- 3 Şubat 2018
- 25.847
- 111.175
- 598
- Konu Sahibi Free Women
-
Valla ağzına sağlık insan gibi bisey sormuşum verdiği cevaba bak
Size katılıyorum ağzınıza sağlık.Hersey iletisimden gecer. Madem böyle sorun görüyor görümcesi ile konusacak. Alti yasinda bir cocugun anneyi bu kadar kiskanmasi bana göre normal degil.
Insan gibi mı? Çağırma o zaman demek, soru sormak mı oluyo. Ki sen doğum yaptığında üç ve görümcenı büyür mu ettin torunlarını görmeleri ve ilgilenmelri için?Valla ağzına sağlık insan gibi bisey sormuşum verdiği cevaba bak
Lütfen çocuğa karşı bu bakış açınızı değiştirin, yardımcı olmaya çalıştığım birinin çocuğum için böyle düşünmesini asla istemezdim.Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır.
Yani ben anne degilim ama o donem de ben rahat olmak isterim. Siz cok uykusuz yorgun bitkin olacaksiniz kendi kuzenlerimden biliyorum biz yetiskin insanlar bile kizi darlamamak icin ihtiyaci kadar durup gittik evimize. Sizin yaninizda surekli 6 yasindaki bir cocuk ne kadar uygun olur bilemedim. Yasi buyuk olsa uslu uslu oturur derdim ama sizin ilk cocugunu ilk heyecani...
Annesinin mudahele edip getirmemesi lazim veya anlatmadi lazim eger gercekteb size yardimci olmak istiyorsa.
Kaldi ki burada dogum yapip kendi kaynanasindan rahatsiz olan kavga eden ne gelinler konular okudum. Siz de rahatsiz olacaksiniz o psikolojiyle.
Evet insan görüp bi soru sordum. Algıda biraz sorun var heralde. Kimseyi cagirmasaniz olmaz mi dedim?Anlasamiycaz belli ki.Insan gibi mı? Çağırma o zaman demek, soru sormak mı oluyo. Ki sen doğum yaptığında üç ve görümcenı büyür mu ettin torunlarını görmeleri ve ilgilenmelri için?
Bence 6 yasindaki cocugu bence “benim bebegime zarar verir mi ” diye biraz cekiniyorsunuz kiskancliktan bir sey yapbilir diye dusunuyorsunuz cunku yukarida oyle bir ornek verdiniz haliyle hormonlariniz lohusalik etkisiyle saglikli dusunemiyorsunuzKavgacı biri değilim. Kendi kendime sıkıntıya girip huzursuz olurum anca. Kavgamız gürültümüz olmaz olamaz. Her ikisine de saygım sonsuz.
Onunlada da ilgileneceksiniz, bebeğin bakımı ile ilgili minik görevler vereceksiniz. Alt değiştirirken ıslak mendili verir misin, bezini getirir misin gibi. Eğer varsa onunda bebekliğinden kalma videoları izletin, aynılarını sana da yapıyorduk gibilerinden.
Ama tahammül seviyenizi artırmalısınız, kaldı ki bebeğiniz bu konuda sizi daha çok zorlayacak.
Lütfen çocuğa karşı bu bakış açınızı değiştirin, yardımcı olmaya çalıştığım birinin çocuğum için böyle düşünmesini asla istemezdim.
Buyrun sorduğum soru.Kimseyi cagirmasaniz olmaz mi?
Anne bilinçsiz bu konuda belki. Sizin görmediğiniz yerde, evde hazırlıyordur belki de bilemedim.Haklısınız. Gerildim bende şimdiden. Aksi gibi annesi de, kuzenin bebeğine alışması için bi konuşma yapmiyo. Yapsa anlayacak çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?