• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni seviyor mu

Sana olan ilgisini ilk yazdikarina göre pek bastirmamis ama sanki clair.. etrafinda dönmus yine de, ki ozaman sevgilisi yokmuydu cunku nisan yapti. madem o kadar ilgisi vardi sana karsi neden nisanlandi? sana bos yere umit mi verdi? bunlari sorgulamak lazim..insanin akli hep imkansiz olanda kalir yine de sevgisini sorgula istersen, ama kendi nisanlina da yazik ediyorsun.. belki onu birakirsan yillar sonra keske de diyebilirsin belli olmaz zor biliyorum
Ben de isterdim her sey cok baska olsun, bana bakislarinin gercek olmasini isterdim, hayatinda kimse yokken bakmasini isterdim ve bana aldandim dedirtmeseydi.. ona evet desem baskalarina da bakar mi ilgi gösterir mi diye dusunmek istemiyorum her gun öyle

Bir de önceden facebookta benim resimlerinde eğer erkek sınıf arkadaşlarımdan biri varsa o resmi beğenmiyordu. İlgisini hiç gizlemedi. Bütün herkes anlıyordu bu ilgiyi. Kitaplarımı taşırdı, masama çay getirirdi, sınav sorularına bile benim adımı yazmıştı. Koskoca anfide beni en ön sıraya çağırdı ve adımı sınav kağıdında görünce şaşırmamı izledi. Bana neden eski sevgilim dedi ki, aramızda hiç böyle bir konuşma geçmedi. O kızla uzun zamandır berabermiş. Ailesi nişan istemiş. Onu çok Üzgün gördüm. Ben mi öyle görmek istedim acaba? Belki de gerçekten artık gerçekçi olmalıyım. gerçekten nişanlıma haksızlık ediyorum sanırım :( Allahım bana yardım et. ..

Bence bahsettiğiniz kişi zamanında gerçekten isteseydi size açılırdı diye düşünüyorum.Asıl burda merak ettiğim siz ondan hala hoşlanıyormusunuz ne bileyim bu tarz şeyler insanın aklını kurcalıyor

Kalbim çok yaralandı. tamamen unuttum diyemem ne yazık ki. yanlış olduğunu da biliyorum üstelik. unutmam gerektiğini biliyorum.

canım hoşlandığı belli yada hoşlanıyor gibi gözüküyor.
bir öğrenci olsa neyse de öğretici olması benimde kafama yatmayan.
Hemen hemen sırf erkek olan bir binada okudum ben bizim sınıfta yine kızlar vardı ama o kadar erkeğin arasında en ulaşılamaz kızlara karşı en mesafeli olan (yakışıklı olduğnu söylememe gerek yoktur sanırım) araştırma görevlisine hayrandık ... Ve sürekli hakkında dedikodularda gelirdi belki bu bizim erkek arkadaşların kıskançlığından yaptıkları asparagas haberlerdi ama işte insan inanabiliyor da yani neden olmasın belki de 3 kız öğrenciye birden okulun öğrenci öğretmen ilişkisine sıcak bakmadığı için gizli görüşmeyi teklif etmiş olabilir gibi gibi...
sen çok tatlısın bence olgun bir insanın ilgisi de hoşuna gitmiş ama bekle bence zaten bir hamle yapayım mı diye sormamışsın ama bence sonradan üzülmemek adına yapma.

eski sevgilim mi.... nisanlisiyla 2.5 sene gecmis ayrilali keske sorsaydin beraber miymiş? Ve aklinda baska birisi varken nişanlını üzme aynı şeyi ona yaşatma ve ayrıl bence :( senin nisanlandigini gorunce bana da uzgun geldi..

eski sevgilim mi.... nisanlisiyla 2.5 sene gecmis ayrilali keske sorsaydin beraber miymiş? Ve aklinda baska birisi varken nişanlını üzme aynı şeyi ona yaşatma ve ayrıl bence :KK43: senin nisanlandigini gorunce bana da uzgun geldi..
Evet. neden bana eski sevgilim dedi ki? o kadar aklımı karıştırdı ki... yani eskiden beni seviyor muydu? bunu mu demek istedi. nişanlıma da haksızlık ediyorum, biliyorum. en kısa zamanda karar vermeliyim. beni sevdiyse, ve hala seviyorsa o zaman ömür boyu mutsuz olmaktan ve mutsuz etmekten korkuyorum.

Canım senden hoşlanıyor gibi görünüyor ki sende hoşlanıyorsun bence çocuğu bul ve içinde ne var yoksa dök ortaya aynısını ondanda iste ve ona göre adımını at soruları sormadan cevap bekliyorsun sen sor kafandaki herşeyi ve rahatla ondan sonra ya kavuşursunuz yada tamamen biter ama bir sonuca varırmış olur gururunu kır gitsin ikinizde seviyorsanız bir ömüre yazık olur

Nişanlı mısınız üstelik siz?
Haksızlık ediyosunuz hatta çok büyük neyse kötülük diyim. Adamdan derhal ayrılın aldatılmayı kimse haketmez inşallah nişanlınız öğrenir kiminle nişanlı oldugunu adama yazık.

Ya çok tatli...İmrendim doğrusu
Bana sizden hoşlaniyor gibime geldi.Olay nereye varir bilmem ama birinden böyle ilgi görmek,böyle şeyler hissetmek bile güzel bence.Bekleyin biraz illaki açılır size.

Off ben tarihe bakmadan yorum yapmisim çok özür dilerim.

Nişanlı mısınız üstelik siz?
Haksızlık ediyosunuz hatta çok büyük neyse kötülük diyim. Adamdan derhal ayrılın aldatılmayı kimse haketmez inşallah nişanlınız öğrenir kiminle nişanlı oldugunu adama yazık.
Ben daha yeni nişanlandım. Hatta artık nişanlıma da şu şekilde anlattım, ondan önce birini çok sevdiğimi söyledim. Bu daha dürüstçe geldi. Aklımın karışık olduğunu da söyledim. İstersen ayrılalım dedim. Ama beni sevdiğini ve O kişiden daha çok mutlu edeceğini, kendisine bir şans vermemi istedi.

Ben daha yeni nişanlandım. Hatta artık nişanlıma da şu şekilde anlattım, ondan önce birini çok sevdiğimi söyledim. Bu daha dürüstçe geldi. Aklımın karışık olduğunu da söyledim. İstersen ayrılalım dedim. Ama beni sevdiğini ve O kişiden daha çok mutlu edeceğini, kendisine bir şans vermemi istedi.
Başkasını seve seve niye nişanlandınız umut verdiniz bunun günahını biliyo musunuz? Konuyu önceden okumuştum o da nişanlı galina öyle hatırlıyorum. Şimdi durumlar nasıl mayıstan beri ne değişti

Başkasını seve seve niye nişanlandınız umut verdiniz bunun günahını biliyo musunuz? Konuyu önceden okumuştum o da nişanlı galina öyle hatırlıyorum. Şimdi durumlar nasıl mayıstan beri ne değişti
O ayrılmış. Ben onu tanıdığımda nişanlıymış. Bana evli dediler. Ben de hiç umudum olmadığı için ve dul olan annemin ısrarıyla nişanlandım. Sonra bir daha hiç görüşmedim eskiden sevdiğim kişi ile. Unutmaya çalıştım. Olmayınca, nişanlıma söyledim durumu. Onu kandırmak istemedim. Bana zaman ver dedi nişanlım. Aklım karışık dedim. Israr etti. Şimdilik hiçbirşey olmuş değil. Kimseyi üzmek istemiyorum. Çok dua ediyor ve üzülüyorum.

Back
X