Beni sevmeyen bir adamı seviyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar beni sevmeyen bir adamı neden seviyorum? Bu adam beni sevmiyor biliyorum. Ama ne kadar kalbimide kırsa vazgeçemiyorum. Gurursuz gibi sürekli peşinden gidiyorum. Olmuyor vazgeçemiyorum. Bitiremiyorum ben ne yapacağım

Merhaba kızlar beni sevmeyen bir adamı neden seviyorum? Bu adam beni sevmiyor biliyorum. Ama ne kadar kalbimide kırsa vazgeçemiyorum. Gurursuz gibi sürekli peşinden gidiyorum. Olmuyor vazgeçemiyorum. Bitiremiyorum ben ne yapacağım
Boyle yaparak kendine edersin ilerde pisman bile olursun bu kadar gurursuz olma derim.

Sen sevmiyorsun bu sevgi değil.Sevgi karşılıklı olursa yeşerir.Seninki takıntı.Hem farkındasın hemde hala devam ediyorsun.Aklı başında bir insana sor bakalım seni sevmeyeni severmisin diye.Niye seveyim delimiyim der...

vazgeçmek zorundasın arkana dahi bakmadan

Sevgi değil de takıntı halini almış olabilir mi? Sevmedigini yüzünüze karşı da söylemişse vazgecmekten başka da yapacak birşey yok.

Gurursuz falan degilsin. Herkes hayatinin bir doneminde ask sandigi bir seyle kendine zarar verir. Ben kendimi zamaninda mahfettim sen etme. Ha ask falan yok bu arada takintidir o. Adini anma dusunmemeye calis acikli sarkilar dinleme onu hatirlatacak yerlere gitme

saplantı senin ki.
bir kabul etse üstüne düşse bu adamdı benim gururumu kırıp hiçe sayan diye kendi kendini doldurup bir ayda vazgeçersin.

Canım aslında olmadığı için insanda takıntı haline geliyor. İnsanın sahip olamadığı peşinden gider daha çok çabalar .Sahip olduktan sonra o kadar heyacan vermez. Belki de mutlu bile olamazsın. Belki sende aslında sevmiyorsun.Bence sende takıntı haline gelmiş. Bu da çevrende seni gerçekten sevebilecek insanlara da kapatmana da sebep oluyor.Bence kafandan sıyır biraz çevrene etrafana bakmalısın.

Seni sevmeyen birini sevecegine, biraz olsun kendinizi sevseniz boyle huzursuzluklara kapilmayacaksiniz belki de..

nereye kadar , ne kadar mutlu olabilirsin ki bu insanla ?

Kesinlikle vazgecmelisin ayrica sevgi degil takıntılı haline gelmis. Gercekten seven ve deger veren birisi cikar insallah karsina :KK39:

Back
X