Beni Neden Terketti ?

Kendinize bir iyilik yapin bu adamdan uzak durun derim. Ben kimseyi aramam vs.vs. sen kimsin ya derim ben olsam.

4 yas fark beni hiç rahatsiz etmezdi.

Ben de mesaj yazmayan, aramayan bunlari karsidan bekleyen biriyim bu bir huy. Ama iliskide oldugum kisi beni ara bana mesaj yaz diye rica ederse yapmaya gayret ederim. Fakat nasıl soyledigi önemli.

Siz küserek, ayrilmakla tehdit ederek yani cocukca yollara basvurarak ona istediklerinizi yaptirmaya calişmişsinız bu ona daha itici gelmistir.

Bi de sanal takiplerden sonuc çikarmak bana dogru gelmiyor.

Yani bu iliski eger iki taraf da daha olgun davransa surermiş sanki ama triplere kurban gitmiş.

Ne diyeyim hakkinizda hayirlisi olsun...

O da bana hep diyordu ki ben aslında çok uyumlu bir insanım. İstesen bana her şeyi yaptırabilirsin ama istemeyi bilmiyorsun.

Ama bir insana bana mesaj at beni ara bana sevgini hissettir denilmez ki. Onun özleyip araması sesimi duymak istemesi gerekir. Bizim 2 gün hiç konuşmadığımız oluyordu. Sadece yazışıyorduk. İş çıkışıma gelip beni alıyordu evlere dönerken ayrıldıktan sonra uzun bir yolu var. İnsan yürürken bile dur arayayım der mesela. Ben ondan ayrılıp eve geldiğim an özleyip sesini duymak istiyordum. O hiç aramıyordu. Bu tarz şeyleri ben söyledikten sonra yapması pek bir şey ifade etmez ki.

Olgunlaşmamış erkek modeli.
İlişkinize 10 sene kadar ara verin anca olgunlaşır.

:)) güldürdünüz.

Bu konuda çok büyük konuştum ben. Kendimden küçük biriyle asla olmaz benden büyük olmalı olgun olmalı dedim hep. Olgunluğun yaşla çok ilgisi yok belki ama benden 4 yaş küçük. Ben 30, 0 26 yaşında.

Kendinize bir iyilik yapin bu adamdan uzak durun derim. Ben kimseyi aramam vs.vs. sen kimsin ya derim ben olsam.

Bunu egolu bir şekilde söylemiyoru. Şöyle ifade ediyordu kendisini: beni ilgisiz görüp sevgime inanmıyorsun ama benim yapım bu. Duygularımı belli edemiyorum. Senin için yaptıklarım sana önemsiz gelebilir ama bana göre büyük adımlar. Ben bu kadarını bile yapamazdım. Yurt dışında okudum annemi bile aramıyordum ama bunu kasıtlı yapmıyordum. Senden önce telefonu elime bile almıyordum. Lazım olunca işimi halledip bırakıyordum bir yere vs vs.

Ama ben bunu da anlamıyorum işte. Bir insan sevdiğiyle iletişim halinde olmak ister. Sesini duymak ister. Her fırsatta bir etkileşim olsun ister.

Birlikteyken en ufak bir sorunumuz yoktu güzel vakit geçiriyorduk ama ayrılıp evlere gittiğimiz an bambaşka bir insan oluyordu.

Bunu egolu bir şekilde söylemiyoru. Şöyle ifade ediyordu kendisini: beni ilgisiz görüp sevgime inanmıyorsun ama benim yapım bu. Duygularımı belli edemiyorum. Senin için yaptıklarım sana önemsiz gelebilir ama bana göre büyük adımlar. Ben bu kadarını bile yapamazdım. Yurt dışında okudum annemi bile aramıyordum ama bunu kasıtlı yapmıyordum. Senden önce telefonu elime bile almıyordum. Lazım olunca işimi halledip bırakıyordum bir yere vs vs.

