beni seviyo ama başkasıyla nişanlandı

berro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
88
0
96
Ankara
Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyo kızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında

Malesef ülkemizde aileler evlenmemiş adam-boşanmış kadın birlikteliğini kabullenemiyor.

Adam güçlü bir karakter olsaydı ailesine karşı dik bir duruş sergiler, sizi ailesine kabullendirmeye çalışırdı. Böylesi bir adamla 2. evliliği yapmanız hata olurdu zaten.

Yazık ki 2o yaşında bir kızcağızın hayatı ile de oynuyor aile.

İnşaallah bunu yaparken kendisinden 12 yaş küçük bir kızın hayalleriyle oynadığının da farkındadır. Tek yönlü bakmamakta yarar var.

Hay Allah'ım!

Kendinizi üzmemeye çalışın; o 3.5 seneyi yaşanmamış saymak en doğrusu olur herhalde. Aileler inanılır gibi değil ya, inanılır gibi değil.

Ah mı ettiniz..
Kartlar hep açık oynanmış ki aile istememiş en baştan beri..
Kandırılmamışsınız ki neden ah..

Sizi sevse o kizla nisanlanmazdi kandirmayin kendinizi. Sizi dizginlemek icin bir senaryo uydurmus o kizin ailesine ulasip konusmayin diye. Seven adam kimseyi umursamaz. Bir tanidigim iki cocuklu bir kadinla evlendi dünya tersine donse vazgecmem dedi. Lutfen daha fazla kandirmayin kendinizi

Timsah göz yaşları.
yerseniz artık

Adam zaten sizinle evlenmeyecekti. Acikcasi buyuk konusmak olmasin ama herkes bekar bi'insanin en azindan cocugu olmayan biriyle evlenmesini ister cunku eski ese bagli kalma zorunlulugu var. 2+2 daha 4 sizin de cocugunuz olsa sizin de gonlunuzden bu gecer.

32 yasinda bi'adam istese bal gibi de sizle evlenirdi ama obur kismet daha mantikli geldi. Sevgi falan yokmus yani.

Aynı şeyi ablam yaşadı
Ablamı seve seve evlendi hıyar herif
Çocuğu var diye istemediler ablamı
Üzerinden 10 yıl geçti neredeyse, hala bazen arar beni ablan nasıl diye
Kendisinin de evlendiği kızında hayatı mahvoldu
İki çocuğu oldu onları bile gözü görmüyor, her gece içkide alemde
Sırf ailesine karşı duramadığı için yaşıyor bunları
Ablam mı :) Unuttu, bir çizgi çekti evladını büyütmeye adadı kendini
Şimdi iyi ki olmamış, ben o ailenin içinde ne yapardım diyor
Sende unutacaksın, dik dur, Allah'a havale et, o bilir vereceği cezayı

Sizi gerçekten sevseydi sizinle evlendirdi 32 yaşında koskoca adam çocuk değil ne yapar ne eder ailesine karşı durabilirdi,döktüğü göz yaşlarınada inanmayın istemem yan cebime koy misali olmuş bir arkadaşın dediği gibi.

20 yasinda gencecik kizi tek isteyen ailesiydi...

O buna karsiydi...

Aslinda sizinle evlenmek istiyordu.

Ve siz de buna inaniyorsunuz oyle mi...
Size katılıyorum. 32 yaşındaki adam yıkıp geçmez mi ergenmi bu adamda ailesinin dediğinden çıkmıyor. Malesef erkek beynine göre aldığı karardan memnundur eminim. Sadece geçen zaman için üzülüyordur sizi düşünüyordur ama ayak bağı olur mu olmaz mı diye. Üzülmeyin sakın dik durun.

32 yasindaki adami kimse zorlayamaz nisanlanmaya...
Neden zorla olsun ki, kendisi istemis ve nisanlanmis...

Sende konusma boyle adamla.. salla gitsinnn...

sevgisi falan yalan ... oda birsey diyemiyor demissiniz ... bence diyemiyor degil,demiyor ... bilerek yani... uzmeyin kendinizi ve cocugunuzu buyutmeye devam edin ... boyle insanlara takilmaya gelmez

Kadinlarin bu kadar saf olmasina inanamiyorum..32 yasinda adam ailesinin baskisiyla bir cocuklu kadini degilde 20 yasinda ki tazecigi almak zorunda kalmis vah vah kafasina da silah dayamislardir o da mecbur kalmistir..ya ne olur ailesinin baskisiyla yapamiyor demeyin sizde iyi biliyorsunuz ki bir erkek sadece isine geleni destekler gerisi yalan kandirmadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…