Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yas fark beni hiç rahatsiz etmezdi.
Ben de mesaj yazmayan, aramayan bunlari karsidan bekleyen biriyim bu bir huy. Ama iliskide oldugum kisi beni ara bana mesaj yaz diye rica ederse yapmaya gayret ederim. Fakat nasıl soyledigi önemli.
Siz küserek, ayrilmakla tehdit ederek yani cocukca yollara basvurarak ona istediklerinizi yaptirmaya calişmişsinız bu ona daha itici gelmistir.
Bi de sanal takiplerden sonuc çikarmak bana dogru gelmiyor.
Yani bu iliski eger iki taraf da daha olgun davransa surermiş sanki ama triplere kurban gitmiş.
Ne diyeyim hakkinizda hayirlisi olsun...
Olgunlaşmamış erkek modeli.
İlişkinize 10 sene kadar ara verin anca olgunlaşır.
Kendinize bir iyilik yapin bu adamdan uzak durun derim. Ben kimseyi aramam vs.vs. sen kimsin ya derim ben olsam.
Bunu egolu bir şekilde söylemiyoru. Şöyle ifade ediyordu kendisini: beni ilgisiz görüp sevgime inanmıyorsun ama benim yapım bu. Duygularımı belli edemiyorum. Senin için yaptıklarım sana önemsiz gelebilir ama bana göre büyük adımlar. Ben bu kadarını bile yapamazdım. Yurt dışında okudum annemi bile aramıyordum ama bunu kasıtlı yapmıyordum. Senden önce telefonu elime bile almıyordum. Lazım olunca işimi halledip bırakıyordum bir yere vs vs.
Ama ben bunu da anlamıyorum işte. Bir insan sevdiğiyle iletişim halinde olmak ister. Sesini duymak ister. Her fırsatta bir etkileşim olsun ister.
Birlikteyken en ufak bir sorunumuz yoktu güzel vakit geçiriyorduk ama ayrılıp evlere gittiğimiz an bambaşka bir insan oluyordu.
Çok teşekkürler yorumunuz için :)
Evet ben hiç doğru davranmadım bunu kabul ediyorum. Ama bir şeyler eksik geldiği içindi hep. Belki en başından tavrımı koyup bu şekilde davranacaksan burda bitti diyip bir daha dönmemeliydim. Gel gitler olayı çocuk oyuncağına çevirdi. Ama en son şöyle bir şey konuşmuştuk. Bundan sonra kimse bitti demeyecek, biri bitti dese bile diğeri kabul etmeyecek onu durduracak demişti. Bunu kendisi söylemişti. Ben yaş farkından dolayı çekimserdim buna üzülüyordu. Sonunda ben de anneme bahsettim. Bu bir nevi adımdı bizim için. Artık bir şeyler bir tık daha ciddi biz artık yaşı aşıp ciddi davranalım diyordu. Buna rağmen küçücük bir tartışmada yine beni hiç umursamayıp yatıp uyudu. Çok doldum artık böyle davranmasına. Benim buna üzüldüğümü bile bile hep yapıyordu yine yaptı. Ben de o an çok üzülmüştüm ama bitti demeyeceğiz diye söz vermiştik. O yüzden ara verelim dedim. Gerçekten de istedim ki bir kez olsun dur desin. Çünkü hiç demedi. İnsan bunu duymak istiyor karşı taraftan. Ama hala Twitter’a bakıyorum o kadar duygu yüklü şeyler beğeniyor ki. Bire bir bizi anlatan şeyler. Gerçekten anlayamıyorum. Karşıma alıp konuşamam çünkü yine sözümü çiğnemiş geri adım atmış olurum. En azından bir kez olsun o demeli gel konuşalım diye. Sizce ne yapmalıyım. Twitter’dan engelleyeyim mi mesela? Belki merak eder sonunda yazar. Ya da başka ne yapabilirim sizce :/