beni rezil edecek?

Ne kadar saçma ne kadar gereksiz, insanlar nişan bozulunca evlilik bitince bu kadar dert edip konu üstüne konu açmıyor, sanırım ilk sevgiliniz ki siz bu denli büyüttünüz gözünüzde, 1,5 ay görüştüğünü adam size ihanet etmiş, bitirmişsiniz, tamam, siz bitirdikten sonra size nasıl ulaşıyor, hala konuşuyorsunuz ki size yok öyle değil yok böyle değil, dindar adam da, kendi kadar çocuğu olan Bi kadın ile iş haricinde nasıl samimi olabiliyor,? Anneniz numarasını bulmuş, siz vermeseniz nasıl bulacak? Sanki araya aileler akrabalar girdide tel numarasını sağdan soldan aldı, hala kadın size mesajlar atıyor yok sizi seviyor falan filan, Allah göstermesin de başıma böyle bişey gelse o kadın adam kim ki bana mesajlar atacak, pisliğinizde boğulun der çeker giderim, annenizde neden bu kadar abartıyor yok arıycam edicem? İki çocukla sokakta mı bıraktı sizi? Komik olmayın ya, az biraz güçlü durun dicem de, sizin çokta hoşunuza gidiyor adam ile o kadının yalvarması...

İnanma. Herşey telefonda konuşarak mı yaşanıyor saniyelik konuşmaları anlamamak için gerçekten çocuk olmak lazım.
-Nerdesin
-Geliyorum
demek kaç saniye sürer.
-Gelicem evde misin demek? Ya da kapıyı aç?
Bırak ya işmiş ne işi o bunu iş edinmişse kendine onu bilemicem artık 😉

Ayda 3 kez filan konuşma var kadın o günde mesajda kadın müsait olduğunda konuşmak istiyorum demiş devamlı bişey olsa böylemi yazar diyor sadece konuşmak istemiş güya. Haklısınız bilemiyorum ya öyle birşey olsa iş yerinde adım çıkmaz mı gel sor herkese diyor. Ama gizlice de olabilir sonuçta. Zaten umut vermedim bitirdim konuşmuyoruz aklımı kurcalıyor ister istemez.

Ayda 3 kez filan konuşma var kadın o günde mesajda kadın müsait olduğunda konuşmak istiyorum demiş devamlı bişey olsa böylemi yazar diyor sadece konuşmak istemiş güya. Haklısınız bilemiyorum ya öyle birşey olsa iş yerinde adım çıkmaz mı gel sor herkese diyor. Ama gizlice de olabilir sonuçta. Zaten umut vermedim bitirdim konuşmuyoruz aklımı kurcalıyor ister istemez.
Ya silmiş bile olabilir devamını. Bence sen inanmaya meyillisin ama abla tavsiyesi şimdi inanırsan diyelim ki evlendin yine yapar aynısını o zaman hiç kaldıramazsın.

e olabilir herkes bir değilki sizce öyle bence böyle
Ya iyi de dert diye konu açıyorsunuz. Ben de düşüncemi söylüyorum ki birkaç kişi daha benzer şeyler söylemişler. Yok anneniz numarasını bulmuş bilmem ne. Kusura bakmayın da bir buçuk aylık şahsa bu kadar anlam yükleyip ağlanırsanız anneniz de sizin veliliğinizi yapmaya devam eder ilkokul çocukları gibi.

Ya silmiş bile olabilir devamını. Bence sen inanmaya meyillisin ama abla tavsiyesi şimdi inanırsan diyelim ki evlendin yine yapar aynısını o zaman hiç kaldıramazsın.

Olabilir tabi ama devamlılığı olan birşey olsa evet müsait olduğunda konuşmak istiyorum demez inanmaya meyilli miyim bilmiyorum. Kabul etseydi zaten bitmişti ama sürekli inkar edince acaba oluyor. İstersen affetme bunu söylemeye devam edicem birşey olmadı çünkü diyor. Birşey olmadıysa bile bunu yaşatmanda yetti dedim. Çok teşekkürler tavsiyenizi dinliycem.

Ya iyi de dert diye konu açıyorsunuz. Ben de düşüncemi söylüyorum ki birkaç kişi daha benzer şeyler söylemişler. Yok anneniz numarasını bulmuş bilmem ne. Kusura bakmayın da bir buçuk aylık şahsa bu kadar anlam yükleyip ağlanırsanız anneniz de sizin veliliğinizi yapmaya devam eder ilkokul çocukları gibi.

saygı duyuyorum size bende aynı şekilde saygı beklediğim için öyle yazdım basit anlamsız geliyorsa takip etmeyebilirsiniz yorum yapmayabilirsiniz

Bana da sanki kadınla arasında bir şey olmamış gibi geldi anlattıklarınızdan ama asıl erkek arkadaşınızın durumu rezil, siz niye rezil olasınız. Aslında normalde annenizin karışmaması gerekir derdim ama ararsa da arasın, belki de hayırlı olur, göz dağı vermiş olur erkek arkadaşınıza. Siz de erkek arkadaşınızın kişiliğini tartın biçin eğer devam edecekseniz, durum tekrarlamadıkça daha da fazla durmayın üzerinde. Ama içinize sinmeyen bir şey varsa da yol yakınken ayrılın bitsin.

