Beni rahat bırakmıyorlar!

Abiniz de yengeniz de delirmiş. Başka açıklaması yok bence.
Abiniz ayrı bir dünya da yengeniz neden bu kadar pasif. Nasıl bu kadar sessiz akıl alır gibi değil.
Babanız madem onların hakkından gelebiliyor neden söylemiyorsunuz.
Babaanneniz iyiymiş, ne alakası var onunla
Babanız bir kere sert şekilde uyarsın onşar da çekilsin kenara. Çok mu zor bunu sağlamak.
Çok ilginç...

Merhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar :KK43:
bcok abartiyorsun yengen o senin dusmanin degil. tamam sana cok baski yapiyorlar yengenin ayibi var ama sende gecenin bir koru kadini ekmistin. bu hic mahusumca bir davranis degil yani gelse odana cekil kendi halindr. takilsin abinede. helal nasl bir abi aski varmis bir gun elle gidersen abinin golgesini ararsin sana abla nasihati

Yenge abiden 5 yaş büyük olabilir, ne var ki bunda, niye her konuda ısrarla yazıyorsunuz, karı koca normal değiller, ama olan yengeye oluyor..
al bendende o kadar her firsatta eziyor bu kadini. ne deyiyim ki. bir gun kendide ele gidecek yenge olcak. esinin kardesleri gozunun ustunde kasi var deyince ben ne yapmisim diyecek

Ben yengenize acıyorum.
Abinizin zoruyla sizin peşinizde sürünüyor kadın.
Aynen.

Birisi su abiye iyi bir ayar cekmeli.
Yengeyi resmen kukla gibi oynatiyor

Bu arada yenge de cok merakli degildir emin ol senin hizmetciligini yapmaya konu sahibi.

Yani yengeye degil abiye kız
Abinde is yok!

Yengenize söyleyin kk da hesap açsın... Ben isabellanın yengesi diye de konu açsın.. Biz de tüm kk olarak boşanması gazını verelim...Siz kurtulun, o da sizden kurtulsun... Ne yengeymiş arkadaş.. Kadın bıkmadı... Abiniz yengenizi başından savarak kendi hayatını yaşıyor muhtemelen... Umarım çocukları yoktur.. Böyle anne, baba ve hala üçgeninde çocuk heba olur psikopata bağlar...
Bu konuya gelince de kapıyı açmaz da polis çağırırsanız bunca kepazeliğin üzerine tüy dikmiş olursunuz .. Tanımıyorum diyip yengeniz olduğu anlaşılınca devletin polisini oyalamaktan dolayı ne tür bir ceza alırsınız bilemem.. Kapıyı mecbur açacaksınız... Abinize çemkirin bence. . Sonuçta kadının da sizin peşinizde valiz gibi dolaşmaktan hoşnut olduğunu pek sanmıyorum... Sizin sorununuzun tek sebebi abinizin işgüzarlığı...

Senin yengen artik benim bile sinirlerimi hoplatıyor, seni düşünemiyorum. Açma kapıyı hatta geldiğinde evde bile olma, tıpış tıpış geri dönsün. O be biçim bir kadın ya. En son onu bi yerde bırakıp gitmiştin galiba , o rezilliğin üstüne hala mi hafiyeliğe soyunuyor? Abin de ne bileyim yani böyle adamların olmasından nefes almasından bile rahatsızım, bence bu düşüncedeki adamlar tam bir toplum zararlısı.

Konu sahibi milim ilerleyememiş. Hala sanki tek sorumlu oymuş gibi yengesine ateş püskürüyor. Yengenin sorunlu olduğunu kabul etsek bile sorunun kaynağı o değil. Ama bunu kabul etmek yengeye hakaret etmekten daha zor.

Konu sahibi yengenize kapı açmayana kadar abinize telefon açmayın da sorun kökünden çözülsün. Abinize gücünüz yetmiyor tabi.

Şu yoruma çok hak veriyorum.

Herşeyin altındaki ilk sorun abiden kaynaklanıyor ama nefret edilen, kucumsenen yenge. Evet yenge ozguvensiz, kendisine saygısı yok ama konu sahibi de bunu kendi lehine kullanıyor. Asıl sorun yapana yapması gerekenleri yapmıyor.

Yengeye bir kadın olarak değerinin farkında olmadığı için aciyorum ben , üstüne bir de böyle bir eşi ve eş ailesi olduğu için. Maalesef herkes özgüvenli , kendi değerini bilerek yetişmiyor. Çok çok uzun yıllar alabiliyor bunu fark etmek. Neyse asıl mesele tepkinin yerinin yanlış olduğu ve konu sahibinin her konusunda bahsediliyor bundan ama kendisi abisi ve ailesiyle birlikte sorunu detaylıca oturup çözmektense ısrarla yengeye kin kusuyor.

Yengenizin küçük çocuğu yok muydu? Koruma gibi habire nasıl başınızda bitiyor ben onu anlamadım. Ama ailedeki en garip insan; gece gündüz demeden, düğün derneğe,arkadaş buluşmalarına, hastalık vb durumları için size dadılık yapsın diye karısını gönderen abi kişisi.

Yengecağız arada resmen pinpon topu gibi oldu
Kadının pasif olduğu belli
Bence o da gelmek istemiyor
Abi baskın karakter karısını maymun etmiş resmen
Git,al,kal,getir
Nedir bu kadının çektiği üzüldüm
Abin de ensende boza pişiriyor resmen o ayrı bir sinir bozuyor zaten

Pardon ama o gelecek diye ben niye evimden çıkıyorum?
Kim o?
Dış kapının dış mandalı
Eeee şu ana kadar yaptıklarınız neyi değiştirdi? Tepki vereceğinize bunu düşünün. Ya da sadece şikayet edip, aynı şeyleri yaşamaya devam edin, bize ne...

Dış kapının dış mandalı lafı bir kadına, bir öğretmene yakışmıyor yalnız. Yenge dünyanın en kötü insanı dahi olsa, artık aileden biri. Bakış açınız çok sakat. Bir gün sizde bir yerlerde dış mandal mı olacaksınız bu durumda?

Ayrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;
' yengem gelirse kapıyı açmayacağım,
polis çağırıp onu etrafa rezil edeceğim' diyen birini 'aklı başında' olarak tanımlamam.
Bir de öğretmen diyorsunuz,kendi sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözemeyen bir eğitimci çocuklarımıza sorun çözmeyi,iletişimin önemini nasıl anlatacak?
Haa muhatabınızla iletişim kuramıyorsanız,abi laftan sözden anlamıyorsa başka çözüm yolları aranır.
Rezillik çıkarmak bir çözüm yolu olamaz.
Cok haklısınız

Kızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Yani bide o abin olacak insan Musveddesini hakli görüyorsun ya kadina cidden çok üzüldüm kocasi sirf kardeşi yalniz kalmasin diye hizmetçihizmetçilige gönderiyor..cok yazik

Kızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Yav yengeden boşansa başka biri ile evlense, yeni karısını yollamayacak mı? Anlayın, sorun abinizde, sizde, ailenizde!!! Hem abimle konuşarak çözeriz diyordunuz ama üçtür konu açıyorsunuz.. Demek çözemiyorsunuz, demek problem sizlerde.. Yenge de meraklı değildir.. Lafa bak yemeğini, temizliğini yapsın.. Eşim dese hoşşttttt derdim iyi bi..

Back
X