile var. Bazıları erkeksiz yaşayamıyor galiba. Her kadın bilmeli ki kendine değer vermiyorsan elin adamı zerre umursamaz ki!Toksik bile olsa illa erkek arkadaşım olsun u bunca yıl anlayamadım. Tek başımıza da değerliyiz gayette güzel vakit geçirebiliriz. Şu aradı aramadı çevrimiçi oldu acaba kimle konuşuyor stresine değmezzz hayat kısa
Sorması ayip olmasin sizin evde kaldi denilen yasiniz kacti acaba kendime yontucam cunkubana yazdı bir de sanki 18 imde kocaya gittim puha ha ha.evde kaldı denilen yaştaydım vallao zamana dek te gayet mutluydum hayatımda.
30 olmak üzereydimmm ama 28 den itibaren bu sözü ara ara duymuşluğum var.Sorması ayip olmasin sizin evde kaldi denilen yasiniz kacti acaba kendime yontucam cunkutabi siz tok bir insan olarak açin halinden anlamayabilirsiniz ama olsun asdhjsjajaja
Bende de yok hicbiri + istegim de kalmadi. Valla adamlarin su sacmasapan tavirlarina tahammul etmektense sonuna kadar singleizmNeye açız bir de?
Ben de bekarım, ilişkim de yok. Ama sırf bunun için de tutup memnun olmayacağım ilişkilere girmiyorum.
Hayatımda biri olsun, sonra da ne yapar eder evlenirim diye biriyle ilişki yaşanmaz ki.
dimek yapayalnızsın ha?vah vahhhhhhhhBende de yok hicbiri + istegim de kalmadi. Valla adamlarin su sacmasapan tavirlarina tahammul etmektense sonuna kadar singleizm. Konu sahibesi de Larkeden Biancaya evrilse kendisi icin daha hayirli olur.
Ay çok sinir bozucu bir msjSiz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
dimek yapayalnızsın ha?vah vahhhhhhhh
Açlık iste bacım netcendimek yapayalnızsın ha?vah vahhhhhhhh
Konuşmak da fayda edeceğini sanmıyorum işte.Oturup karalar bağlamak yerine erkek arkadaşınızla konuşun verdiği cevap sizi tatmin ederse ne ala etmezse ve halen aynı tavır içinde olursa da sürekli aradı aramadı kime yazdı vs gibi kendinizi yıpratacağınıza yol verin gitsin
Ya onun bir atasözü olduğunu biliyorsunuz. Biraz fazla takıldınız o lafa . Gerek yok. Sadece aynı durumun içinde olan insanlar birbirini daha ii anlar demek istedim ben .Açlık iste bacım netcenbundan sonra evlilerle hasbihal etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?