Beni sevmedi galiba

Ortada bir sıkıntı var söylemediğiniz. Sizin aileniz neden istemiyorsa belki onlar da o sebepten istemiyor. Yani istenmeyen gelin olacağınıza baştan bir şeyleri düşünmeniz lazım. Gözü kapalı atlamayın mantığınızla hareket edin. Evlilik bu flört gibi olmaz.

Tipik görümce modeli.
Şimdiden baslamış karıstırmya.

Ben de bir görümceyim. İlk tanışmada ne kadar sıcak davrandıysam o da bana o kadar soğuk davrandı. Ben hep alttan alıp umursamayan tarafım mesela. Anneme abime karşı çok iyi davranıyor ama ne zaman benimle başbaşa kalsa sürekli kendini yükseklerde görüp bana laf sokuyor. Çocukluğuna veriyorum ama evlenecekler 1 ay sonra, keşke benim de kalbimi kazanmaya çalışsa. Bence o ne derse desin sıcak davran. Sevmek zorunda değil ya da sen sevmek zorunda değilsin ama o aradaki erkek çok yıpranıyor, abimden biliyorum. Katlanın ve çok görüşmeyin yeterli.

Cevap alsam napıcam onu da bilmiyorum.
Yani evet çelişkileri var şu şu dese ayrılıcam mı
Mutsuz edicek beni cevap belki de

gerçek acıtsa bile her zaman yalandan iyidir. hem ailesinin kafasındaki çelişkiler ne olursa olsun, eğer sevgilin onlarla aynı düşünmüyorsa, ailesine rağmen seninle olacaksa bilmende bi sakınca yok. en azından gerçek düşüncelerini bilir ona göre hareket edersin.

Ben sevmemis diyorum daha dogrusu yakistiramamis sizi bence niyeyse. Kultur farki mezhep farki ne bileyim boyle bi fark var mi aranizda?

abartıyorsun. senin hakkında iyi düşnse ne kötü düşünse ne? ailesi ve ailen onay verdikten snra.. bide kız ewi naz ewi derler. bırakta o gerilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…