- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diger konunuzu hatirliyorum. Valla annenize bayildim! Bana aile icinde neler yasattilar sozlu siddet olarak. Ben sonunda anneme yalvardim ya beni birak karsilarina cikicam ya sen bildir hadlerini diye annem iki secenegi de engelledi benim icin. Annenizin kiymetini bilin ayrica adama da guvenmeyin bence
Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası
anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim![]()
Annem çok iyidir ama dediğiniz gibi evli nişanlı olsak istediğini yapsın. Ama ilişki bitti şu durumda yüz göz olmaya gerek yok
Oncelikle, hayir düşündüğünüzün aksine konularınızı bilmiyoruz, hadi bakalim desek profiliniz kapali.
Annenize neden her seyi anlatıyorsunuz?
Yazik kadin uzulmus.
Ama iyiki anlatmissiniz, yoksa siz bu adama donerdiniz, simdi anneniz izin vermez.
Anneniz aramasin ama arasa ne olacak?
Kim ki o anneniz sizi rezil etmis olsun?
Kendi karaktersizligine yansin o.
anladim. Ben yine de anneniz gibi dusunuyorum amaayrica rezil olan neden siz olasiniz ki? Adam tek koltukta iki karpuz tasimaya calisiyor anneniz noluyor hayirdir demekle rezil olmaz?
Annenize oyle bir adamla muhattap olmayacak kadar kıymetli olduğunu söyleyin, beni rezil edeceksin yerine..Konuyu özet geçmiştim. Eve kötü bi halde geldiğim için anlatmak zorunda kaldım. haklısınız da ne bileyim. Gerek yok böyle birşeye.
Ama o adamla kadın sizi çocuk yerine koymuş. Eğer de o adama hâlâ dönmeyi düşünüyorsanız daha çocuksunuz demektir. Anne sadece hakkını savunmak istemiş zoruna gitmiştir kadının.annemden çok memnunum ama böyle birşey yapması doğrumu sizce? Çocuk değilim ki
Ama o adamla kadın sizi çocuk yerine koymuş. Eğer de o adama hâlâ dönmeyi düşünüyorsanız daha çocuksunuz demektir. Anne sadece hakkını savunmak istemiş zoruna gitmiştir kadının.
Erkekliğin 10 da 9u İnkar etmektir demişler geriye kalan 1 mi ha o kaçmakhaklısınız hala safımki acaba doğru mu söylüyor diyorum ne bileyim sonuna kadar inkar edince.
Erkekliğin 10 da 9u İnkar etmektir demişler geriye kalan 1 mi ha o kaçmak![]()
Yalandan kurana el basacak binlerce insan var.
Herkes sandığınız gibi allahtan korkmuyor.
Gerek yok boyle basit maceralara bence. Koymussun noktayı, hayatına bak
Alt tarafı bir buçuk aydır tanıdığınız birisi için bu kadar olay fazla değil mi?
Bu konudan siz de sikilmadiniz mi ? Gun asiri konu açıyorsunuz gereksiz bir olay için yapmayın takmayın kafanızı unutun. Siz ne kadar takarsanız anneniz de o kadar takar ve aramak ister lütfen artık bitirin bu olayı her yerde.Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası
anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim![]()
İnanma. Herşey telefonda konuşarak mı yaşanıyor saniyelik konuşmaları anlamamak için gerçekten çocuk olmak lazım.ya o kadar öğrenmeye çalıştımki benden öncesi önemli değil dedim hala bitmemiş olabilir zaten yeni ilişki dedim gerçeği söylersen affedicem dedim. Hiçbirşey olmadı reddettim diyor. Kuran a el basarım diyor. Arama kayıtlarını gönderdi hattından saniyelik bi kaç dk lık konuşmalar iş için diyor. Özel birşey geçmedi ilgisi vardı ama birşey yaşanmadı diyor. E kadın nasıl o cümleyi kuruyor belli değil. Kadında öyle demek istemedim diyormuş güya. Dediğiniz gibi inanılmaz güven de olmaz aklımı karıştırdı evet söyledikleri bu