sende görümcene hatırlat kendi evin olduğunu,bu kadarmı arsız yani....merhabalar
perşembe cuma günü eşimle evdeydik görümcem geldi eşime gelmeden önce dedimki (görümcemi cok iyi tanıyorum 3 yıl aynı binada oturduk tasınalı 1,5 ay oldu) elif gelince lütfen bişey karıştırtırma burası bizim evimizi bizim kararlarımız var dedim oda tamam canım hiç merak etme dedi geldi oturuyoruz bende ütü yapıyorum eşime gömlekleri oday götürürmüsün dedim elif gömlekleri odaya götür dedi eşime lacivert pantolonunu getirirmisin dedim elif pantolonunu getiirimisin dedi nasıl sinirlendim istemiyorum her odaya girdimi heryeri karıştırıyor misafir artık evimde misafir olduğunu bilsin elif üşüdünmü elif meyva yermisin ben orda saf saf duruyorum bu kadar yüze karsılık abi ben cay koyuyorum yanına ne hazırlayayım ben ordayım benim evim sok geçirdim mutfağa gittiğinde eşime bu ne ya burası kimin evi ya dedim sadece cok bozuldum kızlar ve o gittiğinden beri eşime karsı soğuk davranıyorum konuşmadımda ama bu akşam eve gelsin konuşucam nasıl davranayım bana akıl verin lütfen
hiç özel bişey bilmez yatak odası benim için özeldir ev sahibi evde olsa bile destursuz girilmez bu girer karıştırır cok rahattır benimde kardeşim var tamam cay koyar put gibi oturmaz ama herşeyi karıştırmaz burası benim evim edalarıyla gezmez herşeyin kendeni göre özeli vardır o onları yok sayar 3 yıl aynı evde oturunca başıma gelecekleri bildiğim için eşimi uyardım ki oda biliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?