Eski konularımı okumak bile istemiyorum boğazım düğümleniyor, nefes alamıyorum.. O yüzden yeni bir sayfa açtım.. Neredeyse 8aydır boşandım, boşanıyorum vs kafa karışıklıkları, huzursuzluklarla hayatımı sürdürüyorum.. Günleri iple çekiyorum yaz gelsin tayin isteyeyim, bana ait olan eşyalarımla yada hiç bir şeyi yanıma almadan özgürlüğüme kavuşabileyim istiyorum.. Hala eşimle aynı evdeyiz.. Boşanacağım konusunda cesaret edeceğimi düşünmüyor sanırım, artık hiç ses çıkarmıyorum sorun yokmuş gibi yaşayıp gidiyoruz, yemek-temizlik tırnak içinde bütün kadınlık görevlerimi yerine getiriyorum, hatta geçen gün eşimin arkadaşlarını ağırladım içim kan ağlarken evli, mutlu çift numarası yaptık.. Eşimin ailesini hiç görmüyorum, onlarda arayıp sormadılar hiç, eşim ne dedi ne konuştular hiç bilmiyorum, tek bildiğim aylardır beni merak etmemeleri.. Ailem uzakta onlar da sadece benimle görüşüyorlar..
En son eşim babama kızdı, babam anlaşamıyorsanız boşanın deyince, ki buna neden olan eşimin babama diklenmesi, çözüm yerine tersleşmesidir.. Eşim sonrasında Anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış, bana dediki babana verdiğim sözü tuttum.. Sözde delikanlılık etti, oysa gözümde nasıl düştü size anlatamam, ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık..
Yaza kadar dayanmam lazım lütfen bana destek olun.. Söyleyeceğiniz Güzel sözler bile beni güçlendiriyor..
Kendinizi kandırmamakla başlayın işe. Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız bunu kendinize itiraf edin ve yasayın. Adam protokolü getirmiş madem imzalasaydınız. Ne yazı ne kışı bu iş böyle devam eder.
Kusura bakmayın ben sırf ici rahatlasın diye bir hemcinsime yalan yanlış seyler söyleyemem.
Esinizin arkadaslarini agirlayip mutlu cift numarasi yapmanizin sebebi bosanma kararindan geri donme ihtimali olabilir mi?
Uzun yazmadığım için anlaşılmamış olabilir, fakat güçlü bir kadınım, inanın şartlar o kağıda imza atmanıza engel oluyor, eşim evde kendisinin yaşayacağını söyledi, ev sahibiyle ben anlaştım sen çıkarsın dedi düşünebiliyormusunuz burda kimsem yok evinde kalabileceğim, artı kredi ödemelerimiz vardı çok şükür bu ay bitti apart pansiyon vs. Düşünecek maddi güce sahip değildim.. Hatta dedim ki eşyaları bölüşelim tamam taşınayım, elimizde bir arabamız var satalım paylaşalım.. Bana dediği aynen şu kendi başımıza olmaz bilirkişi paylaştıracak dedi.. Yani ben hemen çıkıp gidebileceğim bitirebileceğim bir ortam bulamadım, evide terk etmek istemedi, işim buraya yakın ben boşanınca da burda oturacağım dedi..
Bir insanın sürekli sinirlerini zıplatan biriyle yaşaması, sıfır iletişim ve düşününki o kişinin evdeki her işini yapıyorsun düzenimi bozmamak için berbat bişey anlatılmaz yaşanır.
Şunu da ekleyeyim ben sessiz kaldığım için eşim şartlarını kabul ettiğimi düşünüyor, o yüzden birlikte yaşıyoruz.
Eğer ev işlerini ve tırnak içinde belirttiğiniz şeyleri yapmazsanız düzeniniz nasıl bozulacak? Hadi işleri yapmanızı bir derece anlarım ama diğer şeyi şu an bu hayat tecrübesi ile mantığım almıyor malesef.
