beni sevmiyor ama aklımdanda çıkmıyor

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
merhaba kızlar bn yaklaık 7 8 aydr bır cocktan hoslanıyrm üniversitede okuyoruz ve yazın 2 3 günde bir knustuk benle ilgileniyormuş gibi davrandığı günlerde oldu ilgilenmediğide bende belli ölçülerde kendimi belli ettim zaman zaman ama 2 gün önce buluştuğumuzda bana aşk adamı olmadığını o yüzden görücü usulü evlenmek istediğini 1 sene öncesıne kadar cok çapkın olduğunu vs. ( herkesin yakışıklı dediği bir tip zaten) söyledi hani herkese bu kadar çapkınken bana niye böyle yapmadı bilmiyorum bende ona ciddi bir ilişki yaşamak istediğimi aşk evliliği yapmak istediğimi daha önce sadece bir kişiyle çıktığımı zaten biliyordu onları söyledim ben onu istiyorum ama hatta evlenmek istiyorum bana akıl verin...:(

Elimizdekilere bakalım;
-Aşk adamı değilim dedi ama 1 sene öncesine kadar çok çapkındı (uçkuruna düşkün)
-Görücü usulu evlenmek istiyorum dedi (ailesi baskın olacak evliliğinde)
-Bazen ilgilendi bazen ilgilenmedi (ne istediğini de ne istemediğini de iyi biliyor, zamanını hoş tutuyor seninle)
Kısaca; boşver gitsin.

evlilik istiyorum derken? yahu şu ünv.i bitir işini eline al sonra düşün.

o çocukta daha ne desin. seni istemiyorumun kibar halini söylemiş.

Canım işin özü senin başından savmış,büyük ihtimal senin ondan hoşlandığın kadar senden hoşlanmadı
konuşmanın içeriğine takılma
evlilik adamı değilim,aşk adamı değilim...v.s. v.s. boş laf bunlar

Akıl?
Görücü usulü evlenme vaadiyle kandırmadıktan sonra bu çocuktan iş çıkmaz.
Aynısı sana yapılsaydı ne hissederdin?

Yakışıklı, çapkın demek değil. Bu çocuk dürüst, ki ben de aşkla evlenmek istiyorum deyip rüya gibi sandığın ilişkiye başlayabilirdiniz, senden ayrılıp gerçekten sevdiği biriyle devam edip ailesine kabul ettirirdi adı da görücüymüş aşk mış farketmezdi.

Istersen gönlünü eğlendir, zaman geçir romantik filmlerdeki gibi sonradan vazgeçilmezi ol, istersen yol yakınken vazgeç. Hayat filmler gibi değil çünkü.

Back
X