Beni mi aldatiyor?

Burada dil bilgisi kurallarına dikkat edilecek olursa birçok kişi derdini anlatamaz, paylaşımda bulunamaz. Konu olan başlık sahibi gerçekten de aldatılıyorsa üzüntüsünden kelimelerin nasıl yazıldığı umurunda değildir. Türkçede iki nokta diye bir noktalama işareti öğrenmedik ama vardır bir bildiğiniz.

Burada dil bilgisi kurallarına dikkat edilecek olursa birçok kişi derdini anlatamaz, paylaşımda bulunamaz. Konu olan başlık sahibi gerçekten de aldatılıyorsa üzüntüsünden kelimelerin nasıl yazıldığı umurunda değildir. Türkçede iki nokta diye bir noktalama işareti öğrenmedik ama vardır bir bildiğiniz.
Zeki Müren Türkçesi beklemiyoruz zaten kimseden ama bu kadar katliama da gerek yok (2 nokta)

Şey gibi olabilir mi, sen beni mi yiyorsun? :KK53:

Bak o cok dert degil; seni de yiyebilir cig köfte de sonucta. Ne yediginden emin olmak icin sorulabilir. :KK45:

tam ismi sex karavanı mı? mutlaka okuycam ama kilitli değildir umarım :KK70: :KK70:

Kilitliyse yorumunu burada yapabilirsin. Ben de okuyacagim, kacmaz.

Enee samsonn da mı aldatılıyor dedim :KK70:

Beni hiç rahatsız etmiyor, okumayı sonradan öğrenen de var doktorasını imladan yapan da.

Olabilir yani, sonuçta herkesin girebildiği bir site, boşverebilmek lazım.
Evet ya, bu kadar rahatsiz oldugum icin bende mi sorun var diye dusundum zaten. Tek sorunlunun ben olmadigini bilmek de guzel. :p Bu arada, aldatma eyleminin öznesi olabilecek bir kocam bile yok. :D

Nedense ben en çok sorunsallara takiğim.. sinir oluyorum ve asla konuya girip okumuyorum.
Sessiz protestonda yalniz degilsin bacim; ben de asla okumuyorum o konulari :rolleyes:

aynisini dusunurken konunu gordum

1 saatir ogluma turkce ogretiyorum , sirf burdaki kadinlarin cahilligini gordukce cocuga daha cok baski yaptigimi fark ettim :kızgın::kızgın:

Back
X