3yıl boyunca yüz göz olup birden ayrı eve çıkınca o sizin yeni kararlarınızı anlamamıştır.
sonuçta 3 yıl uzun bir süre birden bire ne yapmaya çalışıyorsun neler oluyor sana kaç yıldır beraberdik ayrı yere çıkınca burnun büyüdü deyip zeytinyğı gibi üste çıkıp eşinle aranı bozabilir.
bence dikkatli davran.
madem ede iş yapmaya ev sahibi gibi olmaya hevesli ver eline temizlik kovasını temizlik yapsın.
canım seni bugün çok bir anaç gördüm sen bırak çay koymayıda camları sil deyiver:))
ama iyi yönünden bakıp aranıza uçurum açmamaya bak.
Kendi kardeşiniz evinize geldiğinde de sen misafirsin misafirliğini bil mi diyorsunuz?Eşinizin ailesi diye kendini şartlandırarak herşeyde art niyet aranmasını uygun bulmuyorum.Böyle davranırsanız yarın öbür gün aynı şeyi eşiniz sizin ailenize yapsa bunu kabullenebileceğinizi sanmıyorum.Kaldı ki görümcenize çamaşırları odaya götürmesini eşiniz söylemiş.
Bu olaylardan rahatsız olan ben olsaydım eşime ne derdim diye düşündüm.
Buraya yazdığım gibi bütün samimiyetimle eşimle paylaşırdım.İnan içinde artniyet yoksa karşınızdaki insan sizi anlayacaktır.Paylaşın rahatsızlığınızı derim ben.
Belli bi zamandan sonra misafirlik bitmez mi_? Oda sizin ailebizin bir parcası ; Kardesınız gıbı gormenız gerekir.
bdvye girdiğinizde yukarıda "Başlık" , tarih, son mesaj vs yazıyor fark ettiniz mi
onlar sıralama ölçütleri
büyük ihtimalle onlardan birine tıkladınız ve sıralama kaydı
eğer "son mesaj" a tıklarsanız genele haline döner, en son mesaj atılan konuları gösterir
Hahahaha ayyyy buna çok güldüm portletmePörtletme festivaline hoşgeldiniz efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?