Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Erkek arkadaşım çok istiyordu ki zaten tanışmakla iyi mi ettim diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum teşekkürlertanışmana gerek yoktu. ben görümceleri ilk nişan günü gördüm
bi ara evlilik konusunda senin ailenin de kafasında çelişkiler olabilir benim ailemin de o yüzden hayırlısı diyorum sadece
Çok takmak değil de benim açımdan iyi geçmişti o yüzden şaşırdım :)Çok takıyorsun derim. Daha yeni tanışmışsınız ileride alışırsınız birbirinize bence.
BilemiyorumSevmiş sevmemiş önemli değil de neden böyle dedi? Neden sevgiliniz ablasını susturdu? neden ablası sonra durumu kurtarmaya çalıştı???
Bence sizi sevip sevmemesinden ziyade kırmızıyla işaretlediğim yere takılın "neden böyle demiş olabilir ?" diyeKızlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanıştım benden 8 yaş büyük daha önce telefonda konuşmuştuk. Geldiginde sıcak bi karşılaşma oldu merhaba x abla dedim tokalaşmadık sarıldık falan. Sohbet boyunca da hep tatlı dille konuştu canım tatlım vs. Ama ben sessiz sakindim kendimi kasmış olabilirim biraz. Tanışmamıza çok mutlu oldum falan dedim o demedi. Ama güler yüzlü sıcaktı hep. Bi de konuşurken bi ara evlilik konusunda senin ailenin de kafasındaçelişkiler olabilir benim ailemin de o yüzden hayırlısı diyorum sadece falan dedi ben şaşırdım bozuldum biraz erkek arkadaşım da kapattırdı konuyu sonra ablası da sevgi varsa her şey olur falan diye toparlamaya çalıştı. Sonra sevgilime sordum ablan bir şey dedi mi diye iyi kız demiş ama sevgilim ablam seni cok sevmiş gibi bir şey demedi :) Sevmedi galiba. (Gerçi sevmek zorunda değil) Siz ne düşünüyosunuz
çok iyi yapmışsın belliErkek arkadaşım çok istiyordu ki zaten tanışmakla iyi mi ettim diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum teşekkürler
Oraya da takıldım zaten :/ sonra erkek arkadaşım ilk tanışmadan bunları konuşmayalım dedi. Sonradan ablan neden öyle dedi dedim bir şey yok ilk tanışmadan bu konulara girmeye gerek yok dedi. İçime kurt düştü tabiBence sizi sevip sevmemesinden ziya kırmızıyla işaretlediğim yere takılın "neden böyle demiş olabilir ?" diye
Evet :)çok iyi yapmışsın belli
Bu sorunun cevabını öğrenmeden ciddi adımlar atmayınOraya da takıldım zaten :/ sonra erkek arkadaşım ilk tanışmadan bunları konuşmayalım dedi. Sonradan ablan neden öyle dedi dedim bir şey yok ilk tanışmadan bu konulara girmeye gerek yok dedi. İçime kurt düştü tabi
Babası zaten bilmiyor, annesi biliyor. Annesinden bahsetti sanırımBu sorunun cevabını öğrenmeden ciddi adımlar atmayın
Belli ki aile içinde konuşulmuş bu durum
Tamamen ablanın işgüzarlığıda olabilir tabi
Ama öğrenmeden adım atmayın
Cevap alsam napıcam onu da bilmiyorum.Yerinde olsam sevgilimden tatmin edici bi cevap alana kadar başının etini yerdim ''neden ailenin kafasında çelişkiler var ablan neden öyle dedi'' diye.
Onun dışında sevip sevmemesinin bi önemi yok. Hatta sevmesin, evlendikten sonra bile mesafeli olsun sürekli dibinde bitmesin, herşeyine karışma hakkı görmesin kendisinde daha iyi.
Cevap alsam napıcam onu da bilmiyorum.
Yani evet çelişkileri var şu şu dese ayrılıcam mı
Mutsuz edicek beni cevap belki de
Zamana bırak ve bence aileyi iyi gözlemle.Çok takmak değil de benim açımdan iyi geçmişti o yüzden şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?