beni rezil edecek?

Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası :KK43:

anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim:KK43:
Evde üzgünseniz anneniz dayanamamıştır üzülmenize.Aman ben unuttum salla gitsin gibi davranırsanız vazgeçebilir

Sizi arayan kadının o kadınla aynı kişi olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz? Belki birisine rica etti kendini aklamak için? Belki kadının sizden haberi bile yok görüşmeye devam ediyorlar. Belki başka başka karınları deniyor kim kabul ederse ötekine kötü bir buna takılmış gibi anlatıyor.
Bir buçuk ay ne ki? Üç gün (hani az diye farazi, üç gün) tanıdığınız adam için zihni yormaya değmez. Anneniz size üzülüyordur. Üzmeyin kendinizi de kadını da. Takıntı gibi olmuş. Bu kadar kısa zamanda sizi bu şekilde yoran kişi uzun vadede neler yapmaz ki?
Biraz iyi niyetle yaklaşıyorsunuz gönül o adamın peşine takılmış. Gerçekçi olmak lazım. Sizi arayan başkasıydı. Başka kadınlara görüşüyor. Şanslı olduğunuz için erken anlayıp kurtuldunuz. Anneniz sizi çok seviyor. Bundan kurtulmanız için gerekirse arasın.

hayır başkası değildi kadının sesini duydum başkası olmadığına yüzde yüz eminim hoparlörde arattırdım çünkü. Ki kadının numarası da operatör kayıtlarında var başkası olması imkansız. Zaten ben ayrıldıktan 10 dk sonra aradı aynı kadın ona eminim. Annem tabiki iyiliğimi düşünüyor yanında melankolikte gezmiyorum. Ama kendide sinir oldu o yüzden heralde

bırakayım arasın mı o zaman? Kafasına koymuş gidip dışardan arıycam senin haberin yokmuş gibi diyor
Bırakınız arasın. O at kestanesi de arkasız olmadığınızı görmüş olur. Çünkü affedeceksiniz gibi geliyor bana ilginç bir şekilde.

Anneniz de biraz abartmış . 1,5 aylık birisi için yani sadece ilk görüşme yaşadığın birini öyle aramak ne alaka ? Ararsa anneniz küçük düşersiniz tabiki.
hem annenizi de böyle ucuz bir adamla muhattap etmeyin zaten .

:KK76:Harika bir kelim ekledim sözlüğe, at kestanesi:KK48:
İlk defa bu kullanımını görüyorum.
Bırakınız arasın. O at kestanesi de arkasız olmadığınızı görmüş olur. Çünkü affedeceksiniz gibi geliyor bana ilginç bir şekilde.
Ben de affetmek istediğini düşünüyorum mükerrer konu açılması bunu gösteriyor

Hııı, hem git annene mızmızlan, ana yüreği üzülür tabi, evladını üzen birinin de icabına bakmak ister. Rezil olacakmışsın peeeh. O zaman gidip annene dert yanmıycaksın. Kendi başına, sorunlarının üstünden gelceksin! Rezil olacağın adamda adam olsa. Ne kadar da ayakları baş etmeye bayılıyobu tipler.

Saskinlikla okudum. Bir bucuk aylik bir gorusme alt tarafi. O kadinin telefonundan sonra olayi tamamen bitirecektiniz. kadin sizi yeniden aramis vs midir cin midir ne idugu belirsiz kadinin teki. Anneniz ben oglani ariycam demis kizima nasil boyle yaparsin bilmem ne. Uahu damadi degil biseyi degil. Annenizin bu olayin icinde hicbir sekilde isi yok. Heryerden silin engelleyin bu konuyu da net birsekilde annenizle konusun.

Böyle durumlarda insan yakinlarindan orta halli bir tutum bekliyor anlıyorum. Benim annemde bi görüşmem sonlaninca illa arayacağım, sert konuşacağım onunla demisti ki olaylari tamamen yansıtmamıştım.
Ben bunu onu onemsemek anlamina geleceğini soylerek vazgeçirmistim.

:KK76:Harika bir kelim ekledim sözlüğe, at kestanesi:KK48:
İlk defa bu kullanımını görüyorum.
Ben de affetmek istediğini düşünüyorum mükerrer konu açılması bunu gösteriyor

Affetmek istemiyorum affeder ve daha beterini yaşarsam onu affettiğim için kendimi affedemem. Ama sürekli inkar ediyor içimi kemiriyor gerçekten birşey olmadımı diye şifrelerini verdi arama kayıtlarına baktım. 2 kez iş saatlerinde araması var 1 kezde akşam 9 da aramış 5 dk konuşmuşlar. Özel birşey geçmedi diyor. Yeminler ediyor. Ama mide bulandı bir kere

Az önce melankoliğe bağlamadım diyordunuz? Ne yaşadınız eve o kadar kötü geldiniz?

yaşadığım şey normal mi ilk görüşmede kadının biri arıyor ve o anda o kadar kötü oldu ki o bayılacak elime kalacak diye korktum.Ve bir hışımla arabama binip geldim haliyle güle oynaya gelemedim eve

Affetmek istemiyorum affeder ve daha beterini yaşarsam onu affettiğim için kendimi affedemem. Ama sürekli inkar ediyor içimi kemiriyor gerçekten birşey olmadımı diye şifrelerini verdi arama kayıtlarına baktım. 2 kez iş saatlerinde araması var 1 kezde akşam 9 da aramış 5 dk konuşmuşlar. Özel birşey geçmedi diyor. Yeminler ediyor. Ama mide bulandı bir kere
Whatsap konuşma dökümleri de var mı?

Back
X