Ama ben bunu da anlamıyorum işte. Bir insan sevdiğiyle iletişim halinde olmak ister. Sesini duymak ister. Her fırsatta bir etkileşim olsun ister.

Birlikteyken en ufak bir sorunumuz yoktu güzel vakit geçiriyorduk ama ayrılıp evlere gittiğimiz an bambaşka bir insan oluyordu.

Anormal olan da bu zaten insan en basiti bir seye cani sikilir o gun sevdiginin sesini duymak ister ama pasam pek bir genismis bilemedim. Su hayata bir kez geliyoruz bizi mutsuz eden insanlardan uzak durmakta fayda var diyorum.

Ayril bariş ayril bariş.. nereye kadar? Seviyorsunuz degil mi bu gel gitleri? Dramları? Bence siz ve o biraz sorunlu kişilersiniz. 6 aylık bir iliskide bukadar olay oluyorsa, güzel bir sonuç ortaya cikmaz. Dua edin ki o bitirmis, yoksa daha cook zaman kaybederdiniz.

Ayrica yaş farkiniz bana kalirsa önemli. O 30 sen 34 olsaniz sorun yok, ama 26 bir erkek için olgun bir yaş degil bana göre.

Benim de eşim 4 yaş küçük. Ancak benim eşim sevgiliyken de çok ilgiliydi. Bana göre çok çok olgundur. Olayı yaşa bağlamayın yani. Yaştan çok karakterle ilgili bir durum. Bana kalırsa beklentileriniz örtüşmemiş.

Çok teşekkürler yorumunuz için :)
Evet ben hiç doğru davranmadım bunu kabul ediyorum. Ama bir şeyler eksik geldiği içindi hep. Belki en başından tavrımı koyup bu şekilde davranacaksan burda bitti diyip bir daha dönmemeliydim. Gel gitler olayı çocuk oyuncağına çevirdi. Ama en son şöyle bir şey konuşmuştuk. Bundan sonra kimse bitti demeyecek, biri bitti dese bile diğeri kabul etmeyecek onu durduracak demişti. Bunu kendisi söylemişti. Ben yaş farkından dolayı çekimserdim buna üzülüyordu. Sonunda ben de anneme bahsettim. Bu bir nevi adımdı bizim için. Artık bir şeyler bir tık daha ciddi biz artık yaşı aşıp ciddi davranalım diyordu. Buna rağmen küçücük bir tartışmada yine beni hiç umursamayıp yatıp uyudu. Çok doldum artık böyle davranmasına. Benim buna üzüldüğümü bile bile hep yapıyordu yine yaptı. Ben de o an çok üzülmüştüm ama bitti demeyeceğiz diye söz vermiştik. O yüzden ara verelim dedim. Gerçekten de istedim ki bir kez olsun dur desin. Çünkü hiç demedi. İnsan bunu duymak istiyor karşı taraftan. Ama hala Twitter’a bakıyorum o kadar duygu yüklü şeyler beğeniyor ki. Bire bir bizi anlatan şeyler. Gerçekten anlayamıyorum. Karşıma alıp konuşamam çünkü yine sözümü çiğnemiş geri adım atmış olurum. En azından bir kez olsun o demeli gel konuşalım diye. Sizce ne yapmalıyım. Twitter’dan engelleyeyim mi mesela? Belki merak eder sonunda yazar. Ya da başka ne yapabilirim sizce :/

Olayın dışında insanlarız bizim önerilerimiz yaşadıklarınıza tanık olmayan birileri olarak biraz subjektif de kalabilir. Yani en doğrusunu yine siz bilirsiniz. Ama kesin yazmama kararındaysanız engelleyin takibi bırakın ve hiçbir şey beklemeyin, beklentide kalmayın,.ama ben yerinizde olsaydım direkt konuşmayı anlatmayı tercih ederdim.
Dilerim herşey gönlünüzce olur.

Back
X