Ne kadar saçma ne kadar gereksiz, insanlar nişan bozulunca evlilik bitince bu kadar dert edip konu üstüne konu açmıyor, sanırım ilk sevgiliniz ki siz bu denli büyüttünüz gözünüzde, 1,5 ay görüştüğünü adam size ihanet etmiş, bitirmişsiniz, tamam, siz bitirdikten sonra size nasıl ulaşıyor, hala konuşuyorsunuz ki size yok öyle değil yok böyle değil, dindar adam da, kendi kadar çocuğu olan Bi kadın ile iş haricinde nasıl samimi olabiliyor,? Anneniz numarasını bulmuş, siz vermeseniz nasıl bulacak? Sanki araya aileler akrabalar girdide tel numarasını sağdan soldan aldı, hala kadın size mesajlar atıyor yok sizi seviyor falan filan, Allah göstermesin de başıma böyle bişey gelse o kadın adam kim ki bana mesajlar atacak, pisliğinizde boğulun der çeker giderim, annenizde neden bu kadar abartıyor yok arıycam edicem? İki çocukla sokakta mı bıraktı sizi? Komik olmayın ya, az biraz güçlü durun dicem de, sizin çokta hoşunuza gidiyor adam ile o kadının yalvarması...

kadın mesaj atmıyor kadınla birkez konuştum o kadar.
saygı duyuyorum düşüncelerinize keşke bu kadar saçma bulduğunuz konu için bu kadar emek harcamasaydınız teşekkürler

Annenizin bu işe dahil olup erkek arkadaşınızı aramasını doğru bulmuyorum.
Ancak siz de rezil olacağım diye düşünmemelisiniz.Kendisi artık sizin hayatınızda değil.Sizin için ne düşündüğü de umrunuzda olmamalı.
Ayrıca kim bilir yaşadıklarımız ne olacak diye arayan kadına ne tehditler savurdu da kadın sizi geri aradı.Aksi durumda sizi ikna etmeye çabalamazdı.
Sizi Allah kurtarmış

Annenizin bu işe dahil olup erkek arkadaşınızı aramasını doğru bulmuyorum.
Ancak siz de rezil olacağım diye düşünmemelisiniz.Kendisi artık sizin hayatınızda değil.Sizin için ne düşündüğü de umrunuzda olmamalı.
Ayrıca kim bilir yaşadıklarımız ne olacak diye arayan kadına ne tehditler savurdu da kadın sizi geri aradı.Aksi durumda sizi ikna etmeye çabalamazdı.
Sizi Allah kurtarmış

Haklısınız kimbilir ne dedi de u dönüşü yaptı kadın o kadar da sakindi ki konuşurken

Annenizin kıymetini bilin.
Tamam aldatma oluyor da cidden daha ilk buluşmada böyle bir rezaleti ilk kez görüyorum.

Belki de bir sürü kızla aynı anda çıkıyor, nereden bilebiliriz? Daha ilk buluşmada yakalanmayı başarmış. 🤦‍♀️

Anne ben onu engelledim diyin, gerçekten de yapın. Yine adama kızarsa da oturup kadına yüklenmeyin, adam haketmiş.

Annenizin kıymetini bilin.
Tamam aldatma oluyor da cidden daha ilk buluşmada böyle bir rezaleti ilk kez görüyorum.

Belki de bir sürü kızla aynı anda çıkıyor, nereden bilebiliriz? Daha ilk buluşmada yakalanmayı başarmış. 🤦‍♀️

Anne ben onu engelledim diyin, gerçekten de yapın. Yine adama kızarsa da oturup kadına yüklenmeyin, adam haketmiş.

Haklısınız zaten o an ver telefonunu bakıcam başkalarıda mı var dedim telefonu aldım kurcalıyorum o an zaten bitti içimdeki herşey

kadın mesaj atmıyor kadınla birkez konuştum o kadar.

Sizi arayan kadının o kadınla aynı kişi olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz? Belki birisine rica etti kendini aklamak için? Belki kadının sizden haberi bile yok görüşmeye devam ediyorlar. Belki başka başka karınları deniyor kim kabul ederse ötekine kötü bir buna takılmış gibi anlatıyor.
Bir buçuk ay ne ki? Üç gün (hani az diye farazi, üç gün) tanıdığınız adam için zihni yormaya değmez. Anneniz size üzülüyordur. Üzmeyin kendinizi de kadını da. Takıntı gibi olmuş. Bu kadar kısa zamanda sizi bu şekilde yoran kişi uzun vadede neler yapmaz ki?
Biraz iyi niyetle yaklaşıyorsunuz gönül o adamın peşine takılmış. Gerçekçi olmak lazım. Sizi arayan başkasıydı. Başka kadınlara görüşüyor. Şanslı olduğunuz için erken anlayıp kurtuldunuz. Anneniz sizi çok seviyor. Bundan kurtulmanız için gerekirse arasın.

Back
X