- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Free Women
-
Bence bu ulkeye yeni bir bakanlik kurulmasi gerekiyor , dogum yapacak prensesleri pof poflama bakanligi
Bu kacinci dogum konusu bu forumda , yahu tum dunyada nasil doguruyorsa insanlar doguruverin bir zahmet
Hersey dert , hersey stres , azicik okuyun karninizdaki bebege ne kadar stres yukluyorsunuz bunlari dusunerek
O çocuğa bebe diyip kendi çocuğunuza bebek demeniz ne kadar da ponçik sizi gidi çıkarcı insan. Az yeyin de bakıcı tutun o zaman kendinize.ona atar buna atar. Yorumlara bile döverek cevap vermişsiniz. Bu enerjinizi o çocuğa saklamayın da.Selam değerli kk üyeleri;
Konu tam da başlıkda ki gibi. Allah razı olsun, doğumum da destekçim kv ve görümcem olacak. Ama gel gelelim' görümcemin 6 yaşında ki oğlu, annesini deliler gibi kıskanıyo. Nerden biliyorum; görümcemin kuzeni geldi, 4 aylık bebeği var. Annesi, bebeği sevmek için kucağına alsa rengi atıyo, hatta kuzeni, abla gelsene bebeği yıkayalım diyince, nerdeyse ağlayacaktı ve anne yıkama, yıkamanı istemiyorum dedi. Görümcem de yıkamayıp, sinirlenip gitti.
Ve görümcemin çocuğu hep dibimde olacak. Lohusa kafası bana gelirler diye tahmin ediyorum. Çünkü pek tahammüllü biri değilim. Kuzen olacak arkadaş, bebeği uyutuyo, 10 kes tepesine gidiyo, emziriyo tepesinde. Sürekli bebeğin etrafinda dolanıp dolanıp darlıyo insanı. Bu arada çocuğun 6 yaşında olduğunu yazdım mı bilmiyorum. Benim ilk doğumum ve görümcem ve kv'den başka bi şansım yok ailem 12 saat mesafede gelemeyecekler.
UZUN LAFIN KISASI; BEN BU BEBEYİ, BENİM BEBEĞE NASIL HAZIRLAYABİLİRİM? GEÇEN GÜN kendisine sordum, nisa bebek gelirken sana ne getirsin dedim, oyuncak kedi getirsin dedi ama bu küçük hediye onun o davranışlarına çare olur mu? Gelip gidip karnımı seviyo, nisa bebek nasıl, selam söyle diyo ama bilemiyorum. Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır. Var mı alternatif fikirleriniz, kiskanmamasi için
İstersen senin için 6 yaşındaki BEBESİNİ evinde bırakıpta gelsin uğraşsın senle.
Yahu ben anlamıyorum ne sezeryanlılar var işlerini kendileri gören. Anaları babaları hayatta olmayan doğum yapan insanlar var. Neden illa doğumda biri yanınıza gelmek zorunda. Eşiniz var ya eşinizle beraber ustesınden gelirsiniz. Şimdi teknoloji çağı internette herşey var bakıp bakıp öğrenirsiniz. Zaten kucağına alınca ister istemez öğreniyorsun. Bencillik yapmayın kadın çocuğunu bırakamaz. Ya şükredin geldiğine biraz sesinizi kısın ya da hiç çağırmayın
Heeh işte onu demek istiyorum bende imkan varsa tabiki yardım güzel bişey. Ama yoksa da illa biri gelcek diye bısey yokBazen düsünüyorumda ben 7 yil önce doğum yaptim sezeryanlı. Galiba o zamanlarda lohusalık diye birşey yoktu.
Bence bu ulkeye yeni bir bakanlik kurulmasi gerekiyor , dogum yapacak prensesleri pof poflama bakanligi
Bu kacinci dogum konusu bu forumda , yahu tum dunyada nasil doguruyorsa insanlar doguruverin bir zahmet
Hersey dert , hersey stres , azicik okuyun karninizdaki bebege ne kadar stres yukluyorsunuz bunlari dusunerek
Olduuu bir de bi zil bulundursun yanında gerektikçe zili çalar gelir görümce ile kayınvalide, kafalara bak yaBende dogum yaptim kv sagolsun,yadimci oldu ,
Gorumcemin 2 cocugu var gelmesini istemedim,zaten pandemi var ,yenidogan riske acik,kv gelsin yardimci olsun gorumcen gelecekse sadece ev isine yardimci olsun ,birde ufak cocuk virt virt oraya buraya dalar hos degil rahat edemezsiniz
6 ay mi höhNiye bilmiyorum ama benim de eşimin tarafı bunaltıcılar bu konuda. Hamile son aylar yalnız kalmaz evde illa ki hizmetçisi olur, doğurur 6 ay biri yanlarında kalır filan. Ben 40 gün bile istemiyorum sizi dedim diye bozuldular resmen. Ne kadar anormalleştiriyorlar süreci anlamıyorum.
Bazen düsünüyorumda ben 7 yil önce doğum yaptim sezeryanlı. Galiba o zamanlarda lohusalık diye birşey yoktu.
6 ay mi höh
Gelirken huni de getirsinler,nasil olsa lazim olacak
6 yaşında bir çocuğa,emziriyorum ben git sen iceride oyna istersen,bebek uyuyacak dediğinizde hala dibinizde durmakta ısrar etmez bence. Girersiniz odanıza kapınızı kapatır emzirir,uyutursunuz.Selam değerli kk üyeleri;
Konu tam da başlıkda ki gibi. Allah razı olsun, doğumum da destekçim kv ve görümcem olacak. Ama gel gelelim' görümcemin 6 yaşında ki oğlu, annesini deliler gibi kıskanıyo. Nerden biliyorum; görümcemin kuzeni geldi, 4 aylık bebeği var. Annesi, bebeği sevmek için kucağına alsa rengi atıyo, hatta kuzeni, abla gelsene bebeği yıkayalım diyince, nerdeyse ağlayacaktı ve anne yıkama, yıkamanı istemiyorum dedi. Görümcem de yıkamayıp, sinirlenip gitti.
Ve görümcemin çocuğu hep dibimde olacak. Lohusa kafası bana gelirler diye tahmin ediyorum. Çünkü pek tahammüllü biri değilim. Kuzen olacak arkadaş, bebeği uyutuyo, 10 kes tepesine gidiyo, emziriyo tepesinde. Sürekli bebeğin etrafinda dolanıp dolanıp darlıyo insanı. Bu arada çocuğun 6 yaşında olduğunu yazdım mı bilmiyorum. Benim ilk doğumum ve görümcem ve kv'den başka bi şansım yok ailem 12 saat mesafede gelemeyecekler.
UZUN LAFIN KISASI; BEN BU BEBEYİ, BENİM BEBEĞE NASIL HAZIRLAYABİLİRİM? GEÇEN GÜN kendisine sordum, nisa bebek gelirken sana ne getirsin dedim, oyuncak kedi getirsin dedi ama bu küçük hediye onun o davranışlarına çare olur mu? Gelip gidip karnımı seviyo, nisa bebek nasıl, selam söyle diyo ama bilemiyorum. Lohusa lohusa, tepemde mız mız, sürekli sorun yaratan bu çocuk sinirlerimi yıpratır. Var mı alternatif fikirleriniz, kiskanmamasi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?