BENİ ŞİMDİDEN Bİ SIKINTI SARDI- doğumumd destekçim görümcem ve annesini kıskanan bebesi

Allah görümcenizin 6 yaşındaki oğlunu, sizin olası (kuvvetle muhtemel çok) kırıcı davranışlarınızdan korusun.

Zira o çocuk kıskançlık duygularıyla Nisa bebeğe, sizin kendisine nefret duygularıyla verebileceğiniz kadar büyük bir zarar vermez/veremez.

Teyzemin oğlunun 2. bebeğini görmeye gitmistik. Büyük kızlari 5 yasindaydi . Biran odada bebek uyurken yanlız kalmislardi. Kardesini inanilmaz seviyordu ben kardesimin kücük annesiyim diyordu,bizlerde yeni dogan bebegi ölçülü seviyorduk her ihtimale karşı. Bir anlık bir sessizlik oldu anneleri odaya koştu bir cığlık attiki meger kardesinin suratina yastik kapatmis. yani illa görümcenizin cocugu olmasi şart degil sizinde 2.bir cocugunuz olsaydi yine ayni sekilde dikkat etmeniz gerejecekti.Demekki içten içe kıskaniyormus. Sizi evhamlandirmak istemem ama çok dikkatli olun.sonucta daha 6 yasinda o da anne kuzusu daha bebek. Eğer kalp kıracaksaniz hic cagirmayin görümcenizi

Bunu biz de yasadik.
Kimseyi evhamlandirmak istemem ama adi uzerinde cocuk gercekten ne yapacagi belli olmuyor kizamiyorsun ki. Anneye is duser burada cocuk onun o dizginlemeli.

3 çocuk doğurdum ama hiç böyle unicorn doğuracak havalarına girmedim

Doğduktan sonra bebeğin sadece kolunu ayağını parmağını çekip sosyal medyaya atan kesimde sizden galiba
Onlar da ayrı bir itici gelir de bana

ha bir de şeyler var böyle ilginç ilginç isimler koyup anlamın sorduğumuzda da cennete düşen ilk küp şeker gibi saçma sapan şeyler söylerler size
Bunlar da hayli sinir bozucu

Çözüm onerim çocuğu şimdiden konuşarak hazirlamak bu mümkün görünmüyor ise endisenizi gorumcenizle paylaşmak da olabilir ortak bir yol belirlersiniz

Ama şu gerginlikle inanın iyi şeyler yaşamazsınız bebek etkilenir sütünüz etkilenir vs vs

eşinizin o dönem sizden daha fazla lohusa olacağını kayınvalidenizin keza öyle davranacağını eşinizle aranızın şimdiye kadar hiç olmadık bir biçimde açılacağını söylemiyorum bile

Biraz relax olun

Çocuktan canavar gibi bahsetmişsin, zaten yeni doğanla küçük çocuğu yalniz bırakmayacak kadar bilinçlisinizdır. Ee çocuğu da sevin, sevmeye de tahmulunuz yok. Küçücük cocuk da böyle dert konusu oluyorsa kendinizi biraz sorgulayın. Senin çocuğun doguyo diye başkasınin cocugunun suçu ne saka gibi çocuk seni yiyecek değil ya. Bu kadar abartma herkes doguruyo bi sen değilsin

Çocuğunuza neden "kadın" ismini koyuyorsunuz anlamadım, yargılamıyorum ancak garip..

Kızım 6.5 yaşında.babası ,4 yaşındaki yeğenini sevse,öpse hemen atlıyor kızım.baba beni seviyor musun?baba beni öpsene? Normal yani.birde bebeklere meraklı olur çocuklar.sizde görmezden duymazdan gelin

Çocuğu şeytan gibi anlatmışsınız ama altı yaşında daha. Bu kadar rahatsızsaniz annesinin yardımıni da kabul etmeyin.
Bazı insanlar başkalarından bahsederken aslında kendi duygu, düşüncesini ve iç dünyasını yansıtır. Konu sahibi de aslında altı yaşındaki adı üstünde Çocuktan bahsediyor sözde kendi iç dünyasındaki çocuga karşı kötü düşüncesi ortaya dökmüş. Kim ne ekersen onu biçer bugün o masum için onu söyleyen konu sahibi yarın kendi için ve çoçuğu için aynı şeyleri konuşacaklar. Büyük konuşmanın ve kötü kalpli olmanın bedeli

Level değil seviye

'Cennetten düşen ilk küp şeker'
güldürdünüz, teşekkürler

Doğumda 2 insan olmasına gerek yok bir kişi ve eşiniz yeterli görumcenin çocuk kiskancsa tahammulunde yoksa kadını cagriipda boşuna kötü olma bu işin sonunda kadın çocuğumu istemiyor diye düşünebilir hem zaten akıllı bir kadınsa kendi de istemiyodur belki size birşey diyemiyordur

Bence bu ulkeye yeni bir bakanlik kurulmasi gerekiyor , dogum yapacak prensesleri pof poflama bakanligi
Bu kacinci dogum konusu bu forumda , yahu tum dunyada nasil doguruyorsa insanlar doguruverin bir zahmet
Hersey dert , hersey stres , azicik okuyun karninizdaki bebege ne kadar stres yukluyorsunuz bunlari dusunerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…