Beni nasıl anlayacak?

Aaammmmaaaaa ben abimin evinde tuvalete giderken bile izin alıyorum bee
Terbiyesizliğe bak
Ama buna birazda sen meydan vermişsin
Ben en baştan karşı çıkar sınırları çizerdimyasakkelime
Geldiğinde rahat etsin isterim sonuçta eşimin kardeşi ama bir yere kadar
Ama öyle yatak odama girecek mutfağa girip ben çay koydum diyecek
O çayı içirmem bile..
Eşim karşı çıkarsa daha kötü olurkötükedihüso
Orası benim evimmm
Ben karar veririm ne olacağına ne pişeceğine
Ben fena bozardım açıkcası eşimi uyarmış olmama rağmen buna meydan veriyorsa onada çok kızardıklava:

Bu olaylardan rahatsız olan ben olsaydım eşime ne derdim diye düşündüm.
Buraya yazdığım gibi bütün samimiyetimle eşimle paylaşırdım.İnan içinde artniyet yoksa karşınızdaki insan sizi anlayacaktır.Paylaşın rahatsızlığınızı derim ben.

3yıl boyunca yüz göz olup birden ayrı eve çıkınca o sizin yeni kararlarınızı anlamamıştır.

sonuçta 3 yıl uzun bir süre birden bire ne yapmaya çalışıyorsun neler oluyor sana kaç yıldır beraberdik ayrı yere çıkınca burnun büyüdü deyip zeytinyğı gibi üste çıkıp eşinle aranı bozabilir.

bence dikkatli davran.

madem ede iş yapmaya ev sahibi gibi olmaya hevesli ver eline temizlik kovasını temizlik yapsın.

canım seni bugün çok bir anaç gördüm sen bırak çay koymayıda camları sil deyiver:))

ama iyi yönünden bakıp aranıza uçurum açmamaya bak.

Kendi kardeşiniz evinize geldiğinde de sen misafirsin misafirliğini bil mi diyorsunuz?Eşinizin ailesi diye kendini şartlandırarak herşeyde art niyet aranmasını uygun bulmuyorum.Böyle davranırsanız yarın öbür gün aynı şeyi eşiniz sizin ailenize yapsa bunu kabullenebileceğinizi sanmıyorum.Kaldı ki görümcenize çamaşırları odaya götürmesini eşiniz söylemiş.

ben hiç bir zaman ona yüz vermedim canım kendi yüzsüzlüğüyle yaptılar herşeyi altlı ustlu oturduğumuzda olur insanlık hal, bişeyim bittiğimde alabilirmiyim diye sorarım onların evi oarası ama insandan insana değişiyor işte

benim kardeşim geldiğinde hiç bir zaman bu lafı söyletecek bi harekette bulunmaz bişey sorar orda derim sen gel ver burası senin evin der bana ben kendimi eşimin ailesi için şartlandırmıyorum şartlandırmam da zaten benim ailemin kızının evisyle onlarında oğlunun evi

eşimle o gittikten sonra paylaştım bana dediki haklısın düşünemedim yapmamlıydım doğrusun bir daha yapmıcam kardeşimi biliyorum dedi şunu cok iyi bilir ki eşim benim evime gelen insan başımın tacıdır durduk yere sorun cıkarmam saolsun anladı beni

senin kız kardeşin senin yapını hassas olduğun senin çizgini bildiği için aşmıyor.

ama kimi insan aile yapısı olarak rahattır hiç onun için önemi yoktur söylediğinizde de anlamaz gereksiz gelir tuhaf karşılar o yüzden kendinizi fazla üzmeyin olduğu gibi kabullenmeye çalışın.

ama incitmeden de söyleyin. sen otur misafirsin de yok hayır derse o zaman temizliğede yardım et de:)

Belli bi zamandan sonra misafirlik bitmez mi_? Oda sizin ailebizin bir parcası ; Kardesınız gıbı gormenız gerekir.

keşke bizimkide götürse çamaşırı falan, bazen işten aynı saatte giriyoruz eve yani oğlumu görmeye geldiğinde yemeğini hazırlıyorum salatayı da ben yapayım bile demez ama aramız iyi olduğu için ses etmem yani yatak odamada girer rahat bişeyler giyiyim diye girsin ne olucak ya ,kaynım olsa tamam da görümcem sonuçta bu tür şeyler için huzur kaçırmanıza değmez,bende sizin yerinize kendimi koydum ben asla eşime diyemem ya burası benim evim kardeşin yatak odama girmesin falan diye, valla cesaretinizi kutlarım ,korktuğum için değil tabi ,eşim bana söylese ben üzülürüm yani .

7 yıl önceki konuyu nerden buldunuz ayy,görümce falan kalmamıştır şimdi ortada

bugun üç oldu bu gördüğüm. eski konu hortlatma günü mü? bikaç ay olsa neyse diycem 7 senelik konu yani.

Belli bi zamandan sonra misafirlik bitmez mi_? Oda sizin ailebizin bir parcası ; Kardesınız gıbı gormenız gerekir.

bdvye girdiğinizde yukarıda "Başlık" , tarih, son mesaj vs yazıyor fark ettiniz mi
onlar sıralama ölçütleri
büyük ihtimalle onlardan birine tıkladınız ve sıralama kaydı

eğer "son mesaj" a tıklarsanız genele haline döner, en son mesaj atılan konuları gösterir

Sanirim öyle bi günah işledim. .Çalışırken arada derede girince eski konuları hotlatmis oldum :// Affet beni yönetim

böyle bir konuyu dert edecek erkek yoktur. biz kadınlar vallahi de kendimize dert arıyoruz

off ya yine eski konuymuş

Madem ki gorumceniz heryerime karıştırsin istemiyorsunuz niye ona söylüyorsunuz Elif şunu getirirmisin vs diye?ve neden o geldiğinde yapıyorsunuz bu işleri..ütü bekleyebilir bence..
Ayrıca karistirdigina hiç şahit oldunuz mu?kendi kardeşiniz olsa sevinirsiniz bile yardım ediyor diye ama o görümce diye gözünüze batıyor gibi geldi bana...

Offff ya tarihi konuymus bu..nasıl oldu da çıktı karşıma?zavallı parmaklarıma yazık oldu!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…