Neden oyle dedınız, sızın basınıza gelse tedırgın olmaz mısınız?Son ayda alır merak etmeyin
Bu takıntılarla bu çocuğu çok zor büyütürsünüz
Bazıları gerçek hayatta da bu kadar kaba ve terbiye görmemiş bir tarzda mı hareket ediyor gerçekten merak ediyorum. Bazılarının ise gerçekte karşımıza geçip de çingene gibi konuşmaya cesaret edebileceğine ise asla inanmıyorum.Buraya üye oldum takip ediyorum bi kaç konu açtım yorumlar yapıldı en iyisi sessiz takip etmek insan konu açmaya korkuyor insanlar çok bilmiş çok acımasız yorum yapıyor inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız doktorunuza takiplerinizi yaptırın içiniz rahat olsun kendinize dikkat edin gerisi Allah’a kalmış ama korkulacak bi durum yok gibi
Yok çok şükür her şeyi normal,dediğiniz şeyleri duydum araştırdım ama insan bi türlü ikna olamıyor birileriyle konuşunca rahatlıyor benim kimsem yok bulunduğum şehirde ailemle de ve kimseyle de paylaşmadım üzüntümü çünkü gerçekten boş bi tedirginlik onları da üzmeyeyim boşuna diye buraya yazdım.Herhangi görünürde bir sağlık problemi var mı?
Son ayda bebeğin gelişiminin hızlandığını kilo aldığını okumuşsunuzdur ki sakinleşinki siz ve bebeğiniz de bu olmsuzluktan etkilenmesin
Şimdi fark ettim Günlerimiz de yakınmış sizinleÇok teşekkürler Allah razı olsun. Aynen dün bu dediklerinizi aldım düzenli şekilde besleneceğim inşallah toparlar. Hep yeter ki sağlıklı olsun dedim 8 ay boyunca inşallah öyle olur güzel kızım.
Evet ne yazdığını bilmiyor herkes boşver , stres yaparsan kafayı takarsan zararı sana , son ayında asıl kilo alıyor bebişler , kaldıki zayıf doğsun hiç zararı Yok İnan .Ben belki rahatlarım diye bir şey paylaşıyorum en laf sokulmayacak şeye bile bir şey bulabiliyorlar ya çok sinir oluyorum sadece kendim için değil genelde böyle yapıp moral bozankar var. Üzüldüm ister istemez ne umdum ne ne buldum bi anda. İnşallah benim yavrum da sağlıcakla gelir o kadar sabırsızlıkla beklşyorum ki...
Ben de kilo aldım bayağı 20 kilo falandır, herhangi bir sorun yoktu sadece kilosu az dedi. İnşallah minyon olduğu içindir ya da bundan sonra toparlar bebeğim.sakin olun
doktorunuz ne gerekçe söyledi
plesentası göbek bağı iyi durumda da mı
siz kilo almış mısınız yani bebek almamış da siz ne kadar almışsınız
bol protein tüketin ama karbonhidrat ve şeker tüketmeyin
bir de şekerinizi tansiyonunuzu takip edin
mümkün olduğunca da az takın zira gerginliğiniz ona da yansır
aylarca şekerim yükselmesin diye diyet yaptım sonra dediler ki bebek az büyüyor
diyet yaptığım için olabilir mi acaba dedim
sonuç 3,5 kg bir bebek
Ya ne dedim ki?!Neden oyle dedınız, sızın basınıza gelse tedırgın olmaz mısınız?
Ağlayarak kilo alınmaz ne demek... bu cümleyi içinde tutsa çok mu zor. Ben zaten üzgünüm. Kendimi parçalamıyorum ama üzgünüm yani paylaşmışım. Umarım her şey güzel olur dediğiniz gibi. Çok teşekkürler.Acimasiz birsey söylememiş ki.. Biraz hassassiniz bu donem sanirim.. Uzulmeyin daha 6 haftasi var ve o son zamanlar cok hizli kilo aliyor bebisler :)
Ben de kilo aldım bayağı 20 kilo falandır, herhangi bir sorun yoktu sadece kilosu az dedi. İnşallah minyon olduğu içindir ya da bundan sonra toparlar bebeğim.
Çok rahatladım valla okudukça, teşekkür ederim.Arkadasiminda basina ayni sey geldi 2 hafta takip ettiler 1 ay erken dogdu 1 gun kontrol ettiler su an evinde annesiyle
2150 dogdu
Arkadasim rahattir sut problemi yasamamasinida ona bagliyorum
Baska bir kac dra daha gidin
O gitti sorun yok vakit var dediler ama sonra buraya mecbur kaldi diger dr larin acil isleri cikti
Canım benim bebeğimi besleyen damarlardan biri tikaliydi bebeğimi çok düşük bir kiloyla kucağıma aldım. Sonradan araştırdım bebe aspirini iciyirmus gebeler bebekler daha iyi beslensin diye. Eşimin kuzeni öyle yapti. Çocuk baya toroman dogdu.Çok acımasızsınız gerçekten, neyse konu kapansın artık yardim etmek değil laf sokmak amaç edinilmiş. Ağlayarak kilo almadığını gayet iyi biliyorum bu çok derin bilginizi kendinize saklasaydınız.
Son zaman herkes zayıflamışsın sanki dedi ama ben bunu ekmeği kesmeme bağladım et, tavuk, meyve... vs. Çok yedim neden böyle oldu şaşırdım. Amin çok sağ olun.son iki haftada siz kilo aldınız mı
bazen anne çok kilo alınca doktor dikkat et diyor
o da kısınca bebek o kısa aralıkta birden kilo alamıyor endişe oluyor
lakin sizin kendinize aldığınız kilo da fazla
son ayda beslenmenize biraz daha dikkat ederseniz hem bebek hem siz sağlıklı kilolar alırsınız
sağlıkla kucağınıza alın
Amin çok teşekkürler inşallah haftaya sevinçle dönerim hastaneden.Bazı insanlar hiç hata yapmıyor, hiç telaş yapmıyor hicbirseye üzülmüyor demek ki yapacak birşey yok.
Son ayda bebekler daha çok kilo alır, baska bir sorun yok anladığım kadarıyla,sağlıklı beslenmeye devam edin siz, bir sıkıntı olmaz inşallah. Sağlıkla gelsin yavrunuz.
Sizin uzgun olmaniz bebegi de strrse sokabili onceki yorumlarda da soylenmis ultrasonlarda kilo farkli olabiliyor, rahat olun kalan gunlerinizi guzel gecirin :)Ağlayarak kilo alınmaz ne demek... bu cümleyi içinde tutsa çok mu zor. Ben zaten üzgünüm. Kendimi parçalamıyorum ama üzgünüm yani paylaşmışım. Umarım her şey güzel olur dediğiniz gibi. Çok teşekkürler.
Dün çok araştırdım dediğiniz gibi yorumları okudum azcık rahatladım öyle uyudum şimdi yine aklıma geldi ve konu açtım. Karşılıklı biriyle konuluyor gibi hissediyorum daha iyi oluyor. Teşekkürler.Sizin uzgun olmaniz bebegi de strrse sokabili onceki yorumlarda da soylenmis ultrasonlarda kilo farkli olabiliyor, rahat olun kalan gunlerinizi guzel gecirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?