Milletin yatak odası ne kadar değerli ya kaydirigubbakcemile3 "Ne demek efendim, kimse yatak odama giremez!!" yorumları da saçma geldi bana.Madem kimselerin görmesini istemediğiniz biyer yatak odanız, o zaman kapatın kapısını kitleyin bu kadar basit -tatlicadiarzu-
Milletin yatak odası ne kadar değerli ya kaydirigubbakcemile3 "Ne demek efendim, kimse yatak odama giremez!!" yorumları da saçma geldi bana.Madem kimselerin görmesini istemediğiniz biyer yatak odanız, o zaman kapatın kapısını kitleyin bu kadar basit -tatlicadiarzu-
Ha bide kiz pat diye kimseyi takmadan yatak odasina dalsa orayi burayi karistirsa neyse...:1closedeyes:
Ben de kizarim...süprizzzzz
Ama kiz kendiliginden girmemis abisi gomlek istemis, cay istemis getirmis ne var bunda bu kadar abartmamak, kiskanc olmamak lazim ya...:dilcikar:
bunun değerle bir ilgisi yokki arkadaşım,
bunun özele saygı duymakla ilgisi var,
kapımı anca çoluk çocuk için kilitlerim,
büyükler için kilitleme gereği duymam açıkcası
canım sanırım önceden aynı evde kalmışlar ve odasını karıştırırken görmüş
yani ondan rahatszı oluyor odasına girmesine sanırım
Ha bide kiz pat diye kimseyi takmadan yatak odasina dalsa orayi burayi karistirsa neyse...:1closedeyes:
Ben de kizarim...süprizzzzz
Ama kiz kendiliginden girmemis abisi gomlek istemis, cay istemis getirmis ne var bunda bu kadar abartmamak, kiskanc olmamak lazim ya...:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?