Beni rahatlatacak olan var mı?

Aynı durumu 1 ay önce yaşadım 3 haftada 300 gram almamıştı toplasan 32 haftasında 1800 du doktorum çok az kilo almış normalde daha çok alması lazım dedi evet öyleydi 2 hafta geride gelisimi dedi ki en başından beri hep haftası ile uyumlu çıkmayı ne oldu orda bilmiyorum düzenli sağlıklı besleniyorm hep ama doktorum takip etti yapısal dedi Kordonda sknti yok benden beslenmesi oluyor ama kilo almıyor en son 34 haftalıkken gittim 2100 gramdi en fazla 2700 doğar dedi doktorum ama sağlığı iyi hareketli haftada 150 gram alan bebek bı anda 50 gram almaya başladı sonra geri düzeldi bende anlamadm korkma lütfen ağlama bebegin sağlığı iyi ise sadece minik doğar bence ilk duyunca bende üzüldüm nasıl bakatm minicik doğacak diye sonra sağlığı yerinde olsunda dedik şimdi 2400 ancak olmuştur diye tahmin ediyorum 2 hafta geride çünkü hala.son kontrolde belli olacak artk.

Bildiğim kadarıyla son aylarda asıl kilolar alıniyor üzülüp bebeğinizide üzmeyin eskiden ne kontrol vardı ne birşey içinizi ferah tutun 8 aylık olmuş doğsa doğacak :)
inşallah inşallah zamanında sağlıklı gelsin, ben özel eğitim öğretmeniyim hep özel öğrencilerle iç içeyim o yüzden daha fazla takıyorum belki de.

Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah biz yedirir içirir yine kilo aldırırız. Sağlıklı olması benim için çok çok önemli herkes için olduğu gibi. Çok teşekkürler. :)

Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah biz yedirir içirir yine kilo aldırırız. Sağlıklı olması benim için çok çok önemli herkes için olduğu gibi. Çok teşekkürler. :)
Aminn inşallah sizde sağlıkla kucağıniza alın i kuzunuzu aynen öyle daha çabuk toparlaniyolar sütümzde yaratsa aldıririz kilo allahn izni ile

Hatada yapıyoruz panikte ve nihayetinde böyle eleştirilerde alıyoruz :)))

Son haftalarda hızlı kilo alabilir kiiiii sağlıklı olsun da zayıf olsun..doktorunuz tavsiyelerde bulundumu bilemiycem ama pekmez süt balık muz daha birçok şey var bebeğe kilo aldıran hatta kk da formlarıda fayda gören kişileri de var o formları inceleseniz iyi olur

Hatada yapıyoruz panikte ve nihayetinde böyle eleştirilerde alıyoruz :)))
Her şeye eleştiri yapmak zorunda değiliz bence. Böyle takıntılarla büyüyemezsin demek yerine, bu şekilde kafana takma zorlanırsın;ağlamak kilo aldırmaz yerine de ağlarsan bebeğin de üzülür ve daha çok kilo kaybeder demek de tercih edilebilir. Tatlı dil...

Süte pekmez katip içmeye başlıcam muzla birlikte, balık çok yemedim yemiyorum da. Biraz tiksindim sanki. Ama diğer şeyleri yapıcam bu son 1 ayda.

Süte pekmez katip içmeye başlıcam muzla birlikte, balık çok yemedim yemiyorum da. Biraz tiksindim sanki. Ama diğer şeyleri yapıcam bu son 1 ayda.
Havalar sıcak bol bol da suuu hayırlı doğumlar anne olamayanlara da bu son ayda bol bol duaaa

Kimse size ters bir şey dememiş,kendinizi üzüyorsunuz sadece.Siz gerekli şekilde beslenin,çocuk elbet alır korkulacak bir durum yok.

Süte pekmez katmanın vucuda hiçbir faydası yok. Süt ürünleriyle demir içeren pekmez tarzı gıdalar bır arada tuketılmemelı. Arastırabilirsiniz.

Ultrason ile her zaman dogru olcum yapilmiyor..benim kızıma da başta 2800 ile doğacak dediler çocuk 3300 doğdu.. çok takmayın kafaniza.

Kimse size ters bir şey dememiş,kendinizi üzüyorsunuz sadece.Siz gerekli şekilde beslenin,çocuk elbet alır korkulacak bir durum yok.
Ağlayarak kilo alamazsınız demek benim için çok kırıcı ya da bu takıntılarla çocuğu büyütemezsin. İlk iki yorum bu. Ben rahatlayacağıma daha da gerildim bi anda. Bu yazdıkları şeyleri zaten biliyorum ve farkındayım ama elde olmayan şeyler ancak güzek şeyler duyup ve öğrenip rahatlar insan. Bu yüzden üzüldüm ve bu iki arkadaşı da hep görüyorum forumda yorumları yol gösterici olabiliyor genelde ne oldu da bu kadar gaddar yorum yaptılar ayrıca üzüldüm. İnşallah bu hafta kilo aldırırım kızıma, teşekkürler.

Süte pekmez katmanın vucuda hiçbir faydası yok. Süt ürünleriyle demir içeren pekmez tarzı gıdalar bır arada tuketılmemelı. Arastırabilirsiniz.
Öyle mi, bi yerde böyle okudum da o yüzden yapacaktım o zaman yapmam ayrı ayrı tüketeyim.

Sakin olun,sıkıntı yapmayın.Kötü niyetle yazmamışlardır,siz doktorun tavsiyelerine uyun son ayda kilo alır diyor bakın diğer üyeler,eminim daha iyi olur.

muz ye bol bol

Üzülme canım benim ya benim kızım 38. Haftada 1750 ydi doğum yaptım öylece ve hiçbir şey olmadı anne karnında gelişim geriliği oluyor dedi doktor. Sorun yaşamadım yeyip içmekle alakası yok bunun . İkinci çocuğumda da aynı şekilde gelişim geriliği oldu ikiside anne karnında böyle. Oğlum 27 . Haftada doğdu ve 900 gr di endişe etme sen Allah'ım en güzel şekilde büyütüyor onları. Zaten çok da az değil kilosu son ayda alır. Sen sadece sakinleşmeye bak . Hayırlısı olsun şimdiden

Öyle mi, bi yerde böyle okudum da o yüzden yapacaktım o zaman yapmam ayrı ayrı tüketeyim.
Demirin emilimini engelliyor çünkü. Ben hamileyken kaşar peyniri , süt , havuç , badem filan çok yedim. Bebeğim 4 kilo dogdu. Birde yogurtla ceviz tüketiyordum beyin gelişimine çok katkısı oluyormus kilo da aldırıyor bebege. Mevsimden dolayı cok balık yiyememiştim ama cevizde omega 3 saglıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…