Beni mi aldatiyor?

Burada dil bilgisi kurallarına dikkat edilecek olursa birçok kişi derdini anlatamaz, paylaşımda bulunamaz. Konu olan başlık sahibi gerçekten de aldatılıyorsa üzüntüsünden kelimelerin nasıl yazıldığı umurunda değildir. Türkçede iki nokta diye bir noktalama işareti öğrenmedik ama vardır bir bildiğiniz.
ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.

Son düzenleme:
ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .
virgüller yanlış yerde :D

ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.
Ee siz de genele sallamissiniz simdi. Ne demek istiyorsunuz burada bu yorumla? Sizce bu konu geyik amacli, burada yazan herkesin profili dedikodu dolu mu? Cetemiyiz biz simdi? Neyden bu kadar rahatsizlik duydunuz?

Ne kadar ayip. Benim neyi neden elestirdigim belli. Elestiriden bile cok, kendi rahatsizligim konuyu acmaya nedendir. Siz asil, soyle boyle gruplar var diyerek insanlari ötekilestiriyorsunuz. Bence hepimiz KK uyeleriyiz, ama dogal olarak daha yakin hissetigimiz insanlar vardir; kin dolu oldugum kimse yok sahsen. Insanlara sunlar, bunlar diye hitap edecek kadar sevgisiz olmasin kalbiniz.

Curaaa degil hurra (2 nokta)
Nokta yi degil noktayi (2 nokta)
Sende degil sen de (2 nokta)
yada değil ya da (2 nokta)
Arkasin dan değil arkasindan (2 nokta)
Virgüller yanlis yerlerde kullanilmis, "şey" daima ayri yazilir (2 nokta)
Insanlari dedikoducu diye yaftalayip genelleme yaparak saydirmak da ayrıca yanlıştır (2 nokta)
He bir de biz ( nameaver nameaver office office ) iki noktanın dogrulugunu savunmadik, yanlis olduğunu ama neden kullandigimizi soyledik..
Profilimde gezinmen şeref verdi ama hangi dedikodulardan bahsettigini anlayamadim..
Geyiksel nedir ayrica?

Son düzenleme:
Ee siz de genele sallamissiniz simdi. Ne demek istiyorsunuz burada bu yorumla? Sizce bu konu geyik amacli, burada yazan herkesin profili dedikodu dolu mu? Cetemiyiz biz simdi? Neyden bu kadar rahatsizlik duydunuz?

Ne kadar ayip. Benim neyi neden elestirdigim belli. Elestiriden bile cok, kendi rahatsizligim konuyu acmaya nedendir. Siz asil, soyle boyle gruplar var diyerek insanlari ötekilestiriyorsunuz. Bence hepimiz KK uyeleriyiz, ama dogal olarak daha yakin hissetigimiz insanlar vardir; kin dolu oldugum kimse yok sahsen. Insanlara sunlar, bunlar diye hitap edecek kadar sevgisiz olmasin kalbiniz.
Çete de olduk, iyi mi :KK53:

Insanlari dedikoducu diye yaftalayip genelleme yaparak saydirmak da ayrıca yanlıştır (2 nokta)
He bir de biz ( nameaver nameaver office office ) iki noktanın dogrulugunu savunmadik, yanlis olduğunu ama neden kullandigimizi soyledik..
Profilimde gezinmen şeref verdi ama hangi dedikodulardan bahsettigini anlayamadim..
Geyiksel nedir ayrica?

Bir karikatur var ya, soylediklerinin hepsi yanlis diye aklima o geldi.. yazim, anlatim hatta ve hatta kendini bile ifade edememe o kadar yaygin ki bunlari yapabilen bir avuc insani “cete” diye etiketliyorlar.. valla ceteysek bu cetenin icerisinde olmaktan gurur duyuyorum :)

Geyiksel nedir ayrica?
:))) dikkat etmiyorum. Telefon ikinci uygulamaya gecmek zor geliyor anlasilmiyormu yazdiklarim:) basladiniz haydii bakalimm bizim anadoluda curaaaa derler noktalamayi hala yapmadim haydi bakalimmmm

:))) dikkat etmiyorum. Telefon ikinci uygulamaya gecmek zor geliyor anlasilmiyormu yazdiklarim:)
Ne yalan soyleyeyim, senin kafayi anlayamiyorum ben zaten, denk geldigimde zorluyorum ama epey yoruluyorum..
"Anlaşılmıyor mu" olacak o, soru eki ayri yazılır, lutfen ama..
Ben de telefondan yazıyorum bu arada, çetenin bi üyesi olarak:KK8:

Vallahi benim gozlemlediklerim oyle malesef gercekten cok uzuldum. Bir baktim profil mesajlarina neler yazmislar
Bence en ayip olani budur.

Burda şimdi var böyle bi konu. Beni mi aldatıyor demiş başlıkta. Yok beni aldatıyor ne münasebet seni aldatırmı hiç diyecektim ama polemik olmasın dedim :)
Peki sence kocam beni mi aldatıyor :KK70:

Katiliyorum. Goz ardi etmelisin. Ben saldiri amacli mesaj yazanlari da , onlari begenenleri de goz ardi ediyorum. Saydim 76 kisi olmus. :KK53:

Konu sahibi seni ayri tutuyorum. Uzerine alinma.:KK8:

Edit: Turkcemize sahip cikmak guzel ama TDK yazim klavuzlariyla dolasanlar var . Hem bu konuda naif davranip hem de saldiri/hakaret amacli mesajlari begeniyorlar. Iste onlar bana hic samimi gelmiyor.

Son düzenleme:
Üyeler ve konularla alakalı topik açmanız yasak zaten de bir de başlıkları eleştireceğim diye üyelerin rencide olacağını düşünmeden yazmanız hiç olmamış.

Neden derseniz örnek verip sonra da "yok beni" dediğiniz konu başlıkları içeriği anlatıyor mu? Evet anlatıyor, başlığa baktığınızda bir aldatma konusu olduğunu anlıyor musunuz? Bence çok güzel anlıyorsunuz.

Bakınız Forum Manifestosu 5. madde de ne yazıyormuş (sanırım bunlar heeeeep kuralları okumamanızdan kaynaklı) :
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.

- Konulara başlık yazılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe ile yazılmalıdır.

5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.

5.4- Moderatorlerin (ya da yeni ifadeyle editörlerin) yanlış yazılmış konu başlıklarını düzeltme ve değiştirme hakkı saklıdır.

Örnek verdiğiniz başlıklar kurallara uyuyor değil mi? 5. Maddenin 1 ve 2. şıklarına uygunsuz bir durumu yok o başlıkların.

Konu açarak değil kötü içerik yaparak şikayet etmeniz gereken konu başlıkları bu başlıklar olmamalıydı, şöyle başlıklar olmalıydı:
Aciiiiiiiiiiillllllll, yetişin kızlaaaaarrrr, imdaaaatt, sizceee?, yardıımm, ......., ?????, öneriniz war mı? Kynnmla kvg ettk tplşın, acil durum kızlar çabuk toplaşın, bana da bir el atın kızlaaar.

Bakınız ne kadar sağlam örnekler, konu başlıkları içerikle alakalı en ufak fikir vermiyor.

Tabii verdiğim bu örnekler içinde kiblemek yeterliydi, başlık düzenlemesi yapardık.

Oldu mu? Bana kalırsa olmadı.

Back
X