son 1 ayda 1 kilo alıyor neredeyse.
üzülmeyin 3000e yaklaşır diye tahmin ediyorum başka bir sorunu yoksa
Ben yaşadım bu durumu gelişim geriliği vardı 32 hafta başka bir doktora göre de 30 haftalıkken 1100 gr çıktı ki neler yedim protein ağırlıklı beslendim beslenmeme çok dikkat ettim haftada bir defa mutlaka balık yedim sebze yedim en son 3100 gr doğdu
Merak etme sen beslenmene dikkat etmeye devam et ben 2800 doğsa kar diyordum biraz daha çok doğdu tahminimden
Normal bebekler 2500 ve 3500 arası demek ,bayramdı sıcaklardı yeme düzeniniz bozulmuştur ,üzülmeyin
Son haftalarda alır ben 2450 gr doğmuşum gayet sağlıklıyım ,üzüldükçe daha çok sorun yaşarsınız
İnşallah öyle olur, ilk çok üzüldüm ama şuan iyyim çok şükür rahatladım. Teşekkürler cevap verdiğiniz için.Canim kafana takma tam olarak ölcemiyolarki.arkadasimada 3 kilo anca dogar drdi dr.2 hafta erken dogdu bebek ve 3800 kiloydu.kaşar ve muz cok okudum kilo aldiran seyler olarak.ayrica saglikli olsun yeter kilosunu takma.sendr stres yapma bosuna.
Benimde ilk bebegim 34 haftada 2700dediler 38+5te dogdu ve 2700du yani alamamsti smdiki bebegimde 30 haftalik ve zayf dedi doktor benm hamileliklerim cok stresli sinirli aglamali gecer sanrm bunun etkisi buyuk bebekte kilo alamiyoKonum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.
Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
Benimde ilk bebegim 34 haftada 2700dediler 38+5te dogdu ve 2700du yani alamamsti smdiki bebegimde 30 haftalik ve zayf dedi doktor benm hamileliklerim cok stresli sinirli aglamali gecer sanrm bunun etkisi buyuk bebekte kilo alamiyo
Alır diye düşünüyorum ama uzulup yilratmayin kendinizi bebege yansir
Teşekkürler daha çok dikkat edicem.
Yaşadım, merak etmeyin.
32. Haftada 1800 civarındaydı ve bunu duyan ben, deli gibi yemek yemeye başlamıştım.
O ana kadar 6 kilo almıştım hamilelikte ve bir yerde terslik var deyip ne bulduysam gömdüm.
Günde 3 yumurta, 1 litre süt, 2 muz, 3 litre su vazgeçilmezim oldu.
Tabi bunun yanında her gün içtiğim demir ve vitamin hapım da var.
Ne yiyorsam iki katı yedim, öyle söyleyeyim.
Sonuç olarak bebeğim 37 de 2700 olarak doğdu.
Ben onları yapmasaydım, muhtemelen çok daha düşük bir kiloda doğup küveze girecekti.
Sizin de sıcak aylara gelmiş son zamanları, muhtemelen sıvı alımı ile karnınızı doyuruyor ve farketmiyorsunuz.
Elbette düşük kiloyla da sağlıkla kavuşursunuz ama yine de elinizden geleni yapın derim.
şimdi kızım kilo alsın diye bakarsın bundan 25 sene sonra kızım az ye kimse almayacak seni turşunu kuracam ama bidon bulamayacam sana göre dersin :) işin şakası zaten son ay kilo alır bebek diye biliyorumKonum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.
Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
Doktorla görüştüm sordum tabiiki de, takip edelim kilosunu dedi. Öyle aman bir şey olmaz modunda değildi ama hani çok dikkat etmeliyiz hemen kontrol altona alalım şeklinde tedirgin de değildi. Biraz nötr bi doktor hislerini ne düşündüğünü anlayamıyor insan. Çok acil bir şey olsa 2 hafta ( zaten olması gereken) sonra kontrole gel demez farklı tetkikler de isterdi. Bunu da yapmadı ama beni tam olarak da rahatlatmadı. Ama okuduklarımla içim rahatladı, daha dikkat ediyorum yediklerime sanki 2 günde karnım büyüdü mutluyum keyfim yerinde.keşke doktordan sizi tatmin edecek bilgiler alsaydınız, doktorlar bunun için var çekinmeyin sakın çekiniyorsanız zaten nasıl ona kendinizi teslim edip doğum yapacaksınız? sormak en doğal şey, sorup öğrnip rahatlamanızı tavsiye ederim biz ne desek boş
Kavrulmamış badem yiyin bebege iyi gelecek emin olun
Öyle bir şeyden bahsetmedi hiç.Kordonda kan akışını engelleyecek bir durum yoksa son ayda alır merak etmeyin
oh ohh Allah keyfinizi arttırsın, bebişin de kilosunu.Doktorla görüştüm sordum tabiiki de, takip edelim kilosunu dedi. Öyle aman bir şey olmaz modunda değildi ama hani çok dikkat etmeliyiz hemen kontrol altona alalım şeklinde tedirgin de değildi. Biraz nötr bi doktor hislerini ne düşündüğünü anlayamıyor insan. Çok acil bir şey olsa 2 hafta ( zaten olması gereken) sonra kontrole gel demez farklı tetkikler de isterdi. Bunu da yapmadı ama beni tam olarak da rahatlatmadı. Ama okuduklarımla içim rahatladı, daha dikkat ediyorum yediklerime sanki 2 günde karnım büyüdü mutluyum keyfim yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?