- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
Bence aşırı anlam yüklemişsiniz. 50 yıllık evlilikler şak diye bitiyor yeri gelince.işte size göre öyle bana göre böyle hisler düşünceler olayın içinde olmak farklı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence aşırı anlam yüklemişsiniz. 50 yıllık evlilikler şak diye bitiyor yeri gelince.işte size göre öyle bana göre böyle hisler düşünceler olayın içinde olmak farklı olabilir
İnanma. Herşey telefonda konuşarak mı yaşanıyor saniyelik konuşmaları anlamamak için gerçekten çocuk olmak lazım.
-Nerdesin
-Geliyorum
demek kaç saniye sürer.
-Gelicem evde misin demek? Ya da kapıyı aç?
Bırak ya işmiş ne işi o bunu iş edinmişse kendine onu bilemicem artık![]()
Bence aşırı anlam yüklemişsiniz. 50 yıllık evlilikler şak diye bitiyor yeri gelince.
Ya silmiş bile olabilir devamını. Bence sen inanmaya meyillisin ama abla tavsiyesi şimdi inanırsan diyelim ki evlendin yine yapar aynısını o zaman hiç kaldıramazsın.Ayda 3 kez filan konuşma var kadın o günde mesajda kadın müsait olduğunda konuşmak istiyorum demiş devamlı bişey olsa böylemi yazar diyor sadece konuşmak istemiş güya. Haklısınız bilemiyorum ya öyle birşey olsa iş yerinde adım çıkmaz mı gel sor herkese diyor. Ama gizlice de olabilir sonuçta. Zaten umut vermedim bitirdim konuşmuyoruz aklımı kurcalıyor ister istemez.
Ya iyi de dert diye konu açıyorsunuz. Ben de düşüncemi söylüyorum ki birkaç kişi daha benzer şeyler söylemişler. Yok anneniz numarasını bulmuş bilmem ne. Kusura bakmayın da bir buçuk aylık şahsa bu kadar anlam yükleyip ağlanırsanız anneniz de sizin veliliğinizi yapmaya devam eder ilkokul çocukları gibi.e olabilir herkes bir değilki sizce öyle bence böyle
Ya silmiş bile olabilir devamını. Bence sen inanmaya meyillisin ama abla tavsiyesi şimdi inanırsan diyelim ki evlendin yine yapar aynısını o zaman hiç kaldıramazsın.
Ya iyi de dert diye konu açıyorsunuz. Ben de düşüncemi söylüyorum ki birkaç kişi daha benzer şeyler söylemişler. Yok anneniz numarasını bulmuş bilmem ne. Kusura bakmayın da bir buçuk aylık şahsa bu kadar anlam yükleyip ağlanırsanız anneniz de sizin veliliğinizi yapmaya devam eder ilkokul çocukları gibi.
Ne kadar saçma ne kadar gereksiz, insanlar nişan bozulunca evlilik bitince bu kadar dert edip konu üstüne konu açmıyor, sanırım ilk sevgiliniz ki siz bu denli büyüttünüz gözünüzde, 1,5 ay görüştüğünü adam size ihanet etmiş, bitirmişsiniz, tamam, siz bitirdikten sonra size nasıl ulaşıyor, hala konuşuyorsunuz ki size yok öyle değil yok böyle değil, dindar adam da, kendi kadar çocuğu olan Bi kadın ile iş haricinde nasıl samimi olabiliyor,? Anneniz numarasını bulmuş, siz vermeseniz nasıl bulacak? Sanki araya aileler akrabalar girdide tel numarasını sağdan soldan aldı, hala kadın size mesajlar atıyor yok sizi seviyor falan filan, Allah göstermesin de başıma böyle bişey gelse o kadın adam kim ki bana mesajlar atacak, pisliğinizde boğulun der çeker giderim, annenizde neden bu kadar abartıyor yok arıycam edicem? İki çocukla sokakta mı bıraktı sizi? Komik olmayın ya, az biraz güçlü durun dicem de, sizin çokta hoşunuza gidiyor adam ile o kadının yalvarması...
Yatakta bassan dahi inkar ederler diye bir gerçek var her daim kulakta küpe olmalı bence..
Annenizin bu işe dahil olup erkek arkadaşınızı aramasını doğru bulmuyorum.
Ancak siz de rezil olacağım diye düşünmemelisiniz.Kendisi artık sizin hayatınızda değil.Sizin için ne düşündüğü de umrunuzda olmamalı.
Ayrıca kim bilir yaşadıklarımız ne olacak diye arayan kadına ne tehditler savurdu da kadın sizi geri aradı.Aksi durumda sizi ikna etmeye çabalamazdı.
Sizi Allah kurtarmış
1,5 aylık tel görüşmesi için çıkan yaygara inanılmaz.
hala arıyor diyorsunuz engelleyin aramasın.
Engelledim ama içimi kemiriyor söyledikleri engel olamıyorum
Annenizin kıymetini bilin.
Tamam aldatma oluyor da cidden daha ilk buluşmada böyle bir rezaleti ilk kez görüyorum.
Belki de bir sürü kızla aynı anda çıkıyor, nereden bilebiliriz? Daha ilk buluşmada yakalanmayı başarmış.
Anne ben onu engelledim diyin, gerçekten de yapın. Yine adama kızarsa da oturup kadına yüklenmeyin, adam haketmiş.
kadın mesaj atmıyor kadınla birkez konuştum o kadar.