Siz yalnız kalmayın diye kimseyle görüşmesin mi? Sadece kıskançlık değil aynı zamanda bencillik.Uzun zamandır kendimi boslukta hissediyordum bir tane yakın arkadaşım var ve başka arkadaşım yoktu görüştüğüm .. yalnızlık hissim had safhadaydi ve anksiyete belasiyla uğraşıyordum. 3 aydır evdeyim kendimi psikolojik olarak eğitiyorum. Lakin su duyguyu sürekli yasiyorum bu yakın arkadaşımın ne zaman sevgilisi olsa ben mutsuz oluyorum. Çünkü etrafımda tek ikimizin sevgilisi yok ve hepten tek hissediyorum bu konuda kendimi moralim bozuluyor ayrıca artık o da mutlu tek sen kaldın diye dusunceler geliyor beni üzüyor. Arkadaşm eskiden sosyal medyada tanıyıp görüşmediği 4 yıl sonra tekrar konuştuğu kişiyle bulustu bugün aşırı heyecanlı filan hemen sevgili olmuşlar. Çok güzel iyi anlattı. Yaşlarımz 27 . Tamam mutlu olsun sonuçta o benim sevgilim değil böyle düşünmek mantıksız biliyorum. Ama.icimdeki üzüntüye engel olamıyorum. O kimseyle görüşmeye cesaret edemezken misal ben bir sürü kisoyle görüştüm ettim ama olmadı olacak biri cikmadi bu konuda yeterince moralim bozuldu zaten .. şimdi yine onun da sevgilisi olunca beraber planlarımız seyrelecek diye düşünüyorum ve yalnızlık hissi kaygim artıyor . Böyle hisseden var mı
Siz yalnız kalmayın diye kimseyle görüşmesin mi? Sadece kıskançlık değil aynı zamanda bencillik.
Evet bencede sakin olmalısın. Birazda görmek lazım aslında. Belki de çıkıyor ama sen görmüyorsun.Görüssn saçma zaten .. benim.sinirim kendi hayatima benim karşıma çıkanlar olmuyor olmuyor... İş yok aşk yok sakin olmaliym
Evet bencede sakin olmalısın. Birazda görmek lazım aslında. Belki de çıkıyor ama sen görmüyorsun.
Arkadaşınıza söyleyin bence sizinle arkadaşlığını bi kontrol etsin.
İçten içe fesatlandığınız için olmuyordur. “o da buldu birini ben tek kaldım” dediğiniz için.
O kimseye görüşmeye cesaret edemezken sizin görüştükleriniz olmuşken onun nasıl sevgilisi olur di mi? Bunu demiş bilinçaltınız resmen, yazmışsınız da.
Belki de arkadaşınız değil siz cesaretsizsiniz ve özgüvensizsinizdir, böyle düşündüğünüze göre.
Insan ister istemez boyle duygulara kapilabilir, insanis her turlu duyguyu yasiyoruz canim. Yanlis oldugunu bilsek de. Sizin de karsiniza bir gun biri cikar, ozellikle calisma hayatiniz falan olursa.
Yalnızlıktan oluyor muhtemelen+(
tatlim bu devirde 10 erkekten 9u manyak (manyak degilse bile sana uygun degil). hemen olmamasi cok dogal. cesaretini kirmadan, kendini bozmadan, bos yere uzmeden yoluna devam. elbette o 10da 1i sende bulacaksin. her tanistigina fazla bel baglama, hemen umitlenme. fazla beklenti icine girme. rahat ol.
[/QUOTE
Biliyorm artık hemen umitlenmemeyi en son tanıştığım adam.misal yurtdışına gidecegim.bir yil sonra dedi ve gelecek için hiç bir planı yok ne olursa olur kafasında 2 ay gezip tozsak sonra.gorusmesek de kar imiş belki biseyler ogrenirmisiz karsimizdakinden tarzı şeyler söyledi.. evet akışta yaşamak lazım lakin direk bunları diyen adamla da biseye başlamak mantıksız benim.icin mesela ..
olabilir ben zaten burada kendimi eleştirerek bu durumdan rahatsız oldugumu belirterek actım konuyu. Sizin gelip sen kötüsün aslında sen söylesin sen özgüvensiz demeniz ne alaka şuan cidden hayır neden yani hemen bir saldırma ?? benim hayıflandıgım görüşsem de olmuyor durumu karsıma cıkmıyor . Ve aslında kötü biri filan da değilim kendime haksızlık ettiğimi anladım sizin yazınızdan sonra sizin gibilere bu fırsatı vermek hata ne kadar saldırgansınız. Benim korku kaygı sorunum yalnız kalmak üzerinden ilerliyor ve bu sonucları doguran da bu sebep. Fesatmısım da bilmem neymişim de kaba düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Bence siz gerçekten çok da iyi düşünmüyorsunuz. Neden olduğunu bilmiyorum. Sizinle alakasız bir şekilde ne isim ne cisim vermeden kendi profil sayfamda yazdığım yoruma kalkıp üstünüze alınıp cevap yazmışsınız. Şok oldum. Sizi tanımıyorum bile ben, sizi önemseyip bi de sizin için mi yazıcam???? yuh ya
Her neyse ayrıca kaba olan ben değilim. Siz gerçekten iyi niyetli olsaydınız oraya “O kimseyle görüşmeye cesaret edemezdi benim görüştüklerim oldu” diye yazmazdınız. Bi nevi, onun sevgilisi olmaması gerekirken sizin sevgiliniz olması gerekirken tam tersi olmuş gibi yazmak istemişsiniz. Bilinçaltınız gerçek düşüncelerinizi yansıtır. Yazdıklrınızda da öyle olmuş.
Bence siz gerçekten çok da iyi düşünmüyorsunuz. Neden olduğunu bilmiyorum. Sizinle alakasız bir şekilde ne isim ne cisim vermeden kendi profil sayfamda yazdığım yoruma kalkıp üstünüze alınıp cevap yazmışsınız. Şok oldum. Sizi tanımıyorum bile ben, sizi önemseyip bi de sizin için mi yazıcam???? yuh ya
Her neyse ayrıca kaba olan ben değilim. Siz gerçekten iyi niyetli olsaydınız oraya “O kimseyle görüşmeye cesaret edemezdi benim görüştüklerim oldu” diye yazmazdınız. Bi nevi, onun sevgilisi olmaması gerekirken sizin sevgiliniz olması gerekirken tam tersi olmuş gibi yazmak istemişsiniz. Bilinçaltınız gerçek düşüncelerinizi yansıtır. Yazdıklrınızda da öyle olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?