Eski konularımı okumak bile istemiyorum boğazım düğümleniyor, nefes alamıyorum.. O yüzden yeni bir sayfa açtım.. Neredeyse 8aydır boşandım, boşanıyorum vs kafa karışıklıkları, huzursuzluklarla hayatımı sürdürüyorum.. Günleri iple çekiyorum yaz gelsin tayin isteyeyim, bana ait olan eşyalarımla yada hiç bir şeyi yanıma almadan özgürlüğüme kavuşabileyim istiyorum.. Hala eşimle aynı evdeyiz.. Boşanacağım konusunda cesaret edeceğimi düşünmüyor sanırım, artık hiç ses çıkarmıyorum sorun yokmuş gibi yaşayıp gidiyoruz, yemek-temizlik tırnak içinde bütün kadınlık görevlerimi yerine getiriyorum, hatta geçen gün eşimin arkadaşlarını ağırladım içim kan ağlarken evli, mutlu çift numarası yaptık.. Eşimin ailesini hiç görmüyorum, onlarda arayıp sormadılar hiç, eşim ne dedi ne konuştular hiç bilmiyorum, tek bildiğim aylardır beni merak etmemeleri.. Ailem uzakta onlar da sadece benimle görüşüyorlar..
En son eşim babama kızdı, babam anlaşamıyorsanız boşanın deyince, ki buna neden olan eşimin babama diklenmesi, çözüm yerine tersleşmesidir.. Eşim sonrasında Anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlamış, bana dediki babana verdiğim sözü tuttum.. Sözde delikanlılık etti, oysa gözümde nasıl düştü size anlatamam, ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık..
Yaza kadar dayanmam lazım lütfen bana destek olun.. Söyleyeceğiniz Güzel sözler bile beni güçlendiriyor..
tabi kimin ne yaşadığını bi Allah bilir bi kendisi bilir ama ne biliyim ya bi yuvanın yıkılmasını asla istemem.hiç oluru yok mu canım ya ?bi evlilik danışmanı falan bi psikolog biraz sizi yatıştıramaz mı ki?
anladığım şu si zonu seviyorsunuz ama çok yorulmuşsunuz ve soğumuşsunuz.eşinizde gördüğünüz başlıca yanlış yönü nedir?bi de siz nasıl evlendiniz?görücü usulümü?Bunların hepsini teklif ettim, eşim çok zor bir insan düzelmesi için hatalarını kabullenmesi değişmek için çaba sarfetmesin gerek, oysa o asla bunu kabul etmez, bu yüzden oluru yok, yoksa kim ister böyle bir şeyi..
Yanlış anlaşıldım pardon ben kadınlık görevi derken hep eşimle aramda sıkıntı olan ev işlerinden bahsettim,benim görevim olarak görülüyordu eşim bu bizim için tartışma nedeneydi koşardım sende ucundan tut bir işin diye çünkü ikimizde çalışıyoruz toplumun dikte ettiği kadının görevlerinden bahsettim cinsellik değil yani, şimdi bütün işleri ben yapıyorum yemeği de hiç sitem etmiyorum..
Cinselliğe gelince eşimin elbette beklentisi var fakat ben istemiyorum, bu saatten sonra bana yabancı zaten düzenli bir ilişkimiz yoktu, bir dargın bir barışık
Düzen konusuna gelince ben ilgilenmezsem faturalar zamanında yatmaz, alışveriş temizlik yapılmaz, bende boşverirsem iş hayatım da etkilenecek düşünün ki evde yiyecek birşey olmuyo eşim gece vakti ailesine veya dışarı giderek açlığını gideriyor benim sağlığım için düzeni korumam lazım
Peki yaza ne degisecek maddi durumunuzda? Tayin isteseniz bile tek maasla olacak mi? Tayin istediniz mi?
anladığım şu si zonu seviyorsunuz ama çok yorulmuşsunuz ve soğumuşsunuz.eşinizde gördüğünüz başlıca yanlış yönü nedir?bi de siz nasıl evlendiniz?görücü usulümü?
Böyle bir insanı kimse sevmemez inanın evlendik ya hep ipler onun elinde olsun istiyor, şartlarım bunlar kabul ediyorsan tamam etmiyorsan ayrılalım dedi, ayrılık da üç beş ay için ben başka eve taşınacağım yeni düzen kurucam elde avuçta yok babam rahatsız yardıma gelecek insan yok bende düşünmek istiyorum dedim öylece kapandı konu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?