Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Görümceklik yapmis kisa ve oz.
Hiç beklemiyordum valla :)Tipik görümce modeli.
Şimdiden baslamış karıstırmya.
Ablaya da böyle tatliş laf sokmaları yaptıysan demek kiErkek arkadaşım çok istiyordu ki zaten tanışmakla iyi mi ettim diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum teşekkürler
Hahaha hayır tabiki :))Ablaya da böyle tatliş laf sokmaları yaptıysan demek ki
Mezhep farkı yok da yaşam tarzı açısından farklılıklar varAranizda mezhep farki varsa bu hem onun hem sizin ailenizde soru işaretleri yatatacaktir.
Esimin ailesi "kizi bize vermezler" diye dusunmus mesela, sorun cikmayinca cok sasirmislar.
il etapta sevmiyor gibi görünürler boşverin daha il görüşmeymiş.Kızlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanıştım benden 8 yaş büyük daha önce telefonda konuşmuştuk. Geldiginde sıcak bi karşılaşma oldu merhaba x abla dedim tokalaşmadık sarıldık falan. Sohbet boyunca da hep tatlı dille konuştu canım tatlım vs. Ama ben sessiz sakindim kendimi kasmış olabilirim biraz. Tanışmamıza çok mutlu oldum falan dedim o demedi. Ama güler yüzlü sıcaktı hep. Bi de konuşurken bi ara evlilik konusunda senin ailenin de kafasında çelişkiler olabilir benim ailemin de o yüzden hayırlısı diyorum sadece falan dedi ben şaşırdım bozuldum biraz erkek arkadaşım da kapattırdı konuyu sonra ablası da sevgi varsa her şey olur falan diye toparlamaya çalıştı. Sonra sevgilime sordum ablan bir şey dedi mi diye iyi kız demiş ama sevgilim ablam seni cok sevmiş gibi bir şey demedi :) Sevmedi galiba. (Gerçi sevmek zorunda değil) Siz ne düşünüyosunuz
Olabilir istemezlerse istemesinler. Kendimi kimseye zorla sevdirmeye çalışacak değilim her şey olacağına varır :)Abla ve aile cok ta bu isi istemiyorlar.Bu net..Simdiden zorlu yolda basarilar.
Evet önyargılı olmıyım demiştim ama öyleymiş galiba :))Sevmemiştir zaten seveni görmedim tipik görümce psikolojisi
Olabilir istemezlerse istemesinler. Kendimi kimseye zorla sevdirmeye çalışacak değilim her şey olacağına varır :)
Aynen öylesevmezse de sevmesin. erkek arkadaşını kırmamak içi tanışmış ve kibar davranmışsın senin yapabileceğin şey bu zaten gerisini de umursama .
İsteme olurken hicmi yuzyuze gelmednz yada istendiğiniz gunmu nisanlandnz sizinkide enteresanmstanışmana gerek yoktu. ben görümceleri ilk nişan günü gördüm
Öyle tabi. Sevmek zorunda da değiliz birbirimizi zaten.il etapta sevmiyor gibi görünürler boşverin daha il görüşmeymiş.
hatta bitanesini düğün günü gördüm :)) önceden görüşmeye gerek yok hala aynı düşünüyorumİsteme olurken hicmi yuzyuze gelmednz yada istendiğiniz gunmu nisanlandnz sizinkide enteresanms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?