Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası
anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim