Beni mi deniyorlar bunlar?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
merhaba bugün nöbetçiyim saat beşe kadar neyse sabah bir uyandım saat 8 de bir mesaj gelmiş yabancı bir numara seda bugün Oray'a geliyoruz arkadaşlarla bize eşlik eder misin? Öncelikle cia dan kontrol ettim numara kayıtlı değildi Watsap tan baktım tanıdım sevgilimin kız kardeşi ne alaka yani bizim görüşmediğimizi biliyorlar yani öyle sanıyorlar öncesinde zaten kızı iki kez gördüm ailelerin tanışma sırasında öyle Fazla samimiyet te olmadı ve birkaç tel görüşmesinden sonra bizim aile içi ilişkiler bitti bir yıl olacak nerdeyse başka bir şehirde oturuyorlar da ben ne alaka cevap yazmadım yada yazmalımıyım zaten nöbetçiyim

Cevap atmalısınız bence. Şaşırdım acaba yanlışlıkla mı attın tarzında bir şey. Çok samimi değilseniz sorun olmaz açıklamasını yapar alınmaz.

Yani ayıp olmaz diye düşünüyorsanız içiniz içinizi yemeyecekse görmezden de gelebilirsiniz. Neticede bir yere gelen insan mesajına cevap gelmezse görmediğinizi düşünüp arayacaktır zaten.

Oray kim ? Oray'a mı oraya mı geliyorlar ? Bu ne karışık anlatım. Beynim döndü.

Mesaj atmış , cevap vermediyseniz önemli bişeyse yine msj atar yada arar. Hiç cevap vermeyin bence :dondurma:

Numarasi sizde kayitli degilmis. Siz de bu durumu kullanarak numaraniz kayitli degil kimsiniz diye yazun. Yanlislikla ginderdiyse de farkina varacaktir boylelikle

Back
X