Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu diyorum![]()
Gözlerimiz dedektör gibi oldu buradasadece D'ye odaklandım ne dediğine bakmadım bile
![]()
Gözlerimiz dedektör gibi oldu burada![]()
Degil mi yaaArtik Turkce yazimindan gectim, harflerin yerine sayi koymasalar bari.. az once “ben master yapamadim” diye aglayan bir uyenin “b3n her8eyi 5aptbxdh” tarzi mesajini okudum, pazar pazar gunes gibi dogdu gunume..
Cui Bono bende de var hafif obsesiflik, iki noktalara takilmam ondandir ama daha akici okunuyor mesajlar iki noktayla onu da farkettim.. :)
Ben de koyuyorum iki noktaArtik Turkce yazimindan gectim, harflerin yerine sayi koymasalar bari.. az once “ben master yapamadim” diye aglayan bir uyenin “b3n her8eyi 5aptbxdh” tarzi mesajini okudum, pazar pazar gunes gibi dogdu gunume..
Cui Bono bende de var hafif obsesiflik, iki noktalara takilmam ondandir ama daha akici okunuyor mesajlar iki noktayla onu da farkettim.. :)
Beni
Beni
Beni beni
Bihterini
Türkçe kuralları hak getire maalesef
Herkez yazan mı ararsın,bebeyim diyen mi ararsın maf oldum diyen mi...
Tam da aynisini dusunuyordum, herhalde beni degil sevgilisini aldatiyor diye dusunmek daha kolay geliyor :/
Al benden de o kadarben öyle yazılmış konuların içeriğine bakamıyorum .yazmak istiyorum ama kono bomooo? kodonon dordo boşondon oşkooonn dicekler diye yorumsuz geri çıkıyorum konudan
![]()
Sen deyince okudum ben de hahahahahya varya platin kızı okudum şimdi baya baya sesli kahkahalarr attım sabah sabahhh![]()
![]()
nasıl kaçırmışımmm 'beni mi aldatıyorsun koca' 'yııı
![]()
Sen deyince okudum ben de hahahahah
Cok eskiden bi konu vardi, "sex karavanı" gibi bi seydi, onu animsatti bana, ordaki yorumlara da kopmustum![]()
Aynen cevap olarak yok beni aldatıyodur yazacaktımEsim beni mi aldatiyor? Beni mi aldatiyorsun kocam? Hayir, seni degil, Fatma'yi diyesim var. Bu tarz bdv basliklari cok gorur oldum.
Ya evliyseniz sizden baskasini bu sekilde aldatamaz zaten adamlar. Bir tek sizi aldatabilir yani.
Lütfen ne sacma, bu da dert mi demeyin. Konu basliklari hic birsey ifade etmeyince kafamda tekrar tekrar dönüyor. Sinrim bozuldu. Yazayim dedim. Acaba obsesif miyim? Imladan, gramerden vazgectim, niye kendi dilimizi konusamiyoruz?
***Esim beni aldatiyor mu? Beni aldatiyor musun kocam?***
O dedigim konuyu bul da oku lutfen
tam ismi sex karavanı mı? mutlaka okuycam ama kilitli değildir umarımO dedigim konuyu bul da oku lutfenay hahaha