Anne istemiyo içine sinmiyosa o kadar zor ki :S
Benim annem de ilişkimi hiç onaylamadı
Sebebte aynı beni nasıl üzdüğünü yıprattığını gördüğü içindi
Sonunda ilişkimiz bitti ve en çok annem sevindi iç rahatladı
Bitirme kararını alan bendim tabi
Gelsin bir de öyle deneyin zor bu işler
Annen niye sen sirtina aldin diyo ?
Senmi maddi yardim edeceksin oraya geldiginde?
oyleyse yapma derim...
ayrica Ailesi neden destek cikmiyor ?
Ve herseyden onemlisi sen daha emin degilsin kendinden suphelerin var , ve suphe varken malesef bir cok konuda tokezliyoruz. ...
oncelikle senin emin olman gerekiyorki , baskalarinida inandirasin. Ama anladigim.kadariyla seninde korkularin var.
Yasamadan göremezsiniz maalesef. Ama kotu olcaksa bu kesinlikle annenizin düşündügu gibi maddi acidan diil, su arkadaşınıza anlatilan aldatma mevzusu dogruysa ordan cikar. Yani maddi anlamda zordaysa suistinal ettirmeden ona destek olmaniz gerekir zaten,sonucta evlilik düşünülüyorsa bazi seyler paylasilabilir. Bnde nisanlima destek oldugum ccok zaman bilirim simdide o bana oluyor. Bu beni kullanmasi demek degil. Ama aldatma mevzusunu bilemem eger ole bisey varsa güvensiz bir iliski yasamak zor. En basta dedigim gibi yasanmadan bilenmeyecek bi durum...
Anlatayım. Biz temmuzda ayrıldık. Ben o zamanlar çok korkunç bir insandım denebilir, tanıyor musunuz bilmiyorum forumumuzda kıskançlık sorunu yaşayan bir arkadaşımız var nicki LoReNa. Onun gibiydim işte. Baskı kurmalar, özel eşyaları karıştırmalar, daha birçok şey ama hiçbir şey bulamıyordum. Ailem aldatılma mevzusu yüzünden yıkıldı, babamın annemi aldatması yüzünden 1 yaşında babasız kaldım, yazın gittiğim psikolog bu hallerimi buna bağlamıştı. Onu gerçekten çok bunaltmıştım ve beni aldattığına inanıyordum resmen, her aradığında "bugün hangi bilmemne ile berabersin" gibi saçma salak laflar ederdim. Bir gün yine ortada bir sebep yokken bu şüpheyle yaşayamam deyip ondan ayrıldım. Sonra o beni hiç aramadı (normalde böyle bir şey dememin akşamına arardı). Uzun günler geçti, ev arkadaşını aradım. Bu sırada ev arkadaşı istanbulda, benimki bodrumda ailesinin yanında. Ev arkadaşı bana "zaten seni aldatmıştı unut gitsin artık" gibi şeyler söyledi. Şimdi erkek arkadaşım da "o benim kardeşim gibi, ben söyletmesem beni satar mı, ben söylettim beni unut yoluna devam et diye, çünkü hastalıklı bi hal almıştın" gibi bir açıklama yapıyor.Aldatılma durumları nedir? buna göre yorum yapmak istiyorum,
yani bu insan ailesinin yanında sizi hiç kaale almamış, iki gün sonra çıkmış yatay geçiş yapmış, ne anladım ki bu ilişkiden?
ailesinden uzak olmak için yapmıştır belki? daha özgür konumda olmak için?
Asalaklık değil de çaresiz olduğu durumlar çok oluyor açıkçası, ben de o istemese bile destek olmadan edemiyorum...güzel bir adım atmış.
ancak yapısında asalaklık varmı yokmusen bizden daha iyi bilirsin
uzak mesafe ilişkisini yakına taşımakta aslında avantajın da var
bakalım bundan sonra ilişkiniznasıl ilerleyecek görebilrsin
eğerhislerinizde ve iletişiminizde bir değişiklik olmuyorsa
doğru insanolduğunu düşünebilrsin
yok eğer herşey çok kötü gidersede
boşvereceksin kiminle el ele gözgöze gezerse gezsin
senin doğrun o değilmiş
Seni üzmek istemem ama elle tutulur hiçbir yanı yok ilişkinin.Yani zor olacak gibi görünüyor ve arada en çok sen üzüleceksin.İnsanın elinde değil biliyorum ama keşke kendini bu kadar kaptırmasaydın o kişiye.Yani annenin dediği gibi sırtında taşıyacaksın belli.Çünkü ev tutması,eşyaları bile sen düşünüyosun bırak kendi düşünsün bu kadar içine girme,bu kadarda fedakarlık iyi değil.Allah sonunuzu hayır etsin ne diyim...
anneler çoğu zaman haklıdır..burdada haklı gözüküyor önüne daha neleri çıkar...yoluna bak boşver onu
Yaşın 19-20 gibi geldi bana... annen haklı.. adam birde senin için okulumu, şehrimi değiştirdim diyecek, baskı yapacak... o zaman ayrılman çoook zor olacak...
