beni rezil edecek?

yaşadığım şey normal mi ilk görüşmede kadının biri arıyor ve o anda o kadar kötü oldu ki o bayılacak elime kalacak diye korktum.Ve bir hışımla arabama binip geldim haliyle güle oynaya gelemedim eve
İlk görüşme yani? İlk kez oturup konuşacaksın tanıyacak sın ne bekliyordunuz ki? İlk görüşmeye giderken herkesin kafasında soru işaretleri vardır, böyle bişey benim başıma gelse, annem sorsa nasıl geçti diye, aman adam değilmiş yanımda başka karı kız aradı, boşver anne konuşmaya değmez der, kapatırım, yani siz nasıl gittiniz eve de kadıncağız aramak istedi,,,

A
İlk görüşme yani? İlk kez oturup konuşacaksın tanıyacak sın ne bekliyordunuz ki? İlk görüşmeye giderken herkesin kafasında soru işaretleri vardır, böyle bişey benim başıma gelse, annem sorsa nasıl geçti diye, aman adam değilmiş yanımda başka karı kız aradı, boşver anne konuşmaya değmez der, kapatırım, yani siz nasıl gittiniz eve de kadıncağız aramak istedi,,,

Belki annemin yapısıyla da alakalıdır olamaz mı siz öylesiniz ben daha duygusalım belki?

Yok onlara ulaşılabiliyor mu ki? En son o gün yazdığı mesajı gördüm müsait olduğunda konuşmak istiyorum yazmış öncesi varsa da silmiştir
Yani zaten herşey mesajlaşma da oluyor artık kimse öyle çok telefonda konuşmuyor? O Bi kere aramıştır, kadın 2 kere aramıştır, whatsaptan sürekli mesajlaşmışlardır, tamam işte,

A

Belki annemin yapısıyla da alakalıdır olamaz mı siz öylesiniz ben daha duygusalım belki?
Evet ben şahsen böyle bişey yaşasam başıma gelse onun için kalkıp konu açıpta parmaklarımı yormam, ilk görüştüğüm hiç bir şey paylaşmadığım kişi ne benden nede annemden önemlidir,, biraz da böyle mantıkla düşünün,

Yani zaten herşey mesajlaşma da oluyor artık kimse öyle çok telefonda konuşmuyor? O Bi kere aramıştır, kadın 2 kere aramıştır, whatsaptan sürekli mesajlaşmışlardır, tamam işte,

Belki de bilemiyorum ki devamlı mesajlaşma gibi değildi zaten o bu kadar uyanık davranacağımı tahmin etmedi. Ki öyle olsa sesini kısardı kapatırdı telefonunu. Kadın mesaj atmış aramış yine arayabilir ki aradı

Evet ben şahsen böyle bişey yaşasam başıma gelse onun için kalkıp konu açıpta parmaklarımı yormam, ilk görüştüğüm hiç bir şey paylaşmadığım kişi ne benden nede annemden önemlidir,, biraz da böyle mantıkla düşünün,

birşey paylaşmadığım biri değildi ben sizi siz beni anlayamazsınız bence. Kısa süreli olduğu için kolay unuturum iyi yanı bu diye düşünüyorum

Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası :KK43:

anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim:KK43:
Yetişkin olmanın diğer digerlerinden tek farkı yaptığı şeylerin sorumluluğunu alabilmektir. Yapmamanız gereken bişey yapmışsınız en fazla alıp numarasını silersiniz. Böyle şeyleri aileleeinize anlatmayın

Affetmek istemiyorum affeder ve daha beterini yaşarsam onu affettiğim için kendimi affedemem. Ama sürekli inkar ediyor içimi kemiriyor gerçekten birşey olmadımı diye şifrelerini verdi arama kayıtlarına baktım. 2 kez iş saatlerinde araması var 1 kezde akşam 9 da aramış 5 dk konuşmuşlar. Özel birşey geçmedi diyor. Yeminler ediyor. Ama mide bulandı bir kere
Affetmek istemiyorsanız neden şifreleri alıp kayıtlarına vs baktınız ki

Affetmek istemiyorsanız neden şifreleri alıp kayıtlarına vs baktınız ki

İtiraf ettirdim aldattığını ya inkar ettikçe acabalar oluyodu. Öyle bir inkar ediyordu ki. Ama edemedi az önce itiraf ettirdim. Sevgili olduğumuzun 3. haftasında aldatmış şerefsizz. Birkez oldu nefsime yenik düştüm sonra aradı kadın kaçtım ondan diyor af diliyor birde

Annenize tamamen bittiğini söyleyin ikna edersiniz üzülüyormusun evde o yuzden mi aramak istiyor ayrıca ne kadar da ilişkim yok desede bi şeyler olmuşki aramış önünüze bakın görüşmeyin o kişiyle başta ne oldugu çıkmış

Back
X