- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Geceyarısı yengeyi minübüsle sizi almaya gönderen abi sorgulanmalı burda bence yenge değil... bir önceki konunuzdan kalmış aklımda bu büyük detay...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bcok abartiyorsun yengen o senin dusmanin degil. tamam sana cok baski yapiyorlar yengenin ayibi var ama sende gecenin bir koru kadini ekmistin. bu hic mahusumca bir davranis degil yani gelse odana cekil kendi halindr. takilsin abinede. helal nasl bir abi aski varmis bir gun elle gidersen abinin golgesini ararsin sana abla nasihatiMerhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar![]()
al bendende o kadar her firsatta eziyor bu kadini. ne deyiyim ki. bir gun kendide ele gidecek yenge olcak. esinin kardesleri gozunun ustunde kasi var deyince ben ne yapmisim diyecekYenge abiden 5 yaş büyük olabilir, ne var ki bunda, niye her konuda ısrarla yazıyorsunuz, karı koca normal değiller, ama olan yengeye oluyor..
Aynen.Ben yengenize acıyorum.
Abinizin zoruyla sizin peşinizde sürünüyor kadın.
Konu sahibi milim ilerleyememiş. Hala sanki tek sorumlu oymuş gibi yengesine ateş püskürüyor. Yengenin sorunlu olduğunu kabul etsek bile sorunun kaynağı o değil. Ama bunu kabul etmek yengeye hakaret etmekten daha zor.
Konu sahibi yengenize kapı açmayana kadar abinize telefon açmayın da sorun kökünden çözülsün. Abinize gücünüz yetmiyor tabi.
Eeee şu ana kadar yaptıklarınız neyi değiştirdi? Tepki vereceğinize bunu düşünün. Ya da sadece şikayet edip, aynı şeyleri yaşamaya devam edin, bize ne...Pardon ama o gelecek diye ben niye evimden çıkıyorum?
Kim o?
Dış kapının dış mandalı
Cok haklısınızAyrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;
' yengem gelirse kapıyı açmayacağım,
polis çağırıp onu etrafa rezil edeceğim' diyen birini 'aklı başında' olarak tanımlamam.
Bir de öğretmen diyorsunuz,kendi sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözemeyen bir eğitimci çocuklarımıza sorun çözmeyi,iletişimin önemini nasıl anlatacak?
Haa muhatabınızla iletişim kuramıyorsanız,abi laftan sözden anlamıyorsa başka çözüm yolları aranır.
Rezillik çıkarmak bir çözüm yolu olamaz.
Yani bide o abin olacak insan Musveddesini hakli görüyorsun ya kadina cidden çok üzüldüm kocasi sirf kardeşi yalniz kalmasin diye hizmetçihizmetçilige gönderiyor..cok yazikKızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Yav yengeden boşansa başka biri ile evlense, yeni karısını yollamayacak mı? Anlayın, sorun abinizde, sizde, ailenizde!!! Hem abimle konuşarak çözeriz diyordunuz ama üçtür konu açıyorsunuz.. Demek çözemiyorsunuz, demek problem sizlerde.. Yenge de meraklı değildir.. Lafa bak yemeğini, temizliğini yapsın.. Eşim dese hoşşttttt derdim iyi bi..Kızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık