Valla o bu kırılmasın diye hep ben kırılıyorum. Bu kadar korkmamın sebebi bebeğim 7 günlükken 1 gün yoğunbakımda kaldı sarılık sebebiyle
Oradan çıkarırken yenidoğan yoğun bakım doktoru ve hemşireleri eve bir süre misafir kabul etmememizi, babası bile grip olsa maske kullanmasını uzak durmasını bu dönemde hastalanıp antibiyotik almasının antibiyotiğe direnç geliştireceğini çok dikkat etmemizi 10 dk anlattılar. O yüzden panik oldum.
Geliş gidişleri de bi ayarladık, hani dese ben hasta oluyor gibiyim geçince geleyim o zamana alırdık biletlerini.
İşte o kadar doktor tembihleyince... ben çok rahat insanım, bebeğe doğduğundan beri eldiven çorap şapka giydirmedim üşür diye düşünmeden her gün dışarı çıkardım, her gün yıkadım göbeği düştüğünden beri. Ama bu hastalık konusu çok canımı sıktı. Bebeği hasta etmese beni ya da eşimi de edebilir. Bebeğe tek başıma bakıyorum ilk günden beri, hasta olmam demek mahvolduk demek. O yüzden sürekli besin takviyesi alıyorum. Bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum...
Dün hep kucağındaydı ama
Bu gece gidecek