Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. neden bana eski sevgilim dedi ki? o kadar aklımı karıştırdı ki... yani eskiden beni seviyor muydu? bunu mu demek istedi. nişanlıma da haksızlık ediyorum, biliyorum. en kısa zamanda karar vermeliyim. beni sevdiyse, ve hala seviyorsa o zaman ömür boyu mutsuz olmaktan ve mutsuz etmekten korkuyorum.eski sevgilim mi.... nisanlisiyla 2.5 sene gecmis ayrilali keske sorsaydin beraber miymiş? Ve aklinda baska birisi varken nişanlını üzme aynı şeyi ona yaşatma ve ayrıl bencesenin nisanlandigini gorunce bana da uzgun geldi..
Ben daha yeni nişanlandım. Hatta artık nişanlıma da şu şekilde anlattım, ondan önce birini çok sevdiğimi söyledim. Bu daha dürüstçe geldi. Aklımın karışık olduğunu da söyledim. İstersen ayrılalım dedim. Ama beni sevdiğini ve O kişiden daha çok mutlu edeceğini, kendisine bir şans vermemi istedi.Nişanlı mısınız üstelik siz?
Haksızlık ediyosunuz hatta çok büyük neyse kötülük diyim. Adamdan derhal ayrılın aldatılmayı kimse haketmez inşallah nişanlınız öğrenir kiminle nişanlı oldugunu adama yazık.
Başkasını seve seve niye nişanlandınız umut verdiniz bunun günahını biliyo musunuz? Konuyu önceden okumuştum o da nişanlı galina öyle hatırlıyorum. Şimdi durumlar nasıl mayıstan beri ne değiştiBen daha yeni nişanlandım. Hatta artık nişanlıma da şu şekilde anlattım, ondan önce birini çok sevdiğimi söyledim. Bu daha dürüstçe geldi. Aklımın karışık olduğunu da söyledim. İstersen ayrılalım dedim. Ama beni sevdiğini ve O kişiden daha çok mutlu edeceğini, kendisine bir şans vermemi istedi.
O ayrılmış. Ben onu tanıdığımda nişanlıymış. Bana evli dediler. Ben de hiç umudum olmadığı için ve dul olan annemin ısrarıyla nişanlandım. Sonra bir daha hiç görüşmedim eskiden sevdiğim kişi ile. Unutmaya çalıştım. Olmayınca, nişanlıma söyledim durumu. Onu kandırmak istemedim. Bana zaman ver dedi nişanlım. Aklım karışık dedim. Israr etti. Şimdilik hiçbirşey olmuş değil. Kimseyi üzmek istemiyorum. Çok dua ediyor ve üzülüyorum.Başkasını seve seve niye nişanlandınız umut verdiniz bunun günahını biliyo musunuz? Konuyu önceden okumuştum o da nişanlı galina öyle hatırlıyorum. Şimdi durumlar nasıl mayıstan beri ne değişti