- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Sevmiyor bence.Merhaba arkadaşlar; resmi olarak bir yıl toplamda 2 yıl önce eşimden ayrıldım. Evlenmeden önce beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen biri vardı bir süre konuştuk fakat ben işim nedeniyle başka şehirde geldiğim için olmadı o da kendi şehrini değiştirmedi neyse ben istemedim ve bir kaç sene sonra eski eşimde tanıştım ve evlendim. Maalesef evliliğim fazla sürmedi ayrıldım. Daha önce tanıdığım kişi ise hiç evlenmedi ve boşandığımı duyunca tekrar bana ulaştı. Yazın onun yaşadığı şehre gittiğimde görüştük beni sevdiği gözlerinden belli ama merhamet mi sevgi mi anlamadımbeni 3 ayda bir arar görüşmek istemiyorum deyince ısrar eder ama beni aramaz ben zaten henüz evliliğe hazır değilim ama evleneceğimizi de çok düşünme dedi sen benim için hep değerliydin hep öyle kalacaksın diyor. Ama benim hayatımda biri olsun onu da istemiyor fakat sevgisini de göstermiyor zaten ayrı şehirlerdeyiz. Davranışları çelişkili geliyor bana. Ben de sıkılıyorum bu durumdan bu arada benden 10 yaş büyük
Merhaba arkadaşlar; resmi olarak bir yıl toplamda 2 yıl önce eşimden ayrıldım. Evlenmeden önce beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen biri vardı bir süre konuştuk fakat ben işim nedeniyle başka şehirde geldiğim için olmadı o da kendi şehrini değiştirmedi neyse ben istemedim ve bir kaç sene sonra eski eşimde tanıştım ve evlendim. Maalesef evliliğim fazla sürmedi ayrıldım. Daha önce tanıdığım kişi ise hiç evlenmedi ve boşandığımı duyunca tekrar bana ulaştı. Yazın onun yaşadığı şehre gittiğimde görüştük beni sevdiği gözlerinden belli ama merhamet mi sevgi mi anlamadımbeni 3 ayda bir arar görüşmek istemiyorum deyince ısrar eder ama beni aramaz ben zaten henüz evliliğe hazır değilim ama evleneceğimizi de çok düşünme dedi sen benim için hep değerliydin hep öyle kalacaksın diyor. Ama benim hayatımda biri olsun onu da istemiyor fakat sevgisini de göstermiyor zaten ayrı şehirlerdeyiz. Davranışları çelişkili geliyor bana. Ben de sıkılıyorum bu durumdan bu arada benden 10 yaş büyük
Öyle bir şey yapmayacağımı biliyor ayrıca öyle bir talebi de olmadı. Insan haftada bir dahi olsa aramaz mı? Aramaz sormazBelki de senin boşanmış olman birlikte olabileceğiniz anlamına geliyordur onun lügatında. Boşverin bence bu adamı.
Öyle bir şey yapmayacağımı biliyor ayrıca öyle bir talebi de olmadı. Insan haftada bir dahi olsa aramaz mı? Aramaz sormaz
aynen öyle düşünüyorumBelki de senin boşanmış olman birlikte olabileceğiniz anlamına geliyordur onun lügatında. Boşverin bence bu adamı.
Evet ama kestirip attığımda ne kadar yalvarıyor anlatamam. Benim de kafam karışık. Yanlış anlama olmasın ama ona göre çok çok güzel bir bayanımSevgili münevvergül eşinden boşandın hayatında boşluk var, birisiyle bir yola girmek istiyrosun ama bak o birisi bu değil. Evleneceğimizi düşünme demek kadar açık seçik net bişe yok. Ama sen bunu görmek istemiyorsun ve başlığın Beni seviyor mu? anlamadım. E adam diyor evlenmeyeceğiz.... şimdi o adam hakkındaki düşüncelerimi söylüyorum ne aradığını bilmiyor, seni bile ne olarak görüyor o bile belli değil. Ne demekmiş canım merhamet, şefkat sizin bu zavallılağa tahammülünüz olmamalı. Hem evlenmeyelim hem yanımda dur... benimde başımda böyle biri vardı kestirdim attım. Asla görüşmüyorum ve onun benimle görüşme yollarını da kestim ve o şuanda beninle konuşmak istiyor ama cesaret edemiyor. Adam olan adam niyeti doğru, niyeti salih temiz kalple yola çıkar ve sağlam adımlar atar yoksa hiç birimizn hayatı önemsiz değil. Siz de kestirin atın eminim ki hiçbirşey kaybetmezsiniz. Şu anda size ne kattı ne verdi de hayatınızdan çıkınca ne kaybedeceksiniz.
Evet ama kestirip attığımda ne kadar yalvarıyor anlatamam. Benim de kafam karışık. Yanlış anlama olmasın ama ona göre çok çok güzel bir bayanımYani çirkin bir kadın değilim Hep bir yerde durayım istiyor ama benim için hiçbir çabası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?