beni seviyo ama başkasıyla nişanlandı

Sevseydi gitmezdi 20 yaşındaki kızla evlenmek işine gelmiştir. Adam zenginse kızın aileside kaçırmak istememistir fırsatı, insanlar artık 17 18 yaşlarındaki kızlarını zengin olsunda ne olursa olsun diye evlendiriyolar çevremde çok örneği var.

Konu sahibi nerdesin? konu acip neden yok oluyosunuz anlamadim.. Konu aciyosunuz elestiriye, sorulara acik olun bi zahmet..
Merak ettim esinizden ayrilmissiniz tamam anladik..Peki bu sevgilinizden evlenmediginiz adamdan neden cocuk yapmak icin cildirdiniz? ailesi mecburen evlendirsin diyemi?

32 yaşında adama haber vermeden bayram ziyaretinde nişan yapan aileye gelin gitme zaten.. nasıl insanlar onlar.. senden mi kaçırmaya çalışmışlar oğullarını.. o da böyle önemli bir konu da nasıl tamam der.. evlenmek için rest çekememiş tamam evlenmemek için de mi çekememiş.. ve hala bu kişi ile konuşuyorsunuz sanırım.. başınıza iş alırsınız sadece siz kötü olursunuz.. muhatap olmayın.. seviyorsunuz evet ama artık o yokmuş gibi düşünmekten başka çare yok..

32 yasndaki adama kimse istemeyerek bişey yaptıramaz.
Kadın olsa anlarımda bu durum erkekler için geçerli değil.
Üzgünüm ama kandırılıyosunuz gözünüzü açın.
Size şu kadarını söyliyim timsah gözyaşları döken erkekler de var. .
Ben yanımda eski erkek arkadaşımın hüngür hüngür ağladığını gözyaşlarının dizlerime düştüğünü bilirim.
Ve bu zırlayan adam benim hayatımı bir süre zindana çevirdi diyebilirim. Kişiliksizdir emin olun. Size acıtasyon yaparken nişanlısıyla gül gibide geçiniyodur ona da yağ yakıyodur.
Prim vermeyin yol verin gitsin.

istememiştir, uygun görmemiştir, bekar, çocuksuz ve genç biriyle daha sorunsuz bir evlilik yürütecegine ikna olmuştur, ailesini karşısına almak istememiştir.... nedeni bunlardan biri olabilir ya da hepsi birden olabilir. seninle evlenmeye mecbur degil ya? kafana takma bunu ve kendini yıpratma, daha uygun birini bulursun umarım.

Bi yanda 20 yaşında tazecik çıtır,
Bi yanda evlilik atlatmış, çocuk sahibi bi kadın..

Erkek kafası böyle çalışır, sevgi aşk hikaye.. önce uçkur!

Evet evet, uzgunum. Ancak ben de arkadaslara katiliyorum. Bu da turk erkeklerinin yeni moda bahanesi mi? Lutfen saf olma.... Lutfen ya.....lutfen....agliyor cunku vicdan yapiyordur. Ama zorla evlendirildigine lutfen inanma.

Once Adam ol da ailenin arkasına saklanacagina verdiğin kararın arkasında durmayı öğren,derdim..3.5 senedir anca mi karar almış, Üzgünüm ama seni sevmiyor ayrılık için bahane..

Kafasina silah mi dayamislar?
Zorla evlendim sacmaligni da aklim almiyor...
ayrica omrunu curutecegine kacsaymis, demek ki ona birseyler daha cazip geldi...

sizi hala aramasina da izin vermeyin,
onun sacmaliklarini dinleyerek degerli vaktinizi harcamayin...

Oglun kac yasinda bilmiyorum. Ama senin oncelikli kaygin ogluna iyi bi gelecek sunmak olsun bundan sonra. Hayatina girecek insanlar da oglunun aorumlulugunu kaldirabilecek mi ona bur abi olabilecek mi baba rol modeli olusturabilecek mi ona bakmalisin. 3.5 yildir evlenmeyi dusunmemis bu adam. Elini tasin altina koyamamis. Baskasiyla evlense nolur evlenmese nolur artik. 20 yasinda citir daha cazip gelmis iste.

Bulmus citiri kacitir mi..
Bosverr unut gitsin..bu adam seni sevmiyor kandirma kendini..

beni seviyor ama başkasıyla nişanlandı diye kendinizi teselli etmeye çalışmayın lütfen.. şimdide ikinizi bir arada götürme girişimlerine girmiş.. kendinize değer verin..o değer vermeyip başkasıyla nişanlandı.

Bu durum inşallah bana olmaz.
Ailesinin zoruyla asla biriyle evlenmez o kesin de..
Ailesinin onayını alamayacak endişesi taşıyoruz ikimizde.
Bana kullandığı bir cümle var,
Aile her zaman bulunmaz ama sevgili bulunur dedi.
Bu lafından sonra akışına bıraktım artık.
İkinci kez ailesiyle konuşmayı deneyecek,
Eğer ikna olmazlarsa,
Sonsuza kadar bu defteri kapatıcaz.
Severek ayrılmak böyle birşey demek ki..

3,5 yıl az bir süre değil.
32 yaşında ve 20 yaşında bir çıtırı almış işte.
Bu adalet değil.
Senin giden yılların ne olucak?
Hak değil bu.
Erkek arkadaşınız en azından evlenmek istemiyorum diyebilirdi ailesine.
Bu kadar da olmaz ki bunada mı karşı çıkamıyor!!

bu yaşa gelip kendi kararlarını veremeyen bir erkekle olmamak zaten en doğru karardır.böyle erkekler evlendiklerinde de ailelerinin sözünden çıkmaz ve çekilmez bir hayatın olur.ailesinin böyle birşeye izn vermeyeceğini kendisininde onlara karşı gelecek kapasitesi olmadıgını bilip seni yıllarca oyalamamalıydı.allahından bulsun.

zor işler bunlar........bayanın bu durumda biraz mantığını kullanması gerekiyor.duygusallık biraz daha geride kalabilir

Seni istemeyen aileye zorla kendini kabul ettirmek için mi harcayacaksın geri kalan ömrünü.
Bırak gitsin kimle nişanlanırsa nişanlansın.
Zorla nişanlandığı masalına da inanma bence.
İlk yapman gereken şey bu nişanlı adamla tüm irtibatını kesmek olsun.
HAyırlısı böyle muhtemelen.
Çocuğunu düşün sen.Evlat hayatta herşeyden ve herkesten önce gelir.
Boşanmış bir anne olark zaten yıpratıcı süreçler geçirmişsindir.
Bundan sonra önceliğin evladının huzuru ve sağlığı olmalı.

32 ve 20 yaş. Ne uyumsuz bir beraberlik olur.
Ben boşanmış kadın-bekar erkek olayına karşı değilim.
Ama yine de denk olmak daha iyi. Nedense bu durum sonradan hep sorun oluyor.
Çünkü toplum kabullenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…