beni seviyo ama başkasıyla nişanlandı

Yaş 32 ama kişilik yok, duruş yok.
Kocalık ve de başkasının çocuğuna babalık, en azından abilik yapacak öyle mi?

Ya ayakta uyutuluyorsunuz ya da bir cacık olmayacak adamdan medet umuyorsunuz. Bence gözlerinizi açın ve gerçekçi olun biraz.

nasil bu kadar eminsin ki seni sevdiginden? vallahi cevremde oluyor..Bir kiz eger bekaretini bozmuşsa onu bile kullanip seni seviyorum,evlenecegiz diyenleri ama basklariyla evlenenleri cok görduk..Yari yolda kalan arkadasim,duyumlarm cok...
ve bunlardan biride evlenmis ayrilmis kadinlarin duygularini sömürmek...evlenegiz sözleriyle kandirip,Baskalariyla evlenenleride cok gorduk.. Bence herseyi gözden gecir koskoca adam cocukmu o hemen evlensin? bence isine gelmis konusuyo

Pardon da ailesine karşı çıkamayıp sizinle evlenmemesini hadi anlarım ama istemeden biriyle nişanlanmış olması hikayesine ancak gülerim doğrusu. 27 yaşında ve kız halimle ailem istemediğim biriyle değil nişanlanmak görüşmemi bile sağlayamaz. Gerçekçi olmanız sizin yararınıza olacaktır..

Sen kendini kandırıyor olmayasın kıza yazık üzüldüm çok gençmiş,

karaktersizin tekiyle nişanlanmış haberi yok.

Agustos 2012 de cocuk bekliyormussunuz daha dogrusu istiyormussunuz olmamis sanirim...
ee evliyseniz 3.5 yildir nasil iliskiniz oluyor anlamadim ?????? berro

Cok isteseydi ailesini ikna ederdi hic pluru yoksa resti cekerdi. Demekki senin sandigin kadar cok istemiyormus. Uzmek istemem ama dogrusu boyle.

hayirlisi boyleymis diyceksin arkadasim baska yapicak bisey yok o adam seni sevseydi ne yapar ne eder seni birakmazdi ve evlenirdiniz is adamda bitiyo sana bi ornek veriyim benim kuzenim esiyle bosanmisti ve bir oglu vardi 10 yaslarinda ve hic evlenmemis hemde kendinden 5 yas kucuk biriyle evlendi simdi mutluluktan ucuyorlar adam seviyorum bitti diyince aile yirtilsada bisye yapamiyor simdi kuzenim 3 cu cocugunu bekliyor hamile diycem o ki o adamda is yokmus

Bende gördüm siz deyince msjları sevgilisinden mi istiyordu acaba??
evetttt suan okudum 2012 de cocugu esinin degil simdi ki esimin soyadini almak istiyor gibi bisey soylemis... anlamadim ozaman bu cocuk beklentisi suan ki adamdandi cunku ailesi bana o kadin diye bahsediyor demis...Bundan cocuk bekliyordu demek tek umudumdu ayiriyorlar falan yazmis kafam karisti

Siz inamıyor musunuz bir bayramda gitmeyle emrivaki damdan düşer gibi nişan olabileceğini. Görücü usulü de olsa kızın ailesi adamı tanımadan kız tanımadan nilan yapılır mı hiç bir erkek bu kadar basiretsiz olamaz belli ki gündemde olan birşeymiş öyke böyle kızla o niyetle görüşmüşler gittiklerinde nişanlanacağımı da biliyordur eli boş gitmediler ya alyansı bohçası da götürülürken erkek arkadaşunız dememiş mi bunlar ne diye he alyansı da ailesi aldı unutuun gitsin onda yürek yokmuş ailesine atıyor suçu.

32 yaşında bir adamdan bahsediyorsunuz ergen bir veletten değil değilmi?

üstelik nişanlandığına göre bir işte de çalışıyor olmalı.yani bu adam özgür kararlar verebilmeli anlatabiliyormuyum?

sizi sevmiş olabilir ama evlenmeyi düşünmemiş ki 20 yaşında bir kızla nişanlanmış...aslında beni seviyorda falan da bilmemne bu laflarla kendinizi kandırırsın.görünün köy kılavuz istemez

Güzelim inşallah karşına öyle biri çıkar ki sevilmek neymiş sevmek nasıl bi mutluluk huzur Muş tadarsın ve bu günleri unutursun. Sadakat öyle nadir bulunan birsey ki zor bulursun ama buluncada sana tüm yaşadigin acıları unutturur.

Nasil seviyor diyorsunuz anlamıyorum!üzülsenizde sevmiyor işte .sevseydi sizinle olmasaydı bile,o kızla nisanlanmazdi.sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. oda istemiş kızı ki görüşüyor. Bu devirde kızlar bile ailesine karşı çıkabiliyor, sevgiliniz sadece ağlıyor ve ailesini dinliyorsa hemde 32 yaşında yalan söylüyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…