Ben de ankaralı olarak bu duruma üzüldüm canım ama K.Bakma darılmada annene güven olur mu sonra pişmanlıklar illaki oluyo da son noktaya gelmeyin yani inşallah olmaz da üzülmeyin. seviyorum ölüyorum bitiyorum bunlar geçici şeyler . genede hakkınızda hayırlısı olsun iyi ölçüp tartın yanlış yapmamaya çalışın . erkeğe birşey olmaz da olan hep canıımm kadınıma oluyorr
ayrıca şunu anlamıyorum ben artık kız tarafı erkek tarafı olmuş erkek tarafıda kız tarafı olmuş genel olarak böyle gözlemliyorum
Biraz öyle oldu farkındayımel birliğiyle ucuz bir ev bulursak sorun kalmayacak
Aslında etimesgutta falan 200 liraya bile evler var, ulaşım zor olsa da o halleder istanbuldan alışık zor ulaşıma..ucuz bir ev hem de böyle bir devir de ve ankaradan inşallah bulursunuz canım benim .(çok zor gibi)
bu arada olmuyosa zorlama bence ailenin gözlemi çok önemli kulak ver daha çok sever aşık olursun yaşın kaç ki daha _?
Aslında etimesgutta falan 200 liraya bile evler var, ulaşım zor olsa da o halleder istanbuldan alışık zor ulaşıma..
20 yaşındayım
Evet 20 yaşındayım. Ayrılmam o bunları demese de çok zor, böyle deyince de onla cinsel anlamda bir şeyler yaşadığımı düşünmeyin, yani ona gebe olduğum bir konu yok şükürler olsun, aklı başında işinde gücünde biriyim, derslerim çok iyidir çevremde saygılı biri olarak tanınırım vs ama onsuz kendimi düşünemiyorum, ilk aşkım da değil. Ondan önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu ama düşünüyorum da şuanki sevgilimle geçirdiğim 1 günü, o 2 seneye değişmezdim. Onun yanında çok ama çok mutluyum, ona sarıldığımda ayaklarım yerden kesiliyor, bütün bu duygularımdan vazgeçmek benim için çok zor. Neler olacak bilmiyorum, başvuruyu zaten yaptık artık...
Anneler her zaman haklıdır..
Ben zamanında annemi dinleseydim,
şu an 25 yaşında boşanmış biri olmucaktım..
Kafamı taşlara wursamda da iş işten geçti..
En kötüsü ben sana demiştim kızım, beni dinlemedin demesi..
Bence bu kadar kapılma o kişiye...
evet yaşının genç olduğu anlaşılıyor.. iki lafından biri seviyorum seviyorum :))
Burada boşanan arkadaşlara sor hangisi sevmeden evlenmiş ki? Ama sevgi her şeye çözüm olamıyor ne yazık ki..
Erkek arkadaşın keşke okulunu İstanbul`da bitirseydi, bana göre çok gereksiz bir şey olmuş bu okul değişikliği ve seni zor durumlara sokmaz inşallah..
Ve anneni sakın karşına alma, o senin hiçbir zaman kötülüğünü istemez...
Beni mutlu eden bir yorumdu çok teşekkür ediyorum :) evet geleceğe çok kafayı takıyorum belki biraz akışına bırakıp müdahale etmekten vazgeçsem daha mutlu olacağım. böylece erkek arkadaşım da sorumluluk almayı öğrenir.Geleceği şimdiden fazla düşünmeyin. Anı yaşayın derim.
Anneniz belki tanıyınca sever ya da iyice kin güder burası bilinmez ama sonuçta ortada bir gerçek var sizin için Ankara'ya gelecek.
Bir senelik ilişki diyorsunuz ya bence asıl ilişkiniz Ankara'ya gelince başlayacak.
Uzaktan ilişkide çoğu olayları bilmezsiniz size telefonda anlatıldığı ve yanına gittiğinizde gördüğünüz kadardır.
O yüzden şu anda çok fazla takmayın problem etmeyin yaşınız daha 20 bazı şeyleri yaşayıp göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?