Beni rahatsiz eden kiskanclik duygum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Uzun zamandır kendimi boslukta hissediyordum bir tane yakın arkadaşım var ve başka arkadaşım yoktu görüştüğüm .. yalnızlık hissim had safhadaydi ve anksiyete belasiyla uğraşıyordum. 3 aydır evdeyim kendimi psikolojik olarak eğitiyorum. Lakin su duyguyu sürekli yasiyorum bu yakın arkadaşımın ne zaman sevgilisi olsa ben mutsuz oluyorum. Çünkü etrafımda tek ikimizin sevgilisi yok ve hepten tek hissediyorum bu konuda kendimi moralim bozuluyor ayrıca artık o da mutlu tek sen kaldın diye dusunceler geliyor beni üzüyor. Arkadaşm eskiden sosyal medyada tanıyıp görüşmediği 4 yıl sonra tekrar konuştuğu kişiyle bulustu bugün aşırı heyecanlı filan hemen sevgili olmuşlar. Çok güzel iyi anlattı. Yaşlarımz 27 . Tamam mutlu olsun sonuçta o benim sevgilim değil böyle düşünmek mantıksız biliyorum. Ama.icimdeki üzüntüye engel olamıyorum. O kimseyle görüşmeye cesaret edemezken misal ben bir sürü kisoyle görüştüm ettim ama olmadı olacak biri cikmadi bu konuda yeterince moralim bozuldu zaten .. şimdi yine onun da sevgilisi olunca beraber planlarımız seyrelecek diye düşünüyorum ve yalnızlık hissi kaygim artıyor . Böyle hisseden var mı

E sende birini bul
Valla benim böyle tip arkadaslarım vardı
Ne zaman sevgilim olsa bir kulp takar beni doldurur sevgilime patlardım sonunda
İlişkilerimi mahvettim
Bu tip insanları çıkardım hayatımdan
Bu kadar bencillik çok saçma geliyor bana

Siz yalnız kalmayın diye kimseyle görüşmesin mi? Sadece kıskançlık değil aynı zamanda bencillik.

Arkadaşınıza söyleyin bence sizinle arkadaşlığını bi kontrol etsin.
İçten içe fesatlandığınız için olmuyordur. “o da buldu birini ben tek kaldım” dediğiniz için.

O kimseye görüşmeye cesaret edemezken sizin görüştükleriniz olmuşken onun nasıl sevgilisi olur di mi? Bunu demiş bilinçaltınız resmen, yazmışsınız da.

Belki de arkadaşınız değil siz cesaretsizsiniz ve özgüvensizsinizdir, böyle düşündüğünüze göre.

olabilir ben zaten burada kendimi eleştirerek bu durumdan rahatsız oldugumu belirterek actım konuyu. Sizin gelip sen kötüsün aslında sen söylesin sen özgüvensiz demeniz ne alaka şuan cidden hayır neden yani hemen bir saldırma ?? benim hayıflandıgım görüşsem de olmuyor durumu karsıma cıkmıyor . Ve aslında kötü biri filan da değilim kendime haksızlık ettiğimi anladım sizin yazınızdan sonra sizin gibilere bu fırsatı vermek hata ne kadar saldırgansınız. Benim korku kaygı sorunum yalnız kalmak üzerinden ilerliyor ve bu sonucları doguran da bu sebep. Fesatmısım da bilmem neymişim de kaba düşüncelerinizi kendinize saklayın.

Insan ister istemez boyle duygulara kapilabilir, insanis her turlu duyguyu yasiyoruz canim. Yanlis oldugunu bilsek de. Sizin de karsiniza bir gun biri cikar, ozellikle calisma hayatiniz falan olursa.

Insan ister istemez boyle duygulara kapilabilir, insanis her turlu duyguyu yasiyoruz canim. Yanlis oldugunu bilsek de. Sizin de karsiniza bir gun biri cikar, ozellikle calisma hayatiniz falan olursa.
Yalnızlıktan oluyor muhtemelen +(

evet yalnızlıktan psikolog da öyle demişti insan bir kişiyle yakın olursa hep ona sarar dogal olarak diye sosyallesmeye ufaktan calısıyorum ama zor oluyor .. bakalım. iş konusu da ayrı içimi darlıyor şimdiye dek işyerlerimde birine rastlamadım ama

tatlim bu devirde 10 erkekten 9u manyak (manyak degilse bile sana uygun degil). hemen olmamasi cok dogal. cesaretini kirmadan, kendini bozmadan, bos yere uzmeden yoluna devam. elbette o 10da 1i sende bulacaksin. her tanistigina fazla bel baglama, hemen umitlenme. fazla beklenti icine girme. rahat ol.

Bence siz gerçekten çok da iyi düşünmüyorsunuz. Neden olduğunu bilmiyorum. Sizinle alakasız bir şekilde ne isim ne cisim vermeden kendi profil sayfamda yazdığım yoruma kalkıp üstünüze alınıp cevap yazmışsınız. Şok oldum. Sizi tanımıyorum bile ben, sizi önemseyip bi de sizin için mi yazıcam???? yuh ya

Her neyse ayrıca kaba olan ben değilim. Siz gerçekten iyi niyetli olsaydınız oraya “O kimseyle görüşmeye cesaret edemezdi benim görüştüklerim oldu” diye yazmazdınız. Bi nevi, onun sevgilisi olmaması gerekirken sizin sevgiliniz olması gerekirken tam tersi olmuş gibi yazmak istemişsiniz. Bilinçaltınız gerçek düşüncelerinizi yansıtır. Yazdıklrınızda da öyle olmuş.

olabilir canım bilincaltı herseyi düşünebilir bu konuda fikrin yok zikrin hükmün var mübarek.. beni önemsemiyor oldugun belli yaptıgın saygısızca yorumdan fesat diyecek kadar diliniz uzamış.

Iyi de konu sahibi zaten beni rahatsiz eden kıskançlık duygum diye başlık atmış.
Durumundan o da şikayetçi belli ki...
Yani bence fevri davranıyorsunuz, sakin kalmakta fayda var.

Sevgi eksikligi yalnızlık hissi ve ilerleyen yaş sebep oluyor bunlara.. birde üstüne şuan işsiz olmak os bakacak cesaret inin olmaması çalışmaktan asla gocunmayan biriyken çalışmadan duramazken son isyerimde psikolojik sorunlar yuznden ayrılmam sevkimi kırdı

Bence bunu anksiyeteye bağlamayın. Bu düpedüz bencillik ve hasetlik bana göre. Bir başkasının mutluluğuyla mutsuz olan insanlar yalnızlığa ve mutsuzluğa mahkûm olur. 27 yaşında bir kadın olarak kendi hayatınızla ilgilenip, sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşınızın ilişkilerine hasetleneceğinize kendiniz için faydalı şeyler yapın.

Bu arada bir önceki konunda bir mesajlaşma diyaloğunu paylaşmışsın ya kusura bakma ama okurken darlandım karşındakini düşünemiyorum. Ruhum daraldı resmen. En iyisi bir psikologa git. Neden ikili ilişkilerinde başarısız olduğunu tamamen anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…