Beni sevmesini istiyorum?

Sizi sevmesi için birşeyler yapmayın kendiniz olun bence.

Sizin yaşadıģınız şehre sizi görmeye gelecek peki niye? Demekki o da değer veriyor.

Ya fiziki kriter koyan adamdan ne halt bekliyorsun ki. Sana tavsiyem boyle erkeklerle beraber olma. Özgüvenini ezer gecerler. Kendini surekli yetersiz ve mutsuz hissedersin.
Ille de kendimi sevdircem diyorsan o zaman olmadığın biri gibi davranman lazim. Asik olursa zamanla yavastan kendini gösterirsin sonra da ayrılırsınız zaten. Ha bastan bitecek ha sondan.

Size umut vermediyse siz de ondan uzak durun. Belli ki baştan ne istediğini söylemiş.

Sene 2017 kameralı telefonlar..
Fotograf yerine Görüntülü konuşmayı dene belki begenmiyeceksin sende.

Sen onu bunu bırak da böbreğini kolla mazallah... gerisi kısmet. böbrek değil de aşk peşindeyse kalbini sevsin zaten ten rengini sevmesin. Allah seni inandırsın evlenmeden önce akça pakça bembeyazdim. Yillar nasıl yıprattıysa artık kara marsığa döndüm

Bu tür işler dış görünüşle alakalı olmuyor pek. Çevremde bi çok insan için çirkin oldugunu düşünürken tanıdıkça aksine güzel gelmeye başladı. Tamamen tavır, davranış ve aura meselesi... Önce kendinizi sevin

aşağılık kompleksin mi var neden kriterlerine takılıyorsun. çirkinim deme ayrıca.
Güzellik hersey değildir. Akıllı ol dik dur kendinden emin ol. o seni güzel görür zaten. O 4-4 lük insanmı neden kendini küçültüyorsun böyle.

Sen elmayi seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mi :) boşver zorla güzellik olmaz..
elbette. zorlayacak halim yok ama çabalamak istiyordum. sanırım çabalamaktan da vazgeçtim. En kısa sürede onunla olan bağımı koparacağım

zaten vazgeçtim

Vazgeçtim arkadaşlar. Bu yaşıma kadar kimse için kılımı kıpırdatmamıştım ilk defa onun için yapmaya karar verdim fakat ondan da vazgeçtim Kendimi yormayacağım

esmer seviyodum beya tenli ile evliyim canım sevgi bunlara bakmaz . karakter dünya görüsü uygunmu o önemli. sende üni 4 olmussun cocuk baktın devam etmiyo girmiyo bırak kendini oyalana

esmer seviyodum beya tenli ile evliyim canım sevgi bunlara bakmaz . karakter dünya görüsü uygunmu o önemli. sende üni 4 olmussun cocuk baktın devam etmiyo girmiyo bırak kendini oyalana
Artık bitti. Bir şekilde çıkaracağım hayatımdan.

sevmek şans meselesi bende bak mesela aman bu çocukla olmaz boylu poslu çocuk ben yanında minik kalıyorum dediğim biriyle birlikteym tamamen şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…