- Konu Sahibi soyleyememki
-
inanmak zorunda degilsiniz sallamiyorum ben esime ben soyledim hamile oldugumuBu sallamasyon hikaye ile buranın çalkalanacağını biliyorsun dimi :) birkaç gün gecikmiş reglin eşin nasıl öğrendi hayrett az tutarlı atın lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Allah islah etsin ikinizide...
Allahim bizi sizin gibi s..efsizlerden korusun insallah...
Allahim tez zamanda eslerinizin gözünü acsin insallah ve sizde hakettiginizi bulun...Amin...
ben cok pismanim zaten yaptigimdan ama esim zamaninda beni aldatmisti hemde defalarca ben bi intikam icin ugrasmistim ama isin buraddelere varacagini tahmin etmemistim ben cok aptal bi insanim biliyorum ben allah beni kahretsinKimsenin yasadigini kinamak hakkimiz degil, insanoglunun yarin ne yasayacagi belli olmaz.
Ama omur boyu bu vicdan azabini cekmek zorundasiniz malesef. Cunku yaptiginiz seyin hicbir hafifletici bahanesi yok.
Hatta o derece kotu ki bu durum; yargilanmak istemiyor ve bu iliskiye bu sartlar altinda devam ediyor oldugunuzu gorunce, konunun fake oldugunu bile dusundum.
Allah sizi affetsin.
Komsunuzun ve esinizin de yardimcisi olsun.
Bana Allah yeter...
inanmak zorunda degilsiniz sallamiyorum ben esime ben soyledim hamile oldugumu
Suçlamayalım hamileymişsiniz tebrik mi edelim? Anlayamadım ki :26:KINAMA BAŞINA GELİR derler ,Allah ıslah etsin .
not: konu kapanacaktır bence ..
2.not: birşeyi sormak istedim eşinize ayrılmak istediğinizi söylemeye çekiniyormuşsunuz, ama bebek kimden bilmiyorsunuz hem eşinizle hem o adamla beraberlik yaşıyorsunuz! e ayrılmayı düşündüğünüz eşinizle aynı yatağa neden girmeye devam ettiniz?
inanmak zorunda degilsiniz sallamiyorum ben esime ben soyledim hamile oldugumu
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Allah allah madem muallaktasın niye söylüyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilmiyorum sadece odonem supehelenmemesi icinelimden geleni yaptim belli etmemeye calistim ama biz oldum olasi zaten deli gibi kavga ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?