Beni sevmedi galiba

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanıştım benden 8 yaş büyük daha önce telefonda konuşmuştuk. Geldiginde sıcak bi karşılaşma oldu merhaba x abla dedim tokalaşmadık sarıldık falan. Sohbet boyunca da hep tatlı dille konuştu canım tatlım vs. Ama ben sessiz sakindim kendimi kasmış olabilirim biraz. Tanışmamıza çok mutlu oldum falan dedim o demedi. Ama güler yüzlü sıcaktı hep. Bi de konuşurken bi ara evlilik konusunda senin ailenin de kafasında çelişkiler olabilir benim ailemin de o yüzden hayırlısı diyorum sadece falan dedi ben şaşırdım bozuldum biraz erkek arkadaşım da kapattırdı konuyu sonra ablası da sevgi varsa her şey olur falan diye toparlamaya çalıştı. Sonra sevgilime sordum ablan bir şey dedi mi diye iyi kız demiş ama sevgilim ablam seni cok sevmiş gibi bir şey demedi :) Sevmedi galiba. (Gerçi sevmek zorunda değil) Siz ne düşünüyosunuz

tanışmana gerek yoktu. ben görümceleri ilk nişan günü gördüm
Erkek arkadaşım çok istiyordu ki zaten tanışmakla iyi mi ettim diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum teşekkürler

bi ara evlilik konusunda senin ailenin de kafasında çelişkiler olabilir benim ailemin de o yüzden hayırlısı diyorum sadece

Sevmiş sevmemiş önemli değil de neden böyle dedi? Neden sevgiliniz ablasını susturdu? neden ablası sonra durumu kurtarmaya çalıştı???

Bence sizi sevip sevmemesinden ziyade kırmızıyla işaretlediğim yere takılın "neden böyle demiş olabilir ?" diye

Bence sizi sevip sevmemesinden ziya kırmızıyla işaretlediğim yere takılın "neden böyle demiş olabilir ?" diye
Oraya da takıldım zaten :/ sonra erkek arkadaşım ilk tanışmadan bunları konuşmayalım dedi. Sonradan ablan neden öyle dedi dedim bir şey yok ilk tanışmadan bu konulara girmeye gerek yok dedi. İçime kurt düştü tabi

Bu sorunun cevabını öğrenmeden ciddi adımlar atmayın
Belli ki aile içinde konuşulmuş bu durum
Tamamen ablanın işgüzarlığıda olabilir tabi
Ama öğrenmeden adım atmayın

Yerinde olsam sevgilimden tatmin edici bi cevap alana kadar başının etini yerdim ''neden ailenin kafasında çelişkiler var ablan neden öyle dedi'' diye.

Onun dışında sevip sevmemesinin bi önemi yok. Hatta sevmesin, evlendikten sonra bile mesafeli olsun sürekli dibinde bitmesin, herşeyine karışma hakkı görmesin kendisinde daha iyi.

Ben görümcemle tanıştığım normaldir herşey. Sonra evlenme kararı aldık beni aradı bu. Kültür farkı var anlaşamazsınız bizim oraya gelmemiz zor durumumuz el vermez. Kardeşimden daha iyilerine layıksın vs. Yarım saat konuştu. Sonradan üzülmeni istemiyorum . Vs ama nasipse bir şey diyemeyiz vs. Eşim aradı hemen sonrasında. Ablam arar da bir şey söylerse nolur inanma dedi. Bende dedim aradı bile. Çok canım sıkılmıştı. Sonra askerdeyken eşim yemin törenine gittim. Büyük görünce de 5 karış surat yaptı evlilikten bahsedince yanında. Ama noldu. Ben bu herifin aldım. Her konu açıldığında aldım gardaşını oh işte diye takılıyorum onlara. Boşver ablayı takma. Kısmetinde varsa fizana gelin gidersin yoksa yan kapıya bile gidemezsin. Al sana canlı örneği ben. 3 görümce 1 kaynana. Çene dersen hepimize var :)

Bu sorunun cevabını öğrenmeden ciddi adımlar atmayın
Belli ki aile içinde konuşulmuş bu durum
Tamamen ablanın işgüzarlığıda olabilir tabi
Ama öğrenmeden adım atmayın
Babası zaten bilmiyor, annesi biliyor. Annesinden bahsetti sanırım

Cevap alsam napıcam onu da bilmiyorum.
Yani evet çelişkileri var şu şu dese ayrılıcam mı
Mutsuz edicek beni cevap belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…