Beni maruz görün

Konuşmak da fayda edeceğini sanmıyorum işte.
O zaman ya bulduğunu seveceksin olmuyorsa da sevdiğini bulacaksın. Değişmez diyorsunuz açık açık sizin bileceğiniz bir iş ilişki dinamitlerini en iyi yaşayan bilir ama şu da var ki hayata bir kere geliyoruz ve mutsuz olduğunuz ve sizi mutsuz eden her şey için ileride pişmanlık duyabilirsiniz

Ya onun bir atasözü olduğunu biliyorsunuz. Biraz fazla takıldınız o lafa . Gerek yok. Sadece aynı durumun içinde olan insanlar birbirini daha ii anlar demek istedim ben .
Tabiki de biliyorum. Ben sizin kendinizi bu sekilde tanimlamaniza takildim daha dogrusu. Kirk yil dusunsem bekarlik icin bu tarifi bulmak aklima gelmezdi. Ayrica hala dedigimin arkasindayim. Bu adamdan bir sey olmaz.

Tabiki de biliyorum. Ben sizin kendinizi bu sekilde tanimlamaniza takildim daha dogrusu. Kirk yil dusunsem bekarlik icin bu tarifi bulmak aklima gelmezdi. Ayrica hala dedigimin arkasindayim. Bu adamdan bir sey olmaz.
evlilik karşıtı üyeler bekarlık sultanlıktır diyenler konuya henüz gelmediler.şaşkınımmm

Durduk yere bana trip atan birini bende aramam açıkçası. Açıkça adama söylesenize yahu, böyle böyle diye. Ne şimdi bu tavır aldınız da iyiye mi gitti işler ?

Bu mesaji okuyunca aklima bu geldi..

evlilik karşıtı üyeler bekarlık sultanlıktır diyenler konuya henüz gelmediler.şaşkınımmm
İki gun once gormeye bile tahammul edemedigim esi icin "benimki gibisini bulamazsin ama evlenmen sart, evlen evlen evlilik iyidir" diyen kuzenimden sonra ben de o safa dogru kayiyorum yavas yavas

mazur görün olacak.

valla bu kadar kişi yazıyor , seni daha çok düşünüyorlar. çözüm basit, ayrıl . istemeyen , ilgilenmeyen biriyle ne yapabilirsin ki
ha yok şikayet ederim rahatlarım,devam ederim diyorsan sen bilirsin

Önceki konunuzu bilmiyorum ama Yani wp da sizden başka Bi arkadaşıyla konuşamaz mı? Çevriimiçi diye illa size mi yazması gerekiyor? Hayır madem o kadar dert ettiniz siz yazsaydınız napıyosun diye. Durduk yere trip yapıp sonrada aramadı diye şüpheye düşüyorsunuz. Bazıları da bu durumu haklı görüp başkası vardır demiş. Başkası olsa da böyle Bi sonuca bu kadarcık şeyden varılmaz. Nasıl bi ilişki anlayışınız var anlamış değilim

eski konularından da edindiğim fikirle sevgilisi konu sahibine zerre değer vermiyor ve cinsellik için birlikte diyorum ben.

Önceki konularını okumadım. Sadece bu konuya göre yorum yaptım. Böyle bir şey varsa durum Başka
zorla spiral taktırmak istemiş.bu da şiddettir kadına.adam konu sahibinden bebek sahibi olma ihtimalini bile istemiyor demektir bu ki zaten eski eşinden çocuğu varmış adamın

zorla spiral taktırmak istemiş.bu da şiddettir kadına.adam konu sahibinden bebek sahibi olma ihtimalini bile istemiyor demektir bu ki zaten eski eşinden çocuğu varmış adamın
Bende önceki konulardan bir haberdim ama bu "adam" olmamış yani size değer veren sevgisini belli eden biri varken böylesiyle uğraşılmaz derim Bende

Daha geçenlerde de sürekli anne olcan senle çocupumuz olcak fln diuodu dalga geçiyor galiba benle

Daha geçenlerde de sürekli anne olcan senle çocupumuz olcak fln diuodu dalga geçiyor galiba benle
kuzum bu erkek milletinin çoğu ilişkilerde yalanları sıralarlar.gerçekten güvenilebilecek adam sayısı azdır.adam denilebilecekler bile evlenmeyi düşünmüyorlarsa karşısında ki kadının canını yaktıklarını üzdüklerini umursamazlar.herkesin hayatında bu toksik gereksiz adamlardan oldu.önemli olan kısa sürede farkedip kendimizi kullandırmamak.yoksa ilk tanışmalarda zaten bilemeyiz niyetlerini amaçlarını.o adam evlenmiş çocuğu da olmuş.bundan sonra acele etmez güzel yıllar güzel zaman geçirmeye bakar.ama senin zamanın kıymetli.açıkça sor adama niyetini seni nasıl gözle gördüğünü.ona göre de yolunu çiz.net ol sallantıda bırakma ilişkiyi

Bir kere benzer bir şeyi ben de messengerda yaşamıştım. Arkadaşım 5-10 dk çevrim içi, birkaç dk çevrim dışı göründü bir saat boyunca. Meğer sayfayı bilgisayar ekranında açık bırakıp dışarı çıkmış. İnternet bağlantısından o şekilde görünmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…