Beni seviyor mu? Anlamadım :(

Cümleleriniz net ve anlaşılır yahu benim neden cümlelerim düşük.... bunu YL tezi yazan bir öğrenci olarak söylüyorum. Ben yazarken amaaan yazayım da nasıl olursa olsun yeterki derdimi anlatayım modunda oluyorum.
 
Ben şöyle düşünüyorum insan kendini yalnız hissetikçe birisine bağlanmak ve o kişi tarafından da sahiplenilmek istiyor. Acele etme zamana bırak inşallah karşına hakkında hayırlı olacak ve ne istediğini bilen birisi çıkar. Bu adama gelince sen bunu saygısızlık olarak kabul etmemişsin ama bak burada sana karşı çok ciddi bir saygısızlık var. Halbu ki senin boşanmış olduğunu ve bir hayal kıırklığı yaşamış olduğunu biliyor. Buna göre hassas davranması şayet ki sana karşı olumlu bir düşüncesi varsa adım atmalı yoksa kesin bir şekilde hayatından çekilip gitmeli. Elin oğluna ahlak ve insaf dersi veremeyeceğimize göre sen istersen aklını başına topla. Kendine merhamet et çek mesafeni eminim ki daha iyilerine layıksın ama buna önce senin ikna olman lazım. Allah hakkında en hayırlı olanı versin Sağlıcakla kal:) Burada yazılanları da kaale al kaale.
 
Çok teşekkür ederim samimi ve içten cevaplarınız için :) Boşsnma sonrası gerçekten çok fazla içime kapandım Çok yalnız hissediyorum kendimi Bir iki arkadaş dışında kimse ile görüşmek istemiyorum
 
adam boşandığını duymuş gelmiş..... evliliği düşünme diye yüzüne karşı söylüyor... ( durum açık ve net) 3 ayda bir arıyor yoklama çekiyor... olursa olur ... olmazsa olmaz diyor.... ama aranızda bir şeyler olursa.... zaten 3 ayda bir arayan adam bir daha hiç aramaz merak etme....
 
Bunların çaresi böyle umarsız, saygsız bir adamla evlenme hayalleri kurmak değil. Bu adamdan kesinlike uzak dur çünkü o seninle evlenmeyi düşünmüyor. Kendine zaman ver dinlen biraz, film izle, oku, hayatın güzelliklerini görmeye çalış. Ne kadar kendini dinler dinlenir ve arayış içinde olmazsan, şumu olacak bu mu olacak ah keşke olsa vs telaşelerine düşmezsen o kadar kendine iyilik yapmış olacaksın. Neden ki hemen bir arayış içine girip te kendini yormak... Yazık değil mi sana da... Evlilik nasip işidir nasip. Nasibin olan gelir seni bulur bu düşünmeyle aramayla vs vs adımlarala olmaz. Aslında senin şuandaki sıkıntın yeniden evlenmek değil ki kendi kendinin yaralarını sarman. Kendi yaralarınla yüzleş ve yaralarını kendin sar. Zamanla ben senin çok güçlü olacağına inanıyorum ama lütfen bu zamanı kendine ver. Bu işe de önce bu adamla irtibatını kestirip atmakla başla.
 
Nasıl iyi olacağım bilmiyorum? Çok direndim ama iyi olamadım şehir değiştirmeyi düşünüyorum şimdi de.
 
Çocugun da var mı,varsa bence belırsız bır ılıskıdense yakınında guven veren babalık sıfatına uygun bırını dusun ..
 
psikolağa git istersen zaman zaman insan kendi başına sorunları aşamaya biliyor. Şehir değiştirmeden önce bir destek almanı tavsiye ederim.

gerçekten bu ruh halinden çıkıpta kendine gelmeyi,güçlü bir kadın olmayı istersen ben gececeğine inanıyorum. Bunlar aşılmayacak şeyler değil ki... Allah bu sıkıntıları verdi ki aşabilesin ve kendinin de farkına bilesin diye. Kim bilir seni ne güzel günler bekliyor. Belki de çok güzel günlere hazırlanıyorsun hayatta yaşadığımız hiç bişey boşa değil. İnsan yaradılış olarak her sıkıntıyı aşabilecek donanımda yaratılmıştır ama bu kabiletini bişeylerle karşılaştılça anlayabilir. Allah öyle kullarını yaratmış dünyaya göndermiş sıkıntıları da başlarına sarmış değildir, sıkıntı veriri çözüm yollarını gösterir arayacaksın, dert verir mükafatını da verir, bunlar seni güçlendirir yeniler yep yeni bir insan yapar. Eski olduğundan çoook daha güzel ve iyi bir insan olursun. Başımıza hiç bir dert gelmese kalbimiz zamanla taş olur taş. Kimsenin haliden anlamayız, merhamedimiz kaybederiz. Sen de pekala bunların üstesinden gelebilirsin. Sevgilerimi gönderiyorum. Hayırlı geceler. Kendine merhametli davran, bu sıkıntılarından kaçmak için hiç kimsesin oyuncağı olma, hiç kimsesin oyunana gelme. Dünyada değil namerde merde dahi minnet etme. Dik dur, Allaha sığın asla seni zayi etmez ama dik dur.
 
Teşekkürler sanırım bunu başaramayacağım olmadı iyi olamadım. Eski iyi beni özledim
 
Hayır çocuğum yok 27 yaşındayım.
Eğer etkılendıgın bırıyse görus,ama aramayan sormayan sana sevıldıgını hıssettıremeyen bı erkek su boşanma sonrasında en son ıhtıyacın olacak seydır...Senı anlıyorum ben de yenı bosandım özguvenımı kaybetmıs hıssedıoyrum ama bırıne ıhtıyac duymuyorum su anda..Sen de ondan medet umma baskası mutlaka olacaktır takılmamaya calıs..
 
 
Öyle bir şey yapmayacağımı biliyor ayrıca öyle bir talebi de olmadı. Insan haftada bir dahi olsa aramaz mı? Aramaz sormaz
yav neden arasin? sevgiliin degil sozlu/nisanlin degil.. neden bu kadar bel baglayip kendini aciz hissediyorsun? aramazsa aramasin.. seven adam boyle davranmaz ayrica..
bosanma sonrasi olusan bosluktan dolayi seni seven birine ihtiyac duyuyorsun, ama yapma.. bu duygusal bosluk donemi, hatalara acik bi donem bence, sevdigini sanarsin filan.. o yuzden kendini cek ve dinlen.. ruhunu dinle ve dinlendir..
 

mesajları okuyamadım, belki yazan olmuştur
belki sorun sizin evlenip ayrılmış ve onun hiç evlenmemiş olması olabilir
belki kendi bu durumu kaldıramıyor, hem de belki ailesinden çekiniyor olabilir
bu sebeple sizden hoşlansa da kendini uzak durmak zorunda hissediyor olabilir
eğer durum böyleyse bu sizden hoşlanmadığı anlamına gelmez çünkü hem bu baskı toplumda çok büyük, hem de kendisi ile bile çelişiyor olabilir
bizim bir arkadaşımız boşanmış bir kadından hoşlanmıştı, olmaz dedi, ailem kabul etmez dedi, ben de kabul edemem dedi, dedi, dedi, kastı kastı kastı, kadını da bir uzak bir yakın davranarak çok üzdü, şimdi 1.5 senelik evliler. arkadaşımızın ailesi çok zor kabul etti, ama etti. (ama olan bizim arkadaşlığa oldu, evlendikten sonra ne hikmetse görüşemez olduk )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…