7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun eşimde spremleri 8.900 ama hareketlisi %40 bizim sorun bu 2 ay önce tekrar eşimin çok istegiyle merkez merkez gezdim ön görüşme yatım hepsi bana kesin ilkde tutar ama şansınız çok yüksek tek bile konulsa dendi bende kararımı medicalparkta verdim ve 2 haziran itibariyle yeni bi süreç başladı koşturma koşturma aman ilaçımın saati geçmesin aman yedigime dikkat edim üşütmeyim yok şöyle yok böyle neyse transferim yapıldı 3 gün hiç kalkmadan yattım onunla konuştum onu daha ilk kondugu anda çok sevdim ne oldugunu bilmeden giğtme benle kal diye çok yalvardım içimden bi his beni bırakmıcaktı yaşım gençti ya dr öyle diyodu ya 12 gün neler yaşadım nasıl geçti bilmiyorum neyse bu sabha 9 da kan verdim ve 1 saat ömrümüzü yedi hastanede geçmek bilmedi elime gelne tahlil sonucuna bakarmısınız 0.0 bune şimdi hadi açıklasın birisi dr umu aradım bana tutmamış diyo yurtdışında oldugu için ayın 12 sinde gelen kendine topla hem konuşalım neden olmamış diyo bana.Ben bitmişim hala bana neyi söylüyosunuz bile diyemedim aglamaktanhani idrar testinde çizgi çıkmıştı hani vardın nereye gittin neden benimi sevmedin yoksa babanımı diye sordum eşimle 7 yıllık evliyim ama 7 yılda önceden çıkma nişan dalkoyun eder 14 yıldır beraberiz ilk defa agladıgını bugün gördüm dedim bizi sevmedi gitti yoksa biz onu okadar umatla bekliyoduk ki alışmıştık hep vardı o ama nasıl istemedi bizi bilmiyorum çok kötü bi şey ya birdaha bunu nasıl denerim bilmiyorum bize sadece 5.000 lira kredi kartı borcu( taksitle yaptırdık biz 4 taksit yaptılar)bıraktı ve gitti canı sagolsun nediyeyim O BİZİ SEVMEDİ AMA BEN ONU 12 GÜNLÜKTE OLSA ÇOK SEVMİŞTİM....
7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Allah'tan umudunu kesme. bize ne zaman nasip olacağı blli değil. o yüzden sadece gerekeni yapıyoruz. gerisi ilahi takdir. ben 36 yaşımdayım 2006 da evlendim 2007 de hamile kaldım. bir hafta süren mutluluk dış gebelik nedeni ile bitti. 2008 ağustostan beri 6 aşılama yaşadım.tedavi sorunları her ay başka şekilde karşıma çıktı. eşimin ikinci eşiyim. 12 yaşında bir oğlu var. ve ben kendimi daha kötü hissediyorum. bu süreci hep yalnız yaşadım. şimdi ilk tüp bebek denemesi ve ben çok umut ediyorum olacağını. sebepsiz infertilite daha kötü. neden olduğunu bilmiyorsun
umudunu kaybetme.dinlen. yazın keyfini çıkar.yapamadıklarını yap. içten isteyince tekrar denemeye çalış.
geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun eşimde spremleri 8.900 ama hareketlisi %40 bizim sorun bu 2 ay önce tekrar eşimin çok istegiyle merkez merkez gezdim ön görüşme yatım hepsi bana kesin ilkde tutar ama şansınız çok yüksek tek bile konulsa dendi bende kararımı medicalparkta verdim ve 2 haziran itibariyle yeni bi süreç başladı koşturma koşturma aman ilaçımın saati geçmesin aman yedigime dikkat edim üşütmeyim yok şöyle yok böyle neyse transferim yapıldı 3 gün hiç kalkmadan yattım onunla konuştum onu daha ilk kondugu anda çok sevdim ne oldugunu bilmeden giğtme benle kal diye çok yalvardım içimden bi his beni bırakmıcaktı yaşım gençti ya dr öyle diyodu ya 12 gün neler yaşadım nasıl geçti bilmiyorum neyse bu sabha 9 da kan verdim ve 1 saat ömrümüzü yedi hastanede geçmek bilmedi elime gelne tahlil sonucuna bakarmısınız 0.0 bune şimdi hadi açıklasın birisi dr umu aradım bana tutmamış diyo yurtdışında oldugu için ayın 12 sinde gelen kendine topla hem konuşalım neden olmamış diyo bana.Ben bitmişim hala bana neyi söylüyosunuz bile diyemedim aglamaktanhani idrar testinde çizgi çıkmıştı hani vardın nereye gittin neden benimi sevmedin yoksa babanımı diye sordum eşimle 7 yıllık evliyim ama 7 yılda önceden çıkma nişan dalkoyun eder 14 yıldır beraberiz ilk defa agladıgını bugün gördüm dedim bizi sevmedi gitti yoksa biz onu okadar umatla bekliyoduk ki alışmıştık hep vardı o ama nasıl istemedi bizi bilmiyorum çok kötü bi şey ya birdaha bunu nasıl denerim bilmiyorum bize sadece 5.000 lira kredi kartı borcu( taksitle yaptırdık biz 4 taksit yaptılar)bıraktı ve gitti canı sagolsun nediyeyim O BİZİ SEVMEDİ AMA BEN ONU 12 GÜNLÜKTE OLSA ÇOK SEVMİŞTİM....
Cnm ne desem sana boş acını çok yı anlıyorum
ama belkı sana umut olabılırım bende 7 yıllık evliyim ve 7. tüp bebek denememde kısmetse bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam hiçbir zaman pes etmedım aman yoruldum demeden 7 kere dendım hep borç harç içinde yaşadık ama olsun sonunda bebeğime kavuşmak vardı benım için borcn onemı yoktu nasıl olsa odenırdı hep bebeğimi kucağımda hayal edıp onun varlıgı ile yaşamıştım gücüme sabrıma herkes hayran kalmıştı ama ben biliyordum bebeğim olucağını hiçbir zaman benım bebeğim olmıcak demedım
Dr lar benımde 6 denememdede kesın tutucak demışlerdı kısmet 7. yeymiş
Allahım inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına versın canm arkadaşımm
ilk öncelikle geçmiş olsun canım....
bende ilk denememi yaptığım vakit 23 yaşındaydım ve dr.lar banada %70 tutar sizin bebeğiniz demişti fakat olmadı...zaten dr.larada anlam veremiyorum bu kadar umut ne diye..o zaman insan daha çok üzülüyor...
lütfen kendini çok yıpratma ben 2.denememde hamile kaldım şükürler olsun..inş sende 2.denememde hamile kalırsın...
dr.ların olur dediğinde değil rabbimin olur dediğinde hamile kalıcaksın..ve inşş en yakın zamanda evladına kavuşmanın vakti zamanı gelmiş olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?