- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
Tamam o zaman demek ki bir sorun yok demektir.Gördü tabii ki de
Bence netten biriyle görüşme çok tehlikeliİnternetten tanıştığım biri var. Gayet iyi arkadaş olduk. Sonra telefonlarımızı birbirimize verdik. Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım. Hatta seviyorum bile diyebilirim. Bir süre sonra bulunduğum şehre gelecek ve de görüşeceğiz. Fakat ben çocuğun kriterlerine pek uymuyorum. Bu yüzden moralim bozuluyor. Kendimi güzel de bulmuoyurm. Fakat güzellik kısmını geçtim kriterleri var ve bu benim en büyük engelim. Bu yüzden sürekli umutsuzluğa kapılıyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Ama git de diyemiyorum. Onun isteklerine (kriterlerine) rğmen beni sevmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Zaten aşk konusunda çok şanssızım. Üniversite 4. sınıf oldum ama hala beni seven biri olmadı. Sevilmedim bir türlü. Nedenini çirkinliğime bağlıyorum. Bu çocuk açık tenli sevyor ben esmerimKriterlerinden biri bu mesela Sapır saçma bir şey işte. Bana değer verdiğini nasıl anlarım? Beni sevmesini nasıl sağlarım? Bu iki soruma cevap verirseniz sevinirim. İyi gceler
Güncelleme yapacağım çünkü yanlış anlaiılmalar oldu.
Arkadaşlar çocukla birbirimizi fotoğraflardan gördük. Sorun o beni arkadaşı olarak görüyor bana hiç umut vermedi. Sorun benim onu seviyor olmam ve de onun da beni sevmesini istemem.
acelem yok. O olmasa karalar bağlamam ama gönlüm de düştü malesefKendinizi bir gece önceden çamaşır suyuna basın.
Ya bırakın sizi esmer halinizle ornek kısa boyunuzla ornek sevimli gobusunuzle sevecek birini bulun eğer eleştirirse. Hem üni 4. Sınıf çok mu geç daha neler çıkar karşına.
aslında haklısınız. Bende sizin gibi düşünüyordum ama olaylar bu noktaya geldiBence netten biriyle görüşme çok tehlikeli
bende az buçuk insanları tanıyorum. Öyle birisi değil
Hep hormon bunlar hormon ah gençlik...hoşlantidir oacelem yok. O olmasa karalar bağlamam ama gönlüm de düştü malesef
evine gitmeyeceğim tabii ki de. Hatta çok kalabalık bir yerde buluşacğımNerden tanıyorsun kızım adam ya tecavüze kalkışırsa ya sapıksa...netten ordan burdan tanıştığınız insanlara güvenmeyin 100 kere yazdım. Hiç mi haber izlemiyorsunuz daha geçende bir kadını 3 adam acile apar topar bırakıp kaçtılar sonra kadın ölünce adamları arayıp buldular meğer internetten tanışmışlar. Kalabalık halka açık bir yerde buluşun bari, ne diyeyim.
evine gitmeyeceğim tabii ki de. Hatta çok kalabalık bir yerde buluşacğım
Hoşlantı değildir,olamaz olmamalı yok çünkü öyle bir kavram da kelime deHep hormon bunlar hormon ah gençlik...hoşlantidir o
Bunların hepsi boşluktan...aslında haklısınız. Bende sizin gibi düşünüyordum ama olaylar bu noktaya geldi
Ha tamam iste hoşlanmaHoşlantı değildir,olamaz olmamalı yok çünkü öyle bir kavram da kelime de
Hoşlanma belki olabilir.
Elbette Allah'ın bileceği iş. Asıl siz bilincinizi devre dışı bırakmışsınız. Sizin dediğiniz şöyle oluyor. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, Mimarlık bölümünü istiyorum diyelim. O bölümde okuyup okumamak zaten kaderimde yazıyor fakat ben bir köşeye oturup zaten kaderimde varsa kazanırım diyip çalışmamazlık mı yapmalıyım yoksa ne olursa olsun hedefim için çalışmalı mıyım? elbette çalışmalıyım Fakat kaderimde varsa girerim o bölüme öyle değil mi?Bilincinizi mantığınızı iptal edip de konu açmış gibisiniz.
Beni sevsin istiyorum ne demek ya hu,
Sever,sevmez o bilir ,Allah bilir.
Hem hiç tipi değilim diyorsunuz,hem zaten çirkinim de diyorsunuz,ee?
Bu nasıl üniversite okumuşluk,bu nasıl ilişki çeşidi?
Tam da demek istediğim o zaten.Elbette Allah'ın bileceği iş. Asıl siz bilincinizi devre dışı bırakmışsınız. Sizin dediğiniz şöyle oluyor. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, Mimarlık bölümünü istiyorum diyelim. O bölümde okuyup okumamak zaten kaderimde yazıyor fakat ben bir köşeye oturup zaten kaderimde varsa kazanırım diyip çalışmamazlık mı yapmalıyım yoksa ne olursa olsun hedefim için çalışmalı mıyım? elbette çalışmalıyım Fakat kaderimde varsa girerim o bölüme öyle değil mi?
elbetteİyi bari, kendine çok dikkat et yine de. Nereye gittiğini birkaç arkadaşına söyle.
bende oalbilir diye düşündüğümden açtım konuyuTam da demek istediğim o zaten.
Somut şeyler için çalışıp kazanabilirsin ama sevgi ,beğenme çalışmakla olmuyor.
Hele ki internetten biriyle tanışınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?