- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.156
- 798
Oyleydi diye hatirliyorumtam ismi sex karavanı mı? mutlaka okuycam ama kilitli değildir umarım![]()
![]()

Dur ben de bi arastirayim hahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleydi diye hatirliyorumtam ismi sex karavanı mı? mutlaka okuycam ama kilitli değildir umarım![]()
![]()
nsıl yaratıcılık bu ? nasıl bir sınırsız hayal gücü biz çok uyuzmuşuz arkadaşO dedigim konuyu bul da oku lutfenay hahaha
Ben de birazdan okuyacağım, merak ettim
Ayyy bu ne
Ekşi Sözlük'te kullanilirdi sıkça, tabii 2000lerin başındaNedense ben en çok sorunsallara takiğim.. sinir oluyorum ve asla konuya girip okumuyorum.
Konu efsane, bazi yorumlar ayri efsaneAyyy bu ne![]()
Konunun ilk sayfasını okudum gülsem mi ne tepki versem bilemedimKonu efsane, bazi yorumlar ayri efsane![]()
Zeki Müren Türkçesi beklemiyoruz zaten kimseden ama bu kadar katliama da gerek yok (2 nokta)Burada dil bilgisi kurallarına dikkat edilecek olursa birçok kişi derdini anlatamaz, paylaşımda bulunamaz. Konu olan başlık sahibi gerçekten de aldatılıyorsa üzüntüsünden kelimelerin nasıl yazıldığı umurunda değildir. Türkçede iki nokta diye bir noktalama işareti öğrenmedik ama vardır bir bildiğiniz.
Anormallikler silsilesi ya cok tuhaf bi konuKonunun ilk sayfasını okudum gülsem mi ne tepki versem bilemedim![]()
Şey gibi olabilir mi, sen beni mi yiyorsun?![]()
tam ismi sex karavanı mı? mutlaka okuycam ama kilitli değildir umarım![]()
![]()
Evet ya, bu kadar rahatsiz oldugum icin bende mi sorun var diye dusundum zaten. Tek sorunlunun ben olmadigini bilmek de guzel.Enee samsonn da mı aldatılıyor dedim
Beni hiç rahatsız etmiyor, okumayı sonradan öğrenen de var doktorasını imladan yapan da.
Olabilir yani, sonuçta herkesin girebildiği bir site, boşverebilmek lazım.
Sessiz protestonda yalniz degilsin bacim; ben de asla okumuyorum o konulariNedense ben en çok sorunsallara takiğim.. sinir oluyorum ve asla konuya girip okumuyorum.
Kola ile saç rengi açma o konuda mı? Sonraki sayfaları okumadım :)Anormallikler silsilesi ya cok tuhaf bi konukolayla sac rengini acmak kadar tuhaf hahahah
Beni mi aldatiyorsun koca konusunda canim, bu konu da ordan geldi aklima zatenKola ile saç rengi açma o konuda mı? Sonraki sayfaları okumadım :)