Beni sevismekten soguttun diyen bir (ex)sevgili

:)) büyük konusmamak gerekiyor ama gercekten hic zannetmiyorum. Ben deger verdigim icin sacma sapan beklentilerini (kiyafet, makyaj, gece disariya cikma, haber verme, izin alma vs vs.) karsilamaya calistim ama bu son olayi kaldiramiyorum. böyle bir sey söylenmez. Bu sekilde asla dile getirilmez. Kendisi yüksek müh. ve neyi nasil ifade edecegini cok iyi bilir. agzi cok iyi laf yapar. Bu sebepten ötürü kesinlikle kasitli yapildigini düsünüyorum. canimi acitmak icin yapilan birseydi ve basardi ve bitti.

Zaten ilişki için pek de uygun ve haz veren bir adam değilmiş ,yol ver gitsin
31-gif.1318277

Zaten ilişki için pek de uygun ve haz veren bir adam değilmiş ,yol ver gitsin
31-gif.1318277
ya evet. kendisi bana hep inanilmaz bir tenin var, cok uyumluyuz diyordu ama ben acikcasi öyle düsünmüyordum. Yani onunla olmayi seviyordum ama ölüp bayilmiyordum. Mantigim ön plandaydi aslinda. Evliligi konustugumuz icin mantiken bana uyabilecegini düsünerek ikinci kez birlikte olmayi kabul ettim kendisiyle. Kendisi aradan gecen 4 sene devamli pesimdeydi ve ben de son senelerde hep sacma sapan adamlarla tanistim. deneye deneye etrafta ne kadar cöp oldugunu gördügüm icin kendisine 2. bir sans vermek istedim acikcasi. Ama senin de dedigin gibi ten uyumu cok önemli. En basitinden kokusunu cok sevmiyordum. Düsünüyorum bundan önceki sevgilimin kokusu beni benden aliyordu. Artik 30 yasinda daha mantikli davranmam gerektiginin farkindayim ama ten uyumu da cok önemli bir faktörmüs. Bunu da bu örnekle anlamis oldum :)

ya evet. kendisi bana hep inanilmaz bir tenin var, cok uyumluyuz diyordu ama ben acikcasi öyle düsünmüyordum. Yani onunla olmayi seviyordum ama ölüp bayilmiyordum. Mantigim ön plandaydi aslinda. Evliligi konustugumuz icin mantiken bana uyabilecegini düsünerek ikinci kez birlikte olmayi kabul ettim kendisiyle. Kendisi aradan gecen 4 sene devamli pesimdeydi ve ben de son senelerde hep sacma sapan adamlarla tanistim. deneye deneye etrafta ne kadar cöp oldugunu gördügüm icin kendisine 2. bir sans vermek istedim acikcasi. Ama senin de dedigin gibi ten uyumu cok önemli. En basitinden kokusunu cok sevmiyordum. Düsünüyorum bundan önceki sevgilimin kokusu beni benden aliyordu. Artik 30 yasinda daha mantikli davranmam gerektiginin farkindayim ama ten uyumu da cok önemli bir faktörmüs. Bunu da bu örnekle anlamis oldum :)

Öyle tabi ömür boyu arzulamadığın bir adamla olmak zor,bana göre cinsellik çok geri planda ama herkes için öyle değil.
Hakkında hayırlısı olsun,gönlüne göre birilerini bul dilerim
32-gif.1318278

Hem etraftakilere çöp demeniz hem de onları da deneye deneye demeniz bir bana mı garip geldi?

Hem etraftakilere çöp demeniz hem de onları da deneye deneye demeniz bir bana mı garip geldi?
Buna takilmaniz cok ilginc gercekten. Orda demek istedigim bir erkegin düzgün olup olmadigini maalesef ilk bakista anlayamiyorsunuz - veya ben anlayamiyorum. ister istemez tanisip vakit gecirmek gerekiyor. Bu yasima kadar vardigim souc cogunun düzgün olmadigiydi. Cöp dememin sebebi buydu.

Back
X