Beni Neden Terketti ?

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.177
1.109
333
37
merhaba arkadaşlar
Kafam çok karışık, çok üzgünüm ve yardımınıza ihtiyacım var.

Birkaç gün önce yaş farkı diye bir konu açmıştım ama çok uzun yazdığımdan dolayı kimse okumadı sanırım.

Özetle benden 4 yaş küçük biriyle birlikteydim 6 aydır. Ben 30, o 26 yaşında. Ben yaşı çok sorun ediyordum o ise hiç sorun etmediğini söylüyordu. Zaten kendisi karşıma çıkmıştı ve beni o ikna etmişti bu ilişkiye.

Sürekli sorun yaşıyorduk ama konu onun ilgisizliğiydi. Yani elle tutulur bir sebep sunamam ama bir şeyler eksik geliyordu bana. Ben her fırsatta onunla olmak isterken o sanki öyle değil gibiydi. Yani sanki hep benim isteğimle oluyordu bazı şeyler.

Ona sorsanız da diyordu ki ben kimseyi bu kadar sevmedim. Kimseye duygularımı belli etmedim. Ben anneme bile sevgimi belli edemem. Kimseyi telefonla aramam mesaj yazmam. Karakterim bu. Ama senin mutlu olman için elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyordu.

Ben bu eksik gelen şeyler yüzünden sürekli tartışma çıkarıyordum ve bitti diyordum. Sonra yine bir şekilde devam ediyorduk. Farkettim ki o hiç arkamdan gelmiyor. Ben kendi kendime küsüp barışıyorum. O ise sadece yaş sorununu çözmeye çalışıyor. Belirli aralıklarla bana hadi yaş konusunu konuşup çözelim artık ciddi bir adım atalım diyordu.

Ama bana göre tek sorun yaş değildi. Bir gün yine beni çok üzdü. Bu defa bitti demek istemedim. Bir ay ara verelim ve bu sürede düşünelim dedim. Belki senin duyguların o kadar yoğun değil sen de bunu anlamış olursun dedim. Çünkü bir kere bile bana dur gitme demedin ben artık kendimi çok değersiz hissediyorum dedim. Hissettiğim her şeyi tüm samimiyetimle dile getirdim. Bana sadece olur görüşürüz yazdı ve yine dur ne ara vermesi demedi.

Bu arada daha önce yine kısa bir ayrılık yaşamıştık ve o dönemde birbirimizi İnstagram ve Twitter’dan silmiştik. Barışınca da takipleşmedik. Buna rağmen ben ara verelim dedikten birkaç gün sonra beni hem İnstagram hem de Twitter’dan engellemiş. Yani takipleşmediğimiz halde engellemiş. Muhtemelen ben sinir olup yazayım diye yaptı sandım. Hiçbir şey yapmadım. Bu arada ben onu çakma bir Twitter hesabından takip ediyorum. Sürekli sitemli şeyler beğeniyor. Hala sevdiğini ima eden şeyler beğeniyor. Beni suçlayan şeyler beğeniyor.

Sonra da dün akşam bana uzun bir mesaj yazmış. Artık radikal bir karar verdiğini ben beni hayatından çıkardığını söylemiş. Şimdiye kadar çok ayrılıp barıştık hiçbir zaman tam anlamıyla seni bir yerlerden silemedim ve her defasında gel dedin geldim ama bu Sefa seni tamamen siliyorum yazmış.
Allah kimseyi sevdiğinden bu şekilde vazgeçmek zorunda bırakmasın yazmış.

En son Şu yazıyı göndermiş. Bahane bulmak çok kolaydır. Öfkeliydim dersin, senin yüzünden dersin, beni bu hale sen getirdin dersin. Biraz yürekli olanlar “ne olursa olsun yapmamalıydım” diyenlerdir. Allah karşımıza hep yürekli insanlar çıkarır umarım.
Beni bu hale sen getirdin kısmının altını çizmiş. Çok manidar dimi :) yazmış. Çünkü tartıştığımızda beni bu hale sen getirdin demiştim ona.
Sonra da numaramı silmiş.
Dünden beri hala Twitter’da beni sevdiğini ifade eden şeyler beğeniyor. Ama doğru yaptığını İfade eden şeyler de beğeniyor. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptı.

