- 10 Nisan 2014
- 42.611
- 114.022
- 798
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
durumunuzda kötü bir şey yok önce bunu bir kabul edinnYa onun bir atasözü olduğunu biliyorsunuz. Biraz fazla takıldınız o lafa . Gerek yok. Sadece aynı durumun içinde olan insanlar birbirini daha ii anlar demek istedim ben .
O zaman ya bulduğunu seveceksin olmuyorsa da sevdiğini bulacaksın. Değişmez diyorsunuz açık açık sizin bileceğiniz bir iş ilişki dinamitlerini en iyi yaşayan bilir ama şu da var ki hayata bir kere geliyoruz ve mutsuz olduğunuz ve sizi mutsuz eden her şey için ileride pişmanlık duyabilirsinizKonuşmak da fayda edeceğini sanmıyorum işte.
Sinirli ve üzgünüm neyi nasıl yazdığımı çok sağlıklı düşünemeyecek bi kafadayım cidden buna mı takıldınız yaMaruzu görünce bir elim ayağım titredi.
Tabiki de biliyorum. Ben sizin kendinizi bu sekilde tanimlamaniza takildim daha dogrusu. Kirk yil dusunsem bekarlik icin bu tarifi bulmak aklima gelmezdi. Ayrica hala dedigimin arkasindayim. Bu adamdan bir sey olmaz.Ya onun bir atasözü olduğunu biliyorsunuz. Biraz fazla takıldınız o lafa . Gerek yok. Sadece aynı durumun içinde olan insanlar birbirini daha ii anlar demek istedim ben .
evlilik karşıtı üyeler bekarlık sultanlıktır diyenler konuya henüz gelmediler.şaşkınımmmTabiki de biliyorum. Ben sizin kendinizi bu sekilde tanimlamaniza takildim daha dogrusu. Kirk yil dusunsem bekarlik icin bu tarifi bulmak aklima gelmezdi. Ayrica hala dedigimin arkasindayim. Bu adamdan bir sey olmaz.
Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
İki gun once gormeye bile tahammul edemedigim esi icin "benimki gibisini bulamazsin ama evlenmen sart, evlen evlen evlilik iyidir" diyen kuzenimden sonra ben de o safa dogru kayiyorum yavas yavasevlilik karşıtı üyeler bekarlık sultanlıktır diyenler konuya henüz gelmediler.şaşkınımmm
eski konularından da edindiğim fikirle sevgilisi konu sahibine zerre değer vermiyor ve cinsellik için birlikte diyorum ben.Önceki konunuzu bilmiyorum ama Yani wp da sizden başka Bi arkadaşıyla konuşamaz mı? Çevriimiçi diye illa size mi yazması gerekiyor? Hayır madem o kadar dert ettiniz siz yazsaydınız napıyosun diye. Durduk yere trip yapıp sonrada aramadı diye şüpheye düşüyorsunuz. Bazıları da bu durumu haklı görüp başkası vardır demiş. Başkası olsa da böyle Bi sonuca bu kadarcık şeyden varılmaz. Nasıl bi ilişki anlayışınız var anlamış değilim
Önceki konularını okumadım. Sadece bu konuya göre yorum yaptım. Böyle bir şey varsa durum Başkaeski konularından da edindiğim fikirle sevgilisi konu sahibine zerre değer vermiyor ve cinsellik için birlikte diyorum ben.
zorla spiral taktırmak istemiş.bu da şiddettir kadına.adam konu sahibinden bebek sahibi olma ihtimalini bile istemiyor demektir bu ki zaten eski eşinden çocuğu varmış adamınÖnceki konularını okumadım. Sadece bu konuya göre yorum yaptım. Böyle bir şey varsa durum Başka
Bende önceki konulardan bir haberdim ama bu "adam" olmamış yani size değer veren sevgisini belli eden biri varken böylesiyle uğraşılmaz derim Bendezorla spiral taktırmak istemiş.bu da şiddettir kadına.adam konu sahibinden bebek sahibi olma ihtimalini bile istemiyor demektir bu ki zaten eski eşinden çocuğu varmış adamın
Daha geçenlerde de sürekli anne olcan senle çocupumuz olcak fln diuodu dalga geçiyor galiba benlezorla spiral taktırmak istemiş.bu da şiddettir kadına.adam konu sahibinden bebek sahibi olma ihtimalini bile istemiyor demektir bu ki zaten eski eşinden çocuğu varmış adamın
O kim ki ? Değer veren vsBende önceki konulardan bir haberdim ama bu "adam" olmamış yani size değer veren sevgisini belli eden biri varken böylesiyle uğraşılmaz derim Bende
kuzum bu erkek milletinin çoğu ilişkilerde yalanları sıralarlar.gerçekten güvenilebilecek adam sayısı azdır.adam denilebilecekler bile evlenmeyi düşünmüyorlarsa karşısında ki kadının canını yaktıklarını üzdüklerini umursamazlar.herkesin hayatında bu toksik gereksiz adamlardan oldu.önemli olan kısa sürede farkedip kendimizi kullandırmamak.yoksa ilk tanışmalarda zaten bilemeyiz niyetlerini amaçlarını.o adam evlenmiş çocuğu da olmuş.bundan sonra acele etmez güzel yıllar güzel zaman geçirmeye bakar.ama senin zamanın kıymetli.açıkça sor adama niyetini seni nasıl gözle gördüğünü.ona göre de yolunu çiz.net ol sallantıda bırakma ilişkiyiDaha geçenlerde de sürekli anne olcan senle çocupumuz olcak fln diuodu dalga geçiyor galiba benle
Öyle adamlarda var inanın sadece denk gelmek meseleO kim ki ? Değer veren vs
Bir kere benzer bir şeyi ben de messengerda yaşamıştım. Arkadaşım 5-10 dk çevrim içi, birkaç dk çevrim dışı göründü bir saat boyunca. Meğer sayfayı bilgisayar ekranında açık bırakıp dışarı çıkmış. İnternet bağlantısından o şekilde görünmüş olabilir.Onu sormuştum dünkü aramasında. Mesajımı gördün ama cevap vermedin dedim. O da uyuyodum bi o koltukta bi bu koltukta dedi. Halbuki o esnada wp de çevrimiçiydi. Ki öyle açık kalmaya benzemiyordu. Giriyor 15 dk online mesela 5 dakka çıkıyo sonra tekrar giriyo gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?