gördü evet ama fotoğraflardan. yüz yüze görüşmedik amaSeni hiç görmedi mi yani anlamadım ?
görmeme gibi bir durum yok. Fotoğraflardan gördük birbirimizi. Bir tane fotoğrafta değil birkaç tane. Yüzümü fiziğimi biliyorBirini görmeden nasıl sevebildin veya o seni görmeden nasıl sevebildi?
Hem kriterlerine uymuyorum ne saçma, uymuyorsan uyma arkadaşım esmersin sen beyaz tenli olamazsın ya birden.
Ya doğru dürüst karşısına çık adam gibi sevsin seni, ya da daha fazla uzatmadan bitir.
Çok güzel bir yorum yapmışsınız :) Teşekkür ederim. Evet gördük fotoğraflardan birbirimizi ama işte hep bir güvensizlik var bendeÖncelikle bir silkelenin ve kendinize gelin. Kendine değer vermeyene baskası nasıl versin?
Bu kadar zamandır konuşmuşsunuz, olay iki taraf için de iyi ilerlemiş ki telefonlarınızı almışsınız.
Beyaz tenli seviyo ama ben esmerim beni sevmicek nasıl bir düşüncedir? Bu adam sizin telefonda da olsa profil resminizi hiç mi görmedi?
Bu ladar zaman sphbet etmişsiniz aranızda bir bağ oluşmuş bence bu tarz vesveseleri düşünüp kötüyü çağıracagınıza güzel düşünün.
Herşey güzel olur inş
kesinlikle kendiimi değiştirmeye çalışmıyorum. Belki de kendimi değiştirmeye çalışmadığım için kimse beni sevmiyor ama sevende beni böyle sevsin yani değişmeim değişmeyeceğimSevmesi için zorlamayin,olduğunuzda farklı kalıba girmeye çalışmayın kalpleri eviren çeviren Allah tır dua edin.
Gördü tabii ki deÖnce siz sevin kendinizi
Açık tenli seviyorsa esmer hatunla işi neymiş?
Seni görmedi mi?
Güvensizlil kontrol edilmezse inanın çok büyüyor.Çok güzel bir yorum yapmışsınız :) Teşekkür ederim. Evet gördük fotoğraflardan birbirimizi ama işte hep bir güvensizlik var bende
görmeme gibi bir durum yok. Fotoğraflardan gördük birbirimizi. Bir tane fotoğrafta değil birkaç tane. Yüzümü fiziğimi biliyor
Üniversite okuyan görmüş geçirmiş bir kızsın Allah aşkına hiç mi yoktu çevrende de internetten buldun?
Ben artık hayret ediyorum bu konulara!
teşekkür ederim :)O zaman hiçbir sıkıntı olmayacak kendini sıkıntıya sokma, kendine güven ve yanına git. Gerisi için hayırlısı olsun diyelim o zaman..
bende az buçuk insanları tanıyorum. Öyle birisi değilBöbreği kapturma da tek derdin ten olsun
İnternete sevgili aramaya girmemiştim aslında. Sadece vakit geçirmekti amacım. Bir site keşfettim ve de kendimce eğleniyordum orada. sonra olaylar bu aşamaya geldi.Üniversite okuyan görmüş geçirmiş bir kızsın Allah aşkına hiç mi yoktu çevrende de internetten buldun?
Ben artık hayret ediyorum bu konulara!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?