Lütfen bana fikir verin gerçekten çok üzülüyorum. Ben onu çok seviyorum. Ne yaptıysam değersiz hissettirdiği için yaptım.

Malesef sevgi tek başına hiçbir işe yaramıyor. Bişeyler eksik oldu mu yok gitmiyor o ilişki. Sevgilinizde suçu size atarak vicdan yaptırmak istemiş ve başarmış. Siz haklısınız geri adım atmayın madem bu raddeye gelmiş bitirin tamamen çünkü belli yorucu bi ilişkiymiş , beklentilerinizi karşılayamamış ve barışsanız da bi değişiklik olmıcak sorunlarınız artarak devam edecek.
Unutmayınki o itmiş siz gitmişsiniz. Kendi tercihiniz değil. Ve son olarak ,
Unutursun için yana yana...

Geri doner cnm merak etme...er ya da gec donus yapiolar...ama bence yas farki biraz fazla...hazir ayrilmisken bi daha sans verme...erkekler daha gec olgunlasio...yasina daha uygun birini bulman daha iyi olur anlasmak acisindan

Haklısınız benim elimi kolumu bağlayan da bu aslında. Ama önceden olsa 1 yaş farkı bile kabul etmezdim. Bir gün senden küçük biriyle sevgili olacaksın deseler asla inanmazdım. Çok büyük konuştum herhalde.

Hiçbir şey yapmıyorum zaten ama neden böyle yaptığını bilmeyi çok istiyorum.

Malesef sevgi tek başına hiçbir işe yaramıyor. Bişeyler eksik oldu mu yok gitmiyor o ilişki. Sevgilinizde suçu size atarak vicdan yaptırmak istemiş ve başarmış. Siz haklısınız geri adım atmayın madem bu raddeye gelmiş bitirin tamamen çünkü belli yorucu bi ilişkiymiş , beklentilerinizi karşılayamamış ve barışsanız da bi değişiklik olmıcak sorunlarınız artarak devam edecek.
Unutmayınki o itmiş siz gitmişsiniz. Kendi tercihiniz değil. Ve son olarak ,
Unutursun için yana yana...

Mutlaka unutulur tabiki. Ben bu siteye yıllar önce ne aşk acıları yazdım, ne üzüntüler yaşadım. Ama çok yeni olunca insan olayların içindeyken boşveremiyor işte.
Bir anlamı yok belki ama neden böyle yaptı acaba sevmedi mi hala seviyor mu diye düşünmeden duramıyorum.

E hala sana değer vermeyen birini mi seviyorsun .. anladığım kadarıyla adam “bu kadar” .. ilişki anlayışını senin ilişki anlayışına uymuyor , ona göre herşeyi tam yapıyor ama sana göre eksik ve bu hiç bir zaman düzelmeyecek .. sen aldıkça isteyeceksin o da bir yerde sıkılacak .. ya olduğu gibi seveceksin ya da oldurmaya çalışmayacaksın .. e bir de Twitter’dan engellemiş seni , nerden biliyorsun o beğendiği şeylerin seninle alakalı olduğunu ? Senin görmediğini biliyor

E hala sana değer vermeyen birini mi seviyorsun .. anladığım kadarıyla adam “bu kadar” .. ilişki anlayışını senin ilişki anlayışına uymuyor , ona göre herşeyi tam yapıyor ama sana göre eksik ve bu hiç bir zaman düzelmeyecek .. sen aldıkça isteyeceksin o da bir yerde sıkılacak .. ya olduğu gibi seveceksin ya da oldurmaya çalışmayacaksın .. e bir de Twitter’dan engellemiş seni , nerden biliyorsun o beğendiği şeylerin seninle alakalı olduğunu ? Senin görmediğini biliyor

Çünkü bildiğim kadarıyla benden başka bir sevgilisi yoktu...
ve beğendiği şeyler genelde ikimize uyan şeyler. Hatta bana yazdığı mesajın sonunda gönderdiği yazı da dün Twitter’da beğendiği bir yazı. Zaten normalde Twitter kullanmıyordu ben kullanıyorum diye açtı ve biz ayrılana kadar da hiç bir şey beğenmiyordu. Ayrıldıktan sonra da bir anda ayrılıkla ilgili şeyler beğenmeye başladı.

6 ayda ne kadar da çok ayrılıp barışmissiniz, canım cicim zamanı bu ayol. Dikiş tutmayacak ilişkinin neden bittiğini sorgulamak da neyin nesi? Ayrıca her kavgada bitti demek de ne oluyor? Ayrılık lafı ciddidir. Blöf amaçlı kullanılmaz. Elinizde patlama riski vardır.

Anlamadım neyi sorduğunuzu degersiz hissettirmiş ayrılmışsınız degerli hissetmek istiyorsun ama karsıdaki öyle biri değil birleşseniz degismez degersiz hissetmeye devam bence kovalamayın seviyorsanızda dırdır yapıp ayrılıp durmayın.Ayrılırım diyorsanizda sonuçlarına katlanırsınız

6 ayda ne kadar da çok ayrılıp barışmissiniz, canım cicim zamanı bu ayol. Dikiş tutmayacak ilişkinin neden bittiğini sorgulamak da neyin nesi? Ayrıca her kavgada bitti demek de ne oluyor? Ayrılık lafı ciddidir. Blöf amaçlı kullanılmaz. Elinizde patlama riski vardır.

Peki bu kadar acımasız ve ezici bir yorum yapmak da neyin nesi? Neden bu kadar kendinizi prensip sahibi göstermek için karşınızdakini yerin dibine sokma çabası? Gerek var mı? Gerçekleri dile getirmenin bir adabı olmalı. Kimse keyfinden yaşamaz bazı şeyleri. Biraz empati kurmayı deneyebilirsiniz...

Anlamadım neyi sorduğunuzu degersiz hissettirmiş ayrılmışsınız degerli hissetmek istiyorsun ama karsıdaki öyle biri değil birleşseniz degismez degersiz hissetmeye devam bence kovalamayın seviyorsanızda dırdır yapıp ayrılıp durmayın.Ayrılırım diyorsanizda sonuçlarına katlanırsınız

Özür dilerim sizi bu kadar kızdırmak istemezdim...

Peki bu kadar acımasız ve ezici bir yorum yapmak da neyin nesi? Neden bu kadar kendinizi prensip sahibi göstermek için karşınızdakini yerin dibine sokma çabası? Gerek var mı? Gerçekleri dile getirmenin bir adabı olmalı. Kimse keyfinden yaşamaz bazı şeyleri. Biraz empati kurmayı deneyebilirsiniz...
Yanlış bir kelime kurmadım hakaret de etmedim. Edepsiz olduğumu da d
Gerçekler acıdır.

Ciddi misiniz ben kızmadım ki size ayrıca hayat sizin ben düşüncemi söyledim hepimiz hayatımızda verdigimiz kararların sonucuna katlanırız

Biraz ironiydi aslında. Dırdır etmeyeceksiniz demişsiniz o yüzden yazdım :) haklısınız belki barışsak yine aynı şeyler olacak. Ama insan yine de düşünüyor acaba sevmedi mi hala seviyor mu yeniden arayacak mı diye düşünmeden edemiyorum. Daha dün akşam ayrıldık çünkü. Çok yeni bazı şeyler.

Biraz ironiydi aslında. Dırdır etmeyeceksiniz demişsiniz o yüzden yazdım :) haklısınız belki barışsak yine aynı şeyler olacak. Ama insan yine de düşünüyor acaba sevmedi mi hala seviyor mu yeniden arayacak mı diye düşünmeden edemiyorum. Daha dün akşam ayrıldık çünkü. Çok yeni bazı şeyler.
:)banada kinaye var gibi geldi ama tanımadığım için bilemedim sonuç olarak üzülmenizi istemem hayırlısı olsun

Oda seviyor sizde. Tabi en kolay harcanan şey, zaman olduğundan öyle harcıyorsunuz.

Back
X