bu dert midir bilmiyorum ama 6 senedr evliyim eşimde bende çalışıyoruz herşeyimizi kendimiz yaparak evlendik sıkıntılı dönemlerimiz çok oldu maddi olarak hepsini aştık çok şükür eşim balık burcudur sessiz sakindir anlayışlıdır sevecendir liseden beri beraber iz üniversite dönemleri de beraber geçti anlayacaınız geçmişimiz eşki:) eşim iyidir hoştur ama maddi olarak rahattır borçlu olduğumuz dönemlerde bile rahat para harcar en basit örnek iş yerinde öğle yemeği vermiyorlar her gün dışardan yiyorlar basit bişeylerle geçirmez malbora sigaraiçer çok sosyaldir gezmeyi sever öellikle yazın arkadaşlarıyla sinemayaçay içmeye gider hafta da 2 gün çıkar aklıma birşey gelmez çünkü o da bana hiç müdahele etmez gelene gidene gittiğime karışmaz şu an bir tek araba kredisi ödüyoruz az kaldı ben istiyorum ki açılmayalım biraz hesabını bilsn bende aksine tutumluyum idareli harcarım yabancı bir şehirdeyi çok arkadaşım yok aslında gezmeyi severim ama çıkacak kimse yokonun gibi rutin haftada 2 kez dışarı çıkmam sgaram yok doğumdan sonra kilolarımıveremedim inanın kıyafetede çok para harcamıyorum eskisigibi değilim ama o gezdikçe arkadaşlarıla iyi vakit geçidikçe rahat para hercadıkça kıskanıyorum ben de kendimi kötü hissediyorum ezik hissediyorum bana sen de çık arkadaşlarınla gez dolaş diyor ama biliyosunuz bayanlar erkekler kadar rahat olamıyoruz bir deçocuk var bende ev iş evişi yemek uğraşıp duruyorum siz benim yerimde olsanız ne hissederdiniz?