Beni rahatsiz eden kiskanclik duygum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pardon da ben burada beni elestir göm diye konu açmıyorum zaten ben kendim rahatsız olduğum için bu duygularimdan konuyu acmisim farkındaysan hemen bir cirlama bir saldirganlik neden böylesiniz acaba .. hani desem ki keşke arkadaşım in sevgilisi olmasa şöyle olsun böyle olsun anlıcam dediklerinizi zaten ben rahatsızım bu durumdan diyorum en çok zararı bana veriyor bende farkındayım. Siz bu tarz bir yorum yaparken ne kadar bencil olduğunuzun farkında mısınız peki bende onu çok merak ediyorum tartışmamak için ugrasmicam Mune

Eleştiriye açık bir insan değilseniz konu açmamanızı öneririm. Söylediklerim harfiyen doğru. Bencillik kelimesine TDK sitesinden bakabilirsiniz. Zira bilmiyor gibisiniz. Hepimizin zaman zaman psikologa ihtiyacı olabilir. Sizin gerçekten ihtiyacınız var şu an.

Maalesef sizin düşünce tarzınıza yakın olan bir iş arkadaşım yüzünden sürekli beni ilişkimi kıskançlığı nedeniyle eleştirmesinden dolayı evliliğe giden ilişkim bitti. Ben böyle insanları asla anlayamıyorum biri mutlu olsa bende onun adına sevinirim sevinmiyorsam bile haset yada üzülmek gibi durumları taşımam nasıl böyle bi kalbe sahipsiniz anlayamıyorum. Bir psikiyatra görünün dicem anksiyeteniz zaten mevcut insanlar içinde kendiniz içinde iyi temennilerde bulunun yoksa benim iş arkadaşıma ettiğim gibi çok ah alırsınız

B
Karakterle ilgili sanırım ya benim de anksiyetem vardı en ufak bir hasetlik kıskançlık beslemedim arkadaşlarıma

B

Karakterle ilgili sanırım ya benim de anksiyetem vardı en ufak bir hasetlik kıskançlık beslemedim arkadaşlarıma
Haklısınız kusura bakmayın bu tarz bi karakter dahi olamaz olmamalı konu sahibinin elle tutulur bi yanı yok hadi belki anksiyetesinin olduğunu söylemiş ona bağlayayım dedim ama sizin yorumunuzdan sonra düpedüz karakterle ilgili başka birşey değil

Birsürü kişi oldu görüştüm ama olmadı demişsin olmaması sebebi neydi biri uymadı birinden elektrik alamadın birini beğenmedin hep çürük elmalar sana mı denk geldi önce bunu bi sorgula... Bir sürü görüştüğün kişi olduğuna göre tercih edilen birisin birini al hayatına hmn sevgili olmak zorunda değilsin bi denersin....yanlızlık duygusuna kapılmanda normal şimdi arkadaşın için ilk sıraki kişi sevgilisi olacak onunla görüşmediği zamanlarda sana vakit ayıracak buda olağan bişey senin sevgilin olsa aynı muameleyi o görecek.....ahlanıp vahlanmaktansa bi bak çevrene hiç mi uygun biri yok illa erkek anlamında söylemiyorum bi bayan arkadaşınlada vakit geçirebilirsiniz....

Valla açıkca söyliyim bu bi kıskançlık.. yapmayın ..

Önceki konusunda görüştüğü bir erkekle olan konuşmalarını atmış onu okursan anlarsın

Önceki konusunda görüştüğü bir erkekle olan konuşmalarını atmış onu okursan anlarsın
Bu nasıl bişey yaaaa sanane onun konuşmasından kasıt ararım ben bu tarz davranışdan nispetmi yapıyor sana aklı başında biri özelini paylaşırmı...artık arkadaşını uyarmanın vakti geçmişte geçmiş

B

karakterime bozuk diyemezsin agır ol bence. anksiyete sebebi herkeste farklıdır benimki yalnızlık ve kaybetme korkusu üzerinden ilerliyor o yüzden böyle oluyor tek arkadasım oldugu için sevgilisi olunca beni bırakır gibi sacma kaygılar geliyor

ya zaten psikologsunuz teshisi koydunuz bu karakterdendir diye cidden buraya yardım amaclı konu acan kişiye saldıran tiplerin asıl psikologa ihtiyacı oldugunu düşünmüşümdr hep kendinizi desarj etme yolu bu bence umrumda değilsiniz istediğiniz kadar konusun boş he cevap verseniz de görmücem cünkü engelli olacaksınız @girlolita

ben ayırmaya calısmıyorum merak etmeyin .. duygum beni rahatsız ediyor bnu paylastım.

Iyi de konu sahibi zaten beni rahatsiz eden kıskançlık duygum diye başlık atmış.
Durumundan o da şikayetçi belli ki...
Yani bence fevri davranıyorsunuz, sakin kalmakta fayda var.

Fevri davranmıyorum :) Konu sahibi burada yazdığım yorumdan kalkıp profilimde yazılanları bile kendi üstüne alındı, benimle didişiyor. fevri olan ben değilim. Bir de sorun zaten kötü niyetli düşündüğünüz için, fesatlandığınız için böyle oluyor dememdi. Kendi yoluna baksa kıskançlık duygusu kalmaz. Sanki yanlış bir